talibanakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, The Spirit είπε Αν είναι από επαρχία ok δεν θα έχει θέμα ούτε θα τρελαθεί απ τη χαρά της με την πόλη Ειμαι απο Γυθειο και ουτε εγω δεν τρελαινομαι για την πολη Αλλα οκ,δε μενω πλεον εκει. Δε θα τη συνιστουσα για φοιτητικη ζωη ( κρεπαλες παρταρες κτλ ) .
airtrelomike13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 χαχα εντάξει, όταν πας φοιτητής πρέπει να παίρνεις λεπτομερείς πληροφορίες για την πόλη που πέρασες. Δεν είναι κακό. Πας 4 χρόνια , για να ζήσεις κάποιες έντονες στιγμές. Επίσης, πιστεψτε με και εγώ όταν ήμουν φοιτητής στο Β. Ελλάδα, και ζωή έκανα και πτυχίο σε 3,5 χρόνια πήρα. οπότε μην ακούω χαζομάρες. Για μένα η καλή ζωή και ειδικά η φοιτητική σημαίνει ότι με κάνει να νιώθω καλά, αν εφόσον περνάω όμορφα και να μπορώ να αποδώσω και στα μαθηματά μου. Αλλιώς θα πάνε όλα στραβά. Η ξαδέρφη μου, πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι της και πρέπει να πάει σε ένα μέρος που θα έχει κάποιες πληροφορίες. Δεν είναι κακό. Εξάλλου, ας έρθει ΕΝΑΣ να μου πει που όταν πέρασε φοιτητης , δεν τον ένοιαζε η νυχτερινή ζωή και τα λοιπά. Ελάτε τώρα. Μη κοροιδευόμαστε. Εγώ έκανα φαντάρος στο Ναύπλιο, και είχα φίλους μετά σειρά μου που πήγαν Γύθειο και Σπάρτη αλλά δεν πήγαν φοιτητές. Οπότε ,έπρεπε να ζητήσω πληροφορίες για τη φοιτητική ζωή εκεί
talibanakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, airtrelomike13 είπε Εξάλλου, ας έρθει ΕΝΑΣ να μου πει που όταν πέρασε φοιτητης , δεν τον ένοιαζε η νυχτερινή ζωή και τα λοιπά. Ελάτε τώρα. Μη κοροιδευόμαστε. Εμενα παντως η Σπαρτη δε μου ελεγε τιποτε σαν πολη απο τα 16-17 που σκαγαμε με τα glx να πιουμε καφε στο ministry. 1-2 φορες να πηγα για ποτο Σπαρτη συνολικα. Φανταροι και φαντασματα. Για μια κοπελιτσα που φευγει απο το σπιτι της και περιμενει να περασει καλα και να διασκεδασει παραλληλα με τη σχολη δεν ειναι και οτι καλυτερο. 15.000 κατοικοι με τα χωρια μαζι την κανει και αυτη ενα μεγαλο..χωριο. Απο ποια περιοχη ειναι η ξαδερφη; 2
airtrelomike13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Λήμνο. Καλά εντάξει, αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Όλους τους νοιάζει η φοιτητική ζωή. Μην ακουω χαζομάρες το είπα και πιο πάνω. Επίσης, πιστέψτε με αν περνούσα εγώ, θα ρωτούσα , τους Σπαρτιάτες αν οι κοπέλες εκεί ειναι προσεγγισιμες και αν γενικά οι φοιτήτριες κινούνται θετικά... Οπότε πιστέψτε με, εγώ θα είχα άλλες ερωτήσεις και προβληματισμούς. χαχαχαχα
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Χαχα αν νομιζεις οτι η Γερμανια , που παραδειγματοποιείς είναι κάποια γερή χώρα. με κάνεις και γέλασα. Μια χώρα με χρέος 5,5 τρις και που επιβιώνει με λιτότητα, και το παππου μου που ειναι 93 ετών να βαλω να το κανει ως Πρωθυπουργος σε ενα κρατος , θα βρει αποτελεσμα. Πήγαινε στη Γερμανία, να δεις τι μισθοί παίζουν. Χειρότερα από εδώ. Και μιας και είπες για τη Γερμανια, στο εξωτερικό πλέον αξίζει να πας σε χώρες όπως η Κύπρος, και από τα μέρη μας μόνο στη Κρητη για να βρεις επαγγελματική αποκατάσταση. 1 4 1
Dynamics Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 για εξοδο ενα μαγαζι εχει καλο...το βιτριν του συναδελφου σπυρου!
