vamvakoolas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dolopas είπε καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω για περισσοτερες πληροφοριες. Μολις τελειωσα πανελληνιες και με ενδιαφερει πολυ το σπορτς μανατζμεντ και γενικα το ποδοσφαιρο σαν αθλημα θα ηθελα πολυ να δουλεψω σε καποια ομαδα. Ειμαι απο αθηνα και σκεφτομαι ειτε να σπουδασω σπαρτη (αφου εχει το μονο προπτυχιακο τμημα σε αυτο το κομματι) ειτε κατι αλλο στην αθηνα και επειτα να κανω καποιο μεταπτυχιακο. Τι θα μου πρότεινες? Επισης φοιτητριες εχει γιατι ως αγορι παιζει και αυτο ρολο. αντι να ασχολεισαι με τη πολη δε σκεφτεσαι το επαγγελμα; Οκ θα σπουδασεις εκει καποια χρονια αλλα δε σε ενδιαφερουν οι μετα προοπτικες; anyway το επαγγελμα τα τελευταια χρονια εχει ανοιξει γιατι αρκετοι ελληνες αθλητες αρχιζουν και κοιτανε προς εξωτερικο (στα μεγαλα/γνωστα αθληματα) και θελουν βοηθεια. Εχουν πλεον ανοιξει αρκετα γραφεια agents και υπαρχουν καποιες θεσεις. Οσον αφορα τα σωματεια ειναι δυσκολο: παιζει πολυ το βυσμα ενω σχεδον ολες οι ομαδες ψαχνουν ατομα με προυπηρεσια ενω οι μικρες ομαδες μισθους...πρακτικης. Δεν ειναι τοσο ευκολο εκει. Σε καθε περιπτωση θελει δικτυωσεις ακομα και απο τα χρονια σπουδων με συναναστρωφη με αθλητες και ομαδες Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2023 από vamvakoolas
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και Λάκωνας να είναι θα βλασφημήσει . Οχι,γιατι το λες;Εγω μεχρι τα 18,που πηγαινα απο Γυθειο για καφε,καλη ηταν 2 ευθειες,2 μαγαζια και το στρατοπεδο. Α και το αγαλμα του Λεωνιδα που ολοι εχουν βγαλει σελφι εκτος απο μενα.
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Η Σπαρτη ειναι χωριο.Αν εισαι απο Αθηνα θα βλασφημησεις. Και από επαρχιακή πολη να είναι νομίζω ότι πάλι θα έχει πρόβλημα εκεί. Μόνο αν είναι από χωριό θα του φαίνεται οκ.
Liapisftw Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Σπαρταρα ρεεε!! 😂😂 Εγω πάντως στα 32 μου πλέον μια χαρα μου αρέσει. Ηρεμία και όλα δίπλα.
panosno1com Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Οχι,γιατι το λες;Εγω μεχρι τα 18,που πηγαινα απο Γυθειο για καφε,καλη ηταν 2 ευθειες,2 μαγαζια και το στρατοπεδο. Α και το αγαλμα του Λεωνιδα που ολοι εχουν βγαλει σελφι εκτος απο μενα. Δουλεύει ακόμα το στρατοπεδο? Ως φανταρος ηπια πρωτη φορα freddo cappucino εκει 😄 το 2009 που ηταν η περιοδος που ο φραπε(ς) αρχισε ναχανει την αιγλη του 😄 1
StamTheMan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Και από επαρχιακή πολη να είναι νομίζω ότι πάλι θα έχει πρόβλημα εκεί. Μόνο αν είναι από χωριό θα του φαίνεται οκ. Ηταν οριακα καλυτερη απο το Γυθειο,οταν ημουν 18. 14 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Σπαρταρα ρεεε!! 😂😂 Εγω πάντως στα 32 μου πλέον μια χαρα μου αρέσει. Ηρεμία και όλα δίπλα. Ηρεμια ναι.Ποια ολα; 6 λεπτά πριν, panosno1com είπε Δουλεύει ακόμα το στρατοπεδο? Ως φανταρος ηπια πρωτη φορα freddo cappucino εκει 😄 το 2009 που ηταν η περιοδος που ο φραπε(ς) αρχισε ναχανει την αιγλη του 😄 Μεχρι περυσι δουλευε,δεν ειναι και μικρο στρατοπεδο,για να κλεισει. 2001 ηπια το πρωτο εσπρεσακι μου,μετα απο 2-3 χρονια θυμαμαι που το Free Magazine μας εξηγουσε οτι το φρεντο ηταν ελληνικη εφευρεση. Οποτε ο φραπες ειχε χασει την αιγλη του ηδη,απλα καποιο παλαιμαχοι προσπαθουν να κρατησουν ζωντανο το σκουπιδι! 1
Joshua21 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 32 minutes ago, Liapisftw said: Σπαρταρα ρεεε!! 😂😂 Εγω πάντως στα 32 μου πλέον μια χαρα μου αρέσει. Ηρεμία και όλα δίπλα. Ποια όλα, τα μεγάλα s/m ας πούμε? 🤣 27 minutes ago, panosno1com said: Δουλεύει ακόμα το στρατοπεδο? Ως φανταρος ηπια πρωτη φορα freddo cappucino εκει 😄 το 2009 που ηταν η περιοδος που ο φραπε(ς) αρχισε ναχανει την αιγλη του 😄
meletis_m Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2023 15 ώρες πριν, StamTheMan είπε Η Σπαρτη ειναι χωριο.Αν εισαι απο Αθηνα θα βλασφημησεις. Είναι στη κρίση του καθένα . Και αναλόγως από που φεύγεις . Χωριό πάντως δε το λες , γιατί έζησα 4 χρόνια εκεί . 15 ώρες πριν, dolopas είπε καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω για περισσοτερες πληροφοριες. Μολις τελειωσα πανελληνιες και με ενδιαφερει πολυ το σπορτς μανατζμεντ και γενικα το ποδοσφαιρο σαν αθλημα θα ηθελα πολυ να δουλεψω σε καποια ομαδα. Ειμαι απο αθηνα και σκεφτομαι ειτε να σπουδασω σπαρτη (αφου εχει το μονο προπτυχιακο τμημα σε αυτο το κομματι) ειτε κατι αλλο στην αθηνα και επειτα να κανω καποιο μεταπτυχιακο. Τι θα μου πρότεινες? Επισης φοιτητριες εχει γιατι ως αγορι παιζει και αυτο ρολο. Η σχολή είναι εκτός δε είναι μέσα στη πόλη . Παλιότερα υπήρχε και η νοσηλευτική αλλά μεταφέρθηκε Τρίπολη . Εάν δικτυωθεις σαφώς και θα έχεις και παρέες . Από ενοίκια εποχές 2014 που ήμουν ήταν σε λογικά πλαίσια και βρίσκεις .Εάν είσαι από Αθήνα ίσως σου κοκαφανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα