Προς το περιεχόμενο

S9+ vs p20 pro vs lg v30

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

,,,Σκεφτομαι να δωσω πρωτη φορα τοσα χρηματα για κινητο και παλι μεταχειρισμενο θα ειναι

Δεν με πολυενδιαφερουν οι διαφορες στις αναλυσεις κλπ. Το διλημα ειναι το εξης αν καποιος μπορει να βοηθησει: 

Το ενα εχει πολυ καλυτερη μπαταρια ενω το samsung μου φαινεται να χει πολυ πιο καλη κατασκευη και ανθεκτικη και εχω την εντυπωση οτι θα κρατησει αρκετα χρονια παραπανω απο το αλλο.

Καποιος να χει εμπειρια με τα σαμσουνκ γιατι δεν ειχα ποτε? Η κακη του μπαταρια θα κρατησει τουλαχιστον την αποδοση της σε βαθος χρονων;

Επεξ/σία από fanatilas
Δημοσ.

Samsung εχω τωρα και δεν θα ξαναεπερνα για πολλους λογους (αργα updates, καθολου vfm). Αντι να δωσεις τοσα γιατι δεν κοιτας για ενα Vivo Nex S, OnePlus 6 ή κατι αλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Comic maniak είπε

Samsung εχω τωρα και δεν θα ξαναεπερνα για πολλους λογους (αργα updates, καθολου vfm). Αντι να δωσεις τοσα γιατι δεν κοιτας για ενα Vivo Nex S, OnePlus 6 ή κατι αλλο;

Η αληθεια ειναι οτι οπως δεν μου αρεσε ποτε η apple, δεν μου αρεσε και η samsung, τωρα το σκεφτομαι απο εμπειριες γνωστων με s9 ή note8 οτι ειναι αξιοπιστα και η οθονη μετραει πολυ. Εγω στην αρχη πηγαινα για g7 ή v30 επειδη με ενδιαφερει πολυ το βιντεο, ισως περιμενω το v40 που θα τα χει ολα.

Και το oneplus 6 ιδια λεφτα το βρισκεις με τα δυο που εγραψα, γυρω στα 500

Επεξ/σία από fanatilas
Δημοσ.

Το S9+ ειναι ενα φοβερό κινητο φίλε. Πραγματι όμως υπολείπεται σε σχεση με την απίστευτη μπαταρία του P20 pro. Βεβαια, αν θελεις να παρεις το Samsung μπορεις λίγο πριν τελειωσει η εγγυηση του να πας στο σερβις και να αντικαταστησεις την μπαταρία του.

Προσωπικά θα διαλεγα το P20 Pro που εκτος της μπαταρίας εχει και μία αριστουργηματική κάμερα!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Christos c_k είπε

Το S9+ ειναι ενα φοβερό κινητο φίλε. Πραγματι όμως υπολείπεται σε σχεση με την απίστευτη μπαταρία του P20 pro. Βεβαια, αν θελεις να παρεις το Samsung μπορεις λίγο πριν τελειωσει η εγγυηση του να πας στο σερβις και να αντικαταστησεις την μπαταρία του.

Προσωπικά θα διαλεγα το P20 Pro που εκτος της μπαταρίας εχει και μία αριστουργηματική κάμερα!

Εχει φοβερη καμερα αλλα μονο για φωτο, στο βιντεο ειναι πολυ πισω. Ουτε stabilization και το slowmotion σκατα

Δημοσ.

το s9+ εχει θεικο design απο φιλους ξερω οτι η μπαταρια του κραταει πολι και δεν χαλαει ( με εξερεση το note 7 )  ακομη και να παιζεις ενω φορτιζει.

το huawei p20 pro εχει απιστευτη καμερα απο τους δυνατοτερους επεξεργαστες αλλα θελει να προσεχεις την μπαταρια του ( ειχα huawei και ξερω ).

κατα την γνωμη μου ειναι πολλα τα λευτα ( ακομη και για μεταχειρισμενα ) πιστευω οτι καλυτερα να παρεις το oneplus 6 η το xiaomi mi8 αυτα τα δυο τηλεφωνα πετανε και ειναι και λιγο ποιο φθηνα.

Δημοσ.

Για το lg v30 εχει κανενας αποψη?

Το βιντεο του ξερω οτι ειναι φοβερο με δυνατοτητα color grading, η μπαταρια μικρη αλλα κραταει παρα πολυ και ο ευρυγωνιος μετραει, αλλα δεν εχει και την τελεια αναλυση απο οτι βλεπω και lg για ελλαδα ειναι ρισκο!

Δημοσ.

Εγω πάντως που πήγα πρόσφατα σε γνωστή αλυσίδα και τα είδα και τα 2 to p20pro δεν μου έμοιαζε για ναυαρχίδα κακόγουστο κινητό χάλια χρώματα σχεδόν φτηνιάρικο το s9 και s9+ το έβλεπα και με εντυπωσίαζε, τα έβαλα δίπλα δίπλα καμία σχέση το ένα με το άλλο.  Τώρα από λογισμικό δε έχω άποψη να σου πω ποιο είναι καλύτερο τα specs είναι γνωστά τώρα από εκει και πέρα ειναι καθαρά θέμα γούστου,, πάντως εγω θα πήγαινα σε s9+ αν είχα την επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
5 hours ago, Comic maniak said:

Ποια συσκευή έχεις;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
10 ώρες πριν, saruman123 είπε

Mate 20 pro αλλά με τα γνωστά προβλήματα τις οθόνης.

Σε προβληματικη οθονη επεσες; Καλα πως την πατησες εσυ ειδικά, που εισαι γνώστης;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Σε προβληματικη οθονη επεσες; Καλα πως την πατησες εσυ ειδικά, που εισαι γνώστης;

Όχι δεν έπεσα.

Είπα απλός ότι το Mate 20 pro έχει το καλύτερο βίντεο αλλά έχει τα γνωστά προβλήματα με την οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...