Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Ναι μέχρι το 1/3 της οθόνης παλεύεται... Πλάκα μας κάνετε; :P

Δεν είναι κακό το 1/3 της οθόνης να είναι νοτς

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

650 ευρω για εταιρεια ανυπαρκτη χωρις φυσικο καταστημα και σερβις ΓΕΡΜΑΝΟΣ.....

και κραζουμε την Apple για την τιμολογιακη της πολιτικη;;;;

ρε 1500 το νεο XS θα φτασει !!!!!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, georgepppo είπε

αυτό με το 30% της οθόνης δεν το πιάνω 😛 τι εννοείς στο πλάτος το notch να είναι κάτω απο το 1/3 ?

είναι ένας καλός τρόπος να μειώσεις τα bezel που τόλμησε η apple και πέτυχε και μετά το κάναν όλοι , αυτό οφείλεται στην μόδα των bezeless κάτι που δεν καταλαβαίνω γιατί έχει τόσο μεγάλη βαρύτητα anyway.

Η μονη εταιρια που το πετυχε αυτο με τα μπεζελς ειναι η σαμσουνκ χρονια πριν την απλ.με τα εντζ κηνητα της κ τωρα με την ινφινιτιβ ντισπλεη κ χωρης νοτς κ ιδια διαταξη καμερών.Μεχρι περσι απο μπροστα μερια τα κηνητα της