The Spirit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Dynamics είπε για εξοδο ενα μαγαζι εχει καλο...το βιτριν του συναδελφου σπυρου! Διαιτητής κι εσύ? 1
nipoa Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 πανεμορφη η σπαρτη και τα μερη τριγυρω. τρελη ζωη δεν εχει ΑΛΛΑ κατι θα βρει να κανει να περναει η ωρα μαζι με τους συμφοιτητες της.. 1
ManFromEarth Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε χαχα εντάξει, όταν πας φοιτητής πρέπει να παίρνεις λεπτομερείς πληροφορίες για την πόλη που πέρασες. Δεν είναι κακό. Πας 4 χρόνια , για να ζήσεις κάποιες έντονες στιγμές. Επίσης, πιστεψτε με και εγώ όταν ήμουν φοιτητής στο Β. Ελλάδα, και ζωή έκανα και πτυχίο σε 3,5 χρόνια πήρα. οπότε μην ακούω χαζομάρες. Για μένα η καλή ζωή και ειδικά η φοιτητική σημαίνει ότι με κάνει να νιώθω καλά, αν εφόσον περνάω όμορφα και να μπορώ να αποδώσω και στα μαθηματά μου. Αλλιώς θα πάνε όλα στραβά. Η ξαδέρφη μου, πρώτη φορά φεύγει από το σπίτι της και πρέπει να πάει σε ένα μέρος που θα έχει κάποιες πληροφορίες. Δεν είναι κακό. Εξάλλου, ας έρθει ΕΝΑΣ να μου πει που όταν πέρασε φοιτητης , δεν τον ένοιαζε η νυχτερινή ζωή και τα λοιπά. Ελάτε τώρα. Μη κοροιδευόμαστε. Εγώ έκανα φαντάρος στο Ναύπλιο, και είχα φίλους μετά σειρά μου που πήγαν Γύθειο και Σπάρτη αλλά δεν πήγαν φοιτητές. Οπότε ,έπρεπε να ζητήσω πληροφορίες για τη φοιτητική ζωή εκεί Δεν ειναι κακο να θες να πας να μεινεις 4 χρονια σε μια πολη που να σου αρεσει, εχει δικιο ο φιλος σε αυτο. Στο θεμα μας, η Σπαρτη φοιτητικη ζωη δεν θα ελεγα οτι εχει. Το οτι υπαρχουν 5 μαγαζια και σε αυτα βγαινουν 50 φοιτητες δεν το λες φοιτητικη ζωη (με την εννοια Πατρας, Ιωαννινων, Ηρακλειου κλπ). Αν δεν την πειραζει αυτο , θα περασει ωραια.
panosno1com Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλα οσο για τους φανταρους , θα βγαινει μετα τις 10 που μαζευονται αυτοι
pontez2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Υπάρχει η άποψη τύπου: "Εκει πας για να σπουδάσεις και όχι για τη ζωή". Η μηδαμινή ζωή μιας πόλης, μπορει κάλλιστα να οδηγήσει κόσμο να παγώσει σπουδές. Κοινωνικά όντα ειμαστε, δε μπορεις συνέχεια να διαβάζεις. Ενας συνεπής φοιτητής,΄έχει ανάγκη να βγει. Αν ηταν έτσι, να τους ειχαν ολους εσωκλειστους. Η Σπάρτη πάντως μπορει να μην ειναι φοιτητούπολη, υπάρχουν όμως επιλογές. Και αν υπάρχει και αυτοκίνητο ειναι ακόμα καλύτερα. 1
Dynamics Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, The Spirit είπε Διαιτητής κι εσύ? yes!! 1
Bigi444444 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μια μικρή και μίζερη θα έλεγα επαρχιακή πόλη ειναι. Δεν ξέρω τι σκέφτονται όσοι λένε ότι προσφέρει επιλογές, σε καμία των περιπτώσεων πάντως, ειδικά τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν προσφέρεται για κρεπάλες.Συντηρητική πόλη είναι και προσφάτως επαρχιακή φοιτητούπολη (εάν μπορείς να την χαρακτηρίσεις κιόλας ως τέτοια), οπότε δεν έχει τον "αέρα" άλλων παλαιότερων επαρχιακών φοιτητουπόλεων (και δεν τη συγκρίνω με την Πάτρα προφανώς).Από εκεί και πέρα όλα σχετικά είναι και εν προκειμένω εξαρτώνται κυρίως από την ιδιοσυγκρασία του φοιτητή, τα θέλω και τις επιδιώξεις του και φυσικά την οικονομική άνεση του σπιτιού του. 1 1
The Spirit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Παντως καλο ειναι οποιος γραφει τη γνωμη του να μας εξηγει και ως προς τι ιδιοτητα μας εκφραζει τη γνωμη του. Δηλαδη ειναι Σπαρτιατης, φοιτητης, περαστικος, φανταρος, εχει ακουσει απλα; Μην παρεξηγουμαι δεν υποστηριζω τ πολη μου σιγουρα ειναι μια μετρια επιλογη για ενα φοιτητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα