GoldFan98p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλοι insomnia! Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας εχω ενα βιντεο στο οποιο παιζει ενα κομματι background συνεχες και ακουγονται πολλες ομιλιες θελω λοιπον να κανω export το κομματι απο το βιντεο για να το κανω shazam..υπαρχει καποιο software? Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από GoldFan98p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν το πιάνει το shazam από το κινητό όταν παίζει το βίντεο σε υπολογιστή; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldFan98p Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι.. Γιαυτο θελω να κατεβασω τις ομιλιες τελειως κ να σηκωσω την μουσικη αν γινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Αν ήταν μια ομιλία θα ήταν καλύτερα, είπες όμως ότι είναι πολλές ομιλίες και αυτό δυσκολεύει την κατάσταση. Σε τι μορφή έχεις το βίντεο; Κατέβασε το AVIDEMUX και στήστο. Φόρτωσε το βίντεο, επέλεξε στο αριστερό μέρος από το audio->MP3 και πήγαινε στο μενού Audio->Save audio. Δώσε ένα όνομα και πρόσθεσε την κατάληξη mp3 (π.χ. audio.mp3). Τώρα έχεις τον ήχο σε mp3 και μπορείς να τον φορτώσεις σε πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου π.χ. το δωρεάν audacity και με το equalizer και τα φίλτρα του να παίξεις λίγο μήπως και μπορέσεις να καθαρίσεις κάπως τον ήχο και τον αναγνωρίσει το shazam. Αν όμως ο θόρυβος είναι έντονος και σε όλες τις συχνότητες δε νομίζω να καταφέρεις πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 hours ago, GoldFan98p said: Καλησπερα φιλοι insomnia! Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας εχω ενα βιντεο στο οποιο παιζει ενα κομματι background συνεχες και ακουγονται πολλες ομιλιες θελω λοιπον να κανω export το κομματι απο το βιντεο για να το κανω shazam..υπαρχει καποιο software? Ευχαριστω πολυ! Δύσκολο ακούγεται. Το "shazam" του Insomnia το έχεις δοκιμάσει; Δεν χάνεις τίποτα, μπορεί κάποιος να το ξέρει. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από CheOnWeb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldFan98p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημερα φιλοι! Συγγνωμη λαθος δικο μου μια φωνη μονο αγκουγεται και το βιντεο το εχω σε mp4 δοκιμασα χτες το audacity οπως ειδα κ σε βιντεο για αφαρεση volcals αλλα δεν πετυχε.. Η φωνη συνεχιζε να παιζει κανονικα.. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα