Προς το περιεχόμενο

S9+ vs p20 pro vs lg v30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Όχι δεν έπεσα.

Είπα απλός ότι το Mate 20 pro έχει το καλύτερο βίντεο αλλά έχει τα γνωστά προβλήματα με την οθόνη.

Καλημερα.Ειπα και εγω....Μπερδευτηκα που ειδα πριν απο σενα ερωτηση << πιο κινητο αγορασες>> και καπακι απαντησες εσυ για το mate p20 pro .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το S9+ πιστεύω έχει ανώτερο βίντεο από το P20 Pro. Αναφέρομαι στην απεικόνιση (με ότι συνεπάγεται αυτό, χρώματα, DR κτλ) άλλα και στο stabilization το οποίο είναι πολύ καλό σε όλες τις αναλύσεις. Όσον αφορά το slow motion επίσης είναι αρκετά καλό και ένα απ τα πιο sharp της κατηγορίας του, μπορεί να τραβήξει απλό slow motion 240fps η super slow motion 960fps.

Προσωπικά έχω δουλέψει και τις δύο συσκευές για κάνα μήνα και έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου σχετικά με τις κάμερες. Όσον αφορά το βίντεο προτιμώ S9+ (με διαφορά μάλιστα). Όσον αφορά φωτογραφίες σε συνθήκες καλού φωτισμού προτιμώ πάλι το S9+ το οποίο έχει καλύτερο dynamic range (θεωρώ πως το P20 Pro το παρακάνει κάποιες φορές σε κάποιες σκηνές με το sharpness και το κατώτερο DR, αυτό βέβαια φτιάχνει με κάποιο μελλοντικό update ίσως). Σε συνθήκες χαμηλού/νύχτα προτιμώ το P20 Pro (μακράν η καλύτερη επιλογή). Όσον αφορά τις selfie κάμερες προτιμώ πάλι το S9+, αν και με λιγότερα MP έχει πιο σωστά χρώματα και καταγράφει περισσότερες λεπτομέριες στις φωτογραφίες άλλα και στο βίντεο. 

Πολύ καλές κάμερες και των δύο γενικότερα, δεν απογοητεύουν!

Αυτά τα αναφέρω συγκεκριμένα για τις κάμερες αυτών των 2 συσκευών. Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ανάλογα της απαιτήσεις σου... Τα έχουν γράψει και παραπάνω κάποιοι.

ΥΓ: Να τονίσω ότι κατά τις δοκιμές μου το S9+ έτρεχε Android 9.0 Pie με one UI. Το αναφέρω μιας και το νέο update βελτίωσε κατά πολύ την κάμερα του S9+ σε σχέση με πριν... Αν δεν είστε κάτοχοι μπορείτε να δείτε τις διαφορές και σε βίντεο στο YouTube. 

Επεξ/σία από Netr0nic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...