Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Η procordia είναι το service της. Καλύτερα να μασάνε παρά να γράφουν μερικοί άσχετοι. 

Υ.Γ. just for today έχουμε τελειώσει το δημοτικό ή ακόμα προσπαθούμε;

αναφερεσαι σε εμενα λεγοντας το ΑΣΧΕΤΟΙ;διότι αν μου λες το service procordia καλό μάλλον εσύ είσαι ο άσχετος της υπόθεσης.

οσοι είχαν lg εχουν νιωσει στο πετσι τους το φοβερο αυτο σερβις με εως και ενα χρονο αναμονη για νεα συσκευη.

Επεξ/σία από Smart.ST
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Smart.ST είπε

αναφερεσαι σε εμενα λεγοντας το ΑΣΧΕΤΟΙ;διότι αν μου λες το service procordia καλό μάλλον εσύ είσαι ο άσχετος της υπόθεσης.

οσοι είχαν lg εχουν νιωσει στο πετσι τους το φοβερο αυτο σερβις με εως και ενα χρονο αναμονη για νεα συσκευη.

Αν δεν είναι καλό της procordia τότε πιο είναι της sammy? Συγκρίνεις τα LG που χαλούσαν κάθε τρεις μήνες με τα ΖΤΕ που είναι σκυλιά σαν τα xiaomi;

Ο χαρακτηρισμός άσχετος μάλλον ήταν κολακευτικός.....μιλάμε για τελείως απαίδευτο τεχνολογικά άτομο. 

Υ.Γ. Ένα μικρό μυστικό για να καταλάβεις πως δουλεύουν τα φόρουμς....ποτέ μα ποτέ δεν θα μπει κάποιος να γράψει τα θετικά που συνάντησε σε ένα service παρά μόνο θα γράψει αν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα έτσι λειτουργεί ο νεοέλληνας.

Υ.Γ.2. Ένα χρόνο αναμονή;;;; Οκ εδώ σταματάω τη συζήτηση μαζί σου.......Αν ισχύει αυτό μάλλον καλύτερα να αγοράσουν ένα Nokia 3310.

Επεξ/σία από GeorgeAl92
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeAl92 είπε

Αν δεν είναι καλό της procordia τότε πιο είναι της sammy? Συγκρίνεις τα LG που χαλούσαν κάθε τρεις μήνες με τα ΖΤΕ που είναι σκυλιά σαν τα xiaomi;

Ο χαρακτηρισμός άσχετος μάλλον ήταν κολακευτικός.....μιλάμε για τελείως απαίδευτο τεχνολογικά άτομο. 

Υ.Γ. Ένα μικρό μυστικό για να καταλάβεις πως δουλεύουν τα φόρουμς....ποτέ μα ποτέ δεν θα μπει κάποιος να γράψει τα θετικά που συνάντησε σε ένα service παρά μόνο θα γράψει αν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα έτσι λειτουργεί ο νεοέλληνας.

Υ.Γ.2. Ένα χρόνο αναμονή;;;; Οκ εδώ σταματάω τη συζήτηση μαζί σου.......Αν ισχύει αυτό μάλλον καλύτερα να αγοράσουν ένα Nokia 3310.

και όμως ναι ένα χρόνο για αντικατάσταση lg g4 και στο τέλος έδωσαν lg g5. 

εμένα προσωπικά κανένα service center δεν με ικανοποιεί παρά μόνο apple που σου αντικαθιστα σε 1 εργάσιμη την ελλατωματική σου συσκευή με άλλη.

μου μιλάς τώρα για συκσευές σκουπίδια ZTE, LG δεν μιλάμε για σοβαρές εταιρείες με κάτι προτώτυπο να παρουσιάσουν κακές κόπιες από τα βάθη της Κίνας.

δεν μπαινω σε προσωπικό διαπληκτισμό μαζί σου δεν σε γνωρίζω δεν με γνωρίζεις είδα δεν έχεις καν αξιολογήσεις οκ απλά σου αρέσει το μπουρου μπουρου πίσω από ενα pc.

τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Smart.ST είπε

και όμως ναι ένα χρόνο για αντικατάσταση lg g4 και στο τέλος έδωσαν lg g5. 

εμένα προσωπικά κανένα service center δεν με ικανοποιεί παρά μόνο apple που σου αντικαθιστα σε 1 εργάσιμη την ελλατωματική σου συσκευή με άλλη.

μου μιλάς τώρα για συκσευές σκουπίδια ZTE, LG δεν μιλάμε για σοβαρές εταιρείες με κάτι προτώτυπο να παρουσιάσουν κακές κόπιες από τα βάθη της Κίνας.

δεν μπαινω σε προσωπικό διαπληκτισμό μαζί σου δεν σε γνωρίζω δεν με γνωρίζεις είδα δεν έχεις καν αξιολογήσεις οκ απλά σου αρέσει το μπουρου μπουρου πίσω από ενα pc.

τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε

Apple fan boy λογικό...........Εγώ πάντως θα μείνω στο σκουπίδι μου το ΖΤΕ Axon 7 και αν πέσει η τιμή θα τιμήσω και το 9 αν και με χαλάει η απουσία ακουστικών. Κάτι που εσύ και τα πρόβατα που ακολουθούν την μηλοεταιρεία δεν ξέρετε να διεκδικείσετε αφού σας πουλάει απαρχαιωμένο υλισμικό σε προβληματικό λογισμικό στην τιμή των 1000€ και εσείς την εξυμνείται.

Και να απαντήσεις δεν θα σου ξαναγράψω μιας και είναι χαμένος χρόνος να μιλάω με λοβοτομημένους ανθρώπους.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GeorgeAl92 είπε

Μαλλον εσυ είσαι ο απαίδευτος φίλε 

Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 12:39 ΜΜ, niksor είπε

Δεν είναι κακό το 1/3 της οθόνης να είναι νοτς

γιατι οχι ολη η οθονη κ να βλεπουμε εκει στα ακρα;

Δημοσ.
Στις 4/9/2018 στις 10:42 ΠΜ, Retromaniac είπε

Ναι μέχρι το 1/3 της οθόνης παλεύεται... Πλάκα μας κάνετε; :P

Εννοώ ότι αν με καλύπτει το κινητό σε όλα του, ο μόνος λόγος να μην πάρω κάτι με νοτς είναι να είναι υπερβολικό. Η σταγόνα της Oppo ας πούμε είναι για μένα πολύ όμορφη (θεωρώντας ότι το νοτς είναι κάτι απαραίτητο και μόδα για κάποιους πλέον)...σε αυτό είναι λίγο μεγαλύτερο απότι θα ήθελα. Το πάω με τη λογική οτι αν αριστερά παραμένουν οι ειδοποιήσεις ενώ δεξιά ρολόι κτλ, χωρίς κάτι από τα δύο να κόβεται για να μπει το νοτς, τότε νο προμπλεμ αφού γλυτώνω ωφέλιμο χώρο οθόνης...δεν έχω δει όμως ακόμα καλή υλοποίηση, δηλαδή να χρησιμοποιείται εγγενώς από εφαρμογές (π.χ. το youtube να έχει στα δύο κενά γύρω από το νοτς κουμπιά ελέγχου σε οριζόντιο προσανατολισμό)...πάντως μόδα είναι θα περάσει μόλις βγουν οι πρώτες λύσεις με κάμερα και αισθητήρες από κάτω από την οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...