Προς το περιεχόμενο

THE NUN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πρικουελ  του C0NJURING βγαινει αυτη τη βδομαδα.η τυπισσα ειναι η αδερφη της βερα φαρμινγκα

Επεξ/σία από star12
  • Like 1
Δημοσ.

Παμε δυνατά, μεγάλη μερα για τους φαν του είδους και κυρίως για τους φαν του conjuring :D Θα πάω σήμερα ελπίζω να μη με απογοητεύσει γιατί έχω υψηλές προσδοκίες. 

• Like 2
Δημοσ.

Το ειδα χτες στο Βελιγράδι, επιβεβαιώνω πως οι σέρβοι εν χριστώ αδερφοί μας ειναι για τον παπανουτσο, παλαμάκια , φωνές κακό, πετουσανε ποπκορν, μιλούσαν λες και ηταν σπιτι τους, δεν νομιζω να εχω δει κατι χειροτερο. Σε αυτο έφταιγε το γεγονός πως εδω δέν εχουν ratings,   με αποτέλεσμα η αίθουσα να ηταν τίγκα στα μικρά και καθε 5 λεπτα να ακους πιτσκα τι μαντρε & μποζε σα τσουβε.

στα στις ταινίας, δεν μπορω να πω πολλα καθως φυσικά δεν την απόλαυσα, τα νευρα μου ηταν τσατάλια. Κάποιες μεμονωμενες σκηνές μου άρεσαν πολύ, το τέλος καλο/εντυπωσιακό. Η μικρη φαρμιγκα οκ, αλλα οχι κατι το φοβερό. 

θα την ξαναδώ στην αθηνα, σε βραδινή προβολή, ελπίζω ελλαδα να τηρουν το pg-15   

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, hexenlord είπε

Το ειδα χτες στο Βελιγράδι, επιβεβαιώνω πως οι σέρβοι εν χριστώ αδερφοί μας ειναι για τον παπανουτσο, παλαμάκια , φωνές κακό, πετουσανε ποπκορν, μιλούσαν λες και ηταν σπιτι τους, δεν νομιζω να εχω δει κατι χειροτερο. Σε αυτο έφταιγε το γεγονός πως εδω δέν εχουν ratings,   με αποτέλεσμα η αίθουσα να ηταν τίγκα στα μικρά και καθε 5 λεπτα να ακους πιτσκα τι μαντρε & μποζε σα τσουβε.

στα στις ταινίας, δεν μπορω να πω πολλα καθως φυσικά δεν την απόλαυσα, τα νευρα μου ηταν τσατάλια. Κάποιες μεμονωμενες σκηνές μου άρεσαν πολύ, το τέλος καλο/εντυπωσιακό. Η μικρη φαρμιγκα οκ, αλλα οχι κατι το φοβερό. 

θα την ξαναδώ στην αθηνα, σε βραδινή προβολή, ελπίζω ελλαδα να τηρουν το pg-15   

Στην Ελλάδα είναι για άνω των 18.Όταν πήγα να αγοράσω τα εισιτήρια μου ανέφεραν ότι τα άτομα που θα είναι μαζί μου θα πρέπει είναι ενήλικοι.Βέβαια δεν γνωρίζω στην πράξη κατά πόσο θα τηρηθεί το rating.Τι σημαίνει πιτσκα τι μαντρε & μποζε σα τσουβε;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Raptorex είπε

Στην Ελλάδα είναι για άνω των 18.Όταν πήγα να αγοράσω τα εισιτήρια μου ανέφεραν ότι τα άτομα που θα είναι μαζί μου θα πρέπει είναι ενήλικοι.Βέβαια δεν γνωρίζω στην πράξη κατά πόσο θα τηρηθεί το rating.Τι σημαίνει πιτσκα τι μαντρε & μποζε σα τσουβε;

Καλο αυτο, οι μεγάλοι συνήθως με ενα "σσσσσσστ" ηρεμούν. Το δεύτερο σημαίνει "ω θεέ μου", το πρωτο ειναι χοντρή βρισιά , δεν το μεταφραζω.

Δημοσ.
1 hour ago, hexenlord said:

Καλο αυτο, οι μεγάλοι συνήθως με ενα "σσσσσσστ" ηρεμούν. Το δεύτερο σημαίνει "ω θεέ μου", το πρωτο ειναι χοντρή βρισιά , δεν το μεταφραζω.

Με μάντρε μέσα κάτι για μανουλα υποψιαζομαι...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To storyline ψιλο-καλο, οποιος γουσταρει το ειδος θα περασει καλα. Δεν ειναι στα επιπεδα Conjuring imho. 6.5 / 10 απο μενα

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.

Έπεσε κράξιμο βλέπω στα review. Αναμενόμενο για την τόση διαφήμιση που έτρωγε επί μήνες και το σπαμ σε YouTube

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xaratsi είπε

Έπεσε κράξιμο βλέπω στα review. Αναμενόμενο για την τόση διαφήμιση που έτρωγε επί μήνες και το σπαμ σε YouTube

Δικαιολογημενα απο την μια, δε προσφερει πολλα στο universe που χτιζουν, απο την αλλη ηταν καλη παραγωγη και το performance. Δεν ειναι σιγουρα η χειροτερη του ολου project, αλλα ουτε και η καλυτερη. Απο την αλλη ειναι μοδα οι κριτικοι που δεν εχουν ιδεα απο horror να κραζουν ταινιες του ειδους και ποτε δεν τους παιρνω σοβαρα, και απορω γτ κανουν και reviews.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ριβιου κι ουτε προκειται. Μια τετοια ταινια δεν περιμενεις να προσφερει κατι στο συμπαν Conjuring. Ουσιαστικα ειναι.... "υποενοτητα" αν μπορουμε να το πουμε ετσι. Ο χαρακτηρας ειχε εμφανιστει σε αλλες ταινιες κι ετσι εγινε μια ταινια να μας δειξει περι τινος προκειται. 

Οντως το hype που εχει δημιουργηθει ειναι too much. Σημερα εοχε ουτρα στα βιλατζ που ειχα να δω πολυ καιρο. Η μεγαλη η αιθουσα στο metro mall ηταν ΓΕΜΑΤΗ. Ακομα και η πρωτη σειρα. 

Στα της ταινιας μου αρεσε πολυ η ατμοσφαιρα. Αυτο το σκοτεινο, gothic σκηνικο, οι προσευχες, οι καλογριες ολα εδεναν αρμονικα μεταξυ τους. Ειχε 2-3 ψιλοκωμικες στιγμες που ναι μεν κολλαγαν ΑΛΛΑ με χαλασαν , δεν ειχαν θεση σε ταινια τρομου. Εχει παραγινει πια το χιουμορακι να το βαζουν παντου. Θριλερ; περιπετεια; σουπερ ηρωες; φτανει! 

Δεν περιμενα να πιασει standards Conjuring αλλα στεκεται αξιοπρεπεστατα και για μενα πλησιαζει το 7/10. Ας πουμε 6.8 :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γύρισα πριν από λίγο από τον κινηματογράφο.

Αν και είμαι φαν του είδους δεν προτείνω τη ταινία για κινηματογράφο.Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών  είναι πολύ επιφανειακές,το σενάριο είναι κακό και ο δαίμονας είναι όλο φιγούρα και αποτέλεσμα μηδέν.Έχει κάποιες καλές σκηνές αλλά μέχρι εκεί.

Επεξ/σία από Raptorex
Δημοσ.

Δε με ενθουσιάσε σαν γενικό σύνολο. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή, γκόθικ. Οι ερμηνείες αδύναμες. 

Τα κομικά στοιχεία ήταν υπερβολικά πολλά για το είδος της ταινίας. Κατά διαστήματα νόμιζα ότι έβλεπα κάποια παρωδία. 

Το σενάριο όμως και η πλοκή ήταν πολύ καλά δεμένα. Έβγαζε νόημα και είχε συνέχεια αλλά εκτός του concept conjuring. 

6/10 από μένα, ο σκηνοθέτης χαντάκωσε ένα καλό σενάριο, δυστυχώς. 

Δημοσ.

Δεν την ξαναπατάω με τέτοιες ταινίες στο σινεμά και θα περιμένω να την δω σπίτι μου με την ησυχία μου και κανέναν φίλο. Θα ήθελα να μάθω παρόλα αυτά, πόσο προβλεπόμενα ήταν τα Jumpscare; Γιατί στις τελευταίες ταινίες του franchise ήξερες πότε θα γίνει λαλακια πριν καν γίνει, σε βαθμό που εγώ τουλάχιστον δεν τρόμαζα καθόλου σε όλη την ταινία. Το βελτίωσαν αυτό καθόλου ή πάλι μια από τα ίδια; Πάντως μόνο που ακούω για χιουμορ κρατάω πολύ μικρό καλάθι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το  πρόβλημα με τα jump scares στη ταινία δεν είναι ότι είναι μόνο προβλεπόμενα αλλά και ακίνδυνα.Ύστερα από ένα συγκεκριμένο σημείο της ταινίας μου ήταν αδιάφορα γιατί ένιωθα ότι δεν υπήρχε ουσιαστικός κίνδυνος για τους πρωταγωνιστές.

Επεξ/σία από Raptorex
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προσωπικά jump scare επαθα στο trailer και μάλιστα αρκετές φορές.. δεν ξέρω αν εχει παρόμοιες σκηνές.

Με αυτα που διαβάζω για τον κινηματογράφο και τα πιτσιρίκια θα την δώ σπιτάκι μου στο σκοτάδι μόλις κυκλοφορήσει σε HD .. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...