Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, beatshooter είπε

αλλά ίσως να ήθελε να δει μία πιο μεγάλη πόλη...

Απόκρυψη περιεχομένων
  Απόκρυψη περιεχομένων

δεν βαριεσαι, και μεις θα θελαμε να δουμε κατι μεσα στα σποϊλερ....

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντως (στ)η Σπαρτη ως φανταρος μου φάνηκε μια χαρά όμως ως φοιτητης δε θα πηγαινα ... (μετα το στρατο περασα Πατρα και ειμαι απο τον Πειραια)

Επεξ/σία από panosno1com
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!!Για όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε αυτή την πόλη και σε αυτό το τμήμα μπορώ να βοηθήσω ως απόφοιτος του ΤΟΔΑ.Σαν πόλη εγώ μπορώ να πω πως έζησα υπέροχα φοιτητικά χρόνια (όμορφη πόλη,καθαρή,φθηνή ζωή αλλά ποιοτική,φθηνά ενοίκια,καλός καιρός όλο το χρόνο,οι περισσότεροι Σπαρτιάτες πολύ καλοί άνθρωποι,μηδενικη εγκληματικότητα).Το τμήμα είναι πολύ καλό για όσους θέλουν να σπουδάσουν πραγματικά.Επαγγελματικη αποκατάσταση όπως τα άλλα τμήματα διοίκησης επιχειρήσεων αλλά σε ομάδες κ συλλόγους προτιμούν πιο πολύ ΤΟΔΑ.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Kristimg είπε

Καλησπέρα σε όλους!!Για όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σε αυτή την πόλη και σε αυτό το τμήμα μπορώ να βοηθήσω ως απόφοιτος του ΤΟΔΑ.Σαν πόλη εγώ μπορώ να πω πως έζησα υπέροχα φοιτητικά χρόνια (όμορφη πόλη,καθαρή,φθηνή ζωή αλλά ποιοτική,φθηνά ενοίκια,καλός καιρός όλο το χρόνο,οι περισσότεροι Σπαρτιάτες πολύ καλοί άνθρωποι,μηδενικη εγκληματικότητα).Το τμήμα είναι πολύ καλό για όσους θέλουν να σπουδάσουν πραγματικά.Επαγγελματικη αποκατάσταση όπως τα άλλα τμήματα διοίκησης επιχειρήσεων αλλά σε ομάδες κ συλλόγους προτιμούν πιο πολύ ΤΟΔΑ.

Δηλαδή δεν θα προτιμήσουν απόφοιτο Deree αλλά από ΤΟΔΑ;

Δεν ρωτάω ειρωνικά. 

Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 10:40 ΜΜ, Backpacker είπε

Αμα καταφέρεις να κάνεις καλό παρεάκι παντού περνάς καλά. 

διάβασα καλό καμάκι 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/5/2022 στις 1:44 ΜΜ, insomniac01 είπε

Δηλαδή δεν θα προτιμήσουν απόφοιτο Deree αλλά από ΤΟΔΑ;

Δεν ρωτάω ειρωνικά. 

Κοίτα,σε σχέση με Διοίκηση επιχειρήσεων προτιμούν ΤΟΔΑ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Αυτό πως το βασίζεις; 

Από την προσωπική μου εμπειρία και από τις θέσεις εργασίας που έχουν οι απόφοιτοι σε τόσες ομάδες και συλλόγους. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Kristimg είπε

Από την προσωπική μου εμπειρία και από τις θέσεις εργασίας που έχουν οι απόφοιτοι σε τόσες ομάδες και συλλόγους. 

πάντως μαθαίνω ότι το sport management είναι πεθαμένο στην Ελλάδα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kristimg είπε

Με αλλα λόγια δεν έχεις κάποιο πραγματικό στοιχείο. Απλά το λες κάπως από το κεφάλι σου. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, insomniac01 είπε

Αυτό πως το βασίζεις; 

Αν τα πραγματικά, στατιστικά στοιχεία σου φαίνονται από το κεφάλι μου,τι να σου πω?Μάλλον θέλεις να διαφημίσες κάποια ιδιωτική σχολή εσύ.

11 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

πάντως μαθαίνω ότι το sport management είναι πεθαμένο στην Ελλάδα

Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ ψάξιμο και τρέξιμο.Εγώ δουλεύω σε λογιστήριο εταιρείας τώρα γιατί με ενδιέφερε πιο πολύ αυτό το κομμάτι.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/5/2022 στις 11:55 ΠΜ, Kristimg είπε

Αν τα πραγματικά, στατιστικά στοιχεία σου φαίνονται από το κεφάλι μου,τι να σου πω?Μάλλον θέλεις να διαφημίσες κάποια ιδιωτική σχολή εσύ.

Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολύ ψάξιμο και τρέξιμο.Εγώ δουλεύω σε λογιστήριο εταιρείας τώρα γιατί με ενδιέφερε πιο πολύ αυτό το κομμάτι.

καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω για περισσοτερες πληροφοριες. Μολις τελειωσα πανελληνιες και με ενδιαφερει πολυ το σπορτς μανατζμεντ και γενικα το ποδοσφαιρο σαν αθλημα θα ηθελα πολυ να δουλεψω σε καποια ομαδα. Ειμαι απο αθηνα και σκεφτομαι ειτε να σπουδασω σπαρτη (αφου εχει το μονο προπτυχιακο τμημα σε αυτο το κομματι) ειτε κατι αλλο στην αθηνα και επειτα να κανω καποιο μεταπτυχιακο. Τι θα μου πρότεινες? Επισης φοιτητριες εχει γιατι ως αγορι παιζει και αυτο ρολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...