vaggikir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα σας εχω ένα tablet Samsung galaxy note του 2014. Το συγκεκριμενο μοντελο το εχω 4 χρονια και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα πρόβλημα. Χθες καθως η ματαρια ειχε πεσει στο 10% το εβαλα για φορτιση. Στην αρχη εδειχνε ότι φορτιζει. Μετα από λιγη ωρα όταν πηγα να το κοιτάξω δεν εδειχνε ότι φορτιζει. Προσπαθησα να το ανοιξω αλλα οθτε ανοιγει. Επομένως εχω ένα ταμπλετ που δεν ανοιγει και δεν φορτιζει. Αλλαξα 4 φορτιστες αλλσ ματαια. Υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Το πρώτο πράγμα που θα κάνεις είναι να δεις την μπαταρία αν τα έχει "παίξει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
postfire Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vaggikir είπε Καλησπερα σας εχω ένα tablet Samsung galaxy note του 2014. Το συγκεκριμενο μοντελο το εχω 4 χρονια και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα πρόβλημα. Χθες καθως η ματαρια ειχε πεσει στο 10% το εβαλα για φορτιση. Στην αρχη εδειχνε ότι φορτιζει. Μετα από λιγη ωρα όταν πηγα να το κοιτάξω δεν εδειχνε ότι φορτιζει. Προσπαθησα να το ανοιξω αλλα οθτε ανοιγει. Επομένως εχω ένα ταμπλετ που δεν ανοιγει και δεν φορτιζει. Αλλαξα 4 φορτιστες αλλσ ματαια. Υπαρχει καποιος που να μπορει να βοηθησει? οπως ειπε και ο φιλος κατα πασα πιθανοτητα μπαταρια θα πρεπει να ανοιχτει και να μετρησεις με πολυμετρο την μπαταρια να δεις αν ειναι οκ αν φορτιζει αν ειναι νεκρη αλλαζεις μπαταρια αν περνει φορτιση τοτε υπαρχει προβλημα στην πλακετα και λογικα θα εχει καψει καποια ασφαλεια Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από postfire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggikir Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Επομένως πρεπει να το παω σε μαγαζι για να το δουν εκει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jp77s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, vaggikir είπε Επομένως πρεπει να το παω σε μαγαζι για να το δουν εκει ? Πριν πας σε τεχνικό, δοκίμασε αυτά που περιγράφει ο τύπος στο βίντεο. Το είχα δοκιμάσει σε κάποιο Samsung και έγινε δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JeSter_D Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ένα ίδιο μοντέλο που μου έφεραν το Σάββατο με το ίδιο πρόβλημα, ήθελε να είναι σε συγκεκριμένο σημείο το καλώδιο του κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Όταν το κούναγα λίγο προς τα πάνω φόρτιζε. Δες μήπως έχεις και συ κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Η το βύσμα του θα φταίει , ή μπαταρία. Εαν μείνει για πολυ καιρό αφόρτιστη τελείος, υπάρχει πιθανότητα να μην φορτίζει μετα, και θα πρέπει να την "ξυπνήσεις" φορτίζοντας την με ένα τροφοδοτικο απευθείας, θα το κάνει τεχνικός δηλαδή. Μου έχει συμβεί πολλές φορές με ταμπλετ που μου έχουν φέρει για φτιάξιμο, τα αφήνουν πολυ καιρο και μπαίνει σε κατάσταση ύπνου για να μην έχει άλλα θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα