Προς το περιεχόμενο

Βοηθήστε! Creative Jukebox Zen NX & σκοπιές!

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα πράγματα έχουν ως εξής:

9 του Μάρτη μπαίνω σμηνίτης στην Τρίπολη. Κάπως πρέπει να περνάει η ώρα! Θα πάρω λοιπόν ένα mp3 player (κατά προτίμηση με σκληρό δίσκο).

Είμαι μεταξύ του Creative Nomad Jukebox Zen NX 30GB και του

iRiver iHP-120 (ή ίσως του iRiver iHP-140).

Το iRiver είναι σαφώς ανώτερο άλλα κοστίζει ο κούκος αηδόνι, ωστόσο αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι...η φόρτιση. Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιώ και αλκαλικές μπαταρίες με τις συσκευές αυτές? (γιατί πόσο συχνά θα μπορώ να το φορτίζω στο στρατόπεδο...)

Επίσης αν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σε Linux. Γιατί τώρα τελευταία, για κάποιο μυστήριο λόγο αν βάλω USB 2.0 από το ΒΙΟS και τρεξω Windows XP, νεκρώνονται όλες οι USB θύρες (ακόμα και σε safe-mode)! Μόνο το USB 1.1 δουλεύει κανονικά. Ενώ στο Mandrake Linux δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλώς προσπαθώ να γλυτώσω την επανεγκατάσταση των ΧΡ.

Μια βοήθεια, σύντεκνοι!

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

loipon file oso afora tin tripoli pistepse me den tha sou meinei xronos gia na akous nousiki os neosylektos :D :D opote kai me ena aplo radiaki tin kaneis tin douleia sou.skepsou oti tha eisai se ena thalamo me alla 60 atoma kai den tha mporeis na to elegxeis gia na fortisei klp...amyway me to kalo na pas pantos

Δημοσ.

Σε καμία περίπτωση μην πάρεις τόσο ακριβό μηχάνημα στο στρατό, ειδικά στο κέντρο που θα είσαι ανάμεσα σε εκατοντάδες αγνώστους. Πάρε ένα φθηνό mp3/CD player (το Carrefour έχει κάτι πάνφθηνα Blue Sky) ώστε να μη σε νοιάζει αν πάθει κάτι.

Δημοσ.

Ε, καλά πόσο θα κάτσω στην Τρίπολη, 45 μέρες είναι η εκπαίδευση, στην ανάγκη θα το πάρω μετά το μηχάνημα όταν θα είμαι Καβούρι/Τανάγρα που θα είναι πιο κυριλέ. Απ'ότι κατάλαβα πάντως δεν παίρνει αλκαλικές μπαταρίες, οπότε τον π..., πάω για mp3 cd player των 80 ευρώ max και μετά...βλέπουμε. Thanks μάγκες.

Δημοσ.

Nomizw oti autes oi syskeues pairnoun aples h alkalikes mpataries (1.5 volt einai oles) apla tis ksezoumizoun taxytata.

Symfwnw apolyta sto na mhn pareis sto kentro tipota akribo. Prosexe epishs to kinhto sou kai ta fragga sou. Genika sta kentra exei poly kosmo kai kathe loghs frouto. Sth monada synhthws einai alliws, einai poio kleistos kyklos. Egw pantws boleutika me radio-walkman sth mia kai kassetes sthn allh ...byzo8hkh :lol:

Aeroporia kai 12 mhno e? O,ti kalytero ;)

Ante me to kalo!

Δημοσ.

Να προτεινω ελαφρως κατι διαφορετικο επι του θεματος! Μιας και εγω την κανω ναυτικο στις 11 Μαρτη, θα προτεινα ενα Siemens SX1 που συνδυαζει MP3, ραδιο, κινητο τηλεφωνο, εεε και εχει και δυνατοτητες για κανα MSN-ICQ

Δημοσ.

Eεε Ικαριωτης αν τα καταφερουν και το παρουν απο πανω μου (δεν προβλεπεται να ξεκολησει απο πανω μου), θα τους παραδεχτω!!! :D

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα ένα σύντομο research (κυρίως στο omhroi.gr) και μου φαίνεται θα πάρω ακόμα και εφεδρικά λουκέτα, μπας και μου κλέψουν κι αυτά που έχω...

Του άλλου λέει, του έκλεψαν τα άπλυτα σώβρακα και την πετσέτα προσώπου (που την είχε όμως για να σκουπίζει τα..άρβυλα). Ε ρε έτσι και μου βουτήξει κανένας τίποτα, θα το παίξω μαμόθρεφτο και θα πάω κατευθείαν στον μπάρμπα τον ταξίαρχο και θα τους στείλω στρατοδικείο ρε.

Κατα τ'άλλα μια βόλτα από το Carrefour για το φτηνότερο mp3 player πρέπει να την κάνω σύντομα. Καλή θητεία στον kirimis! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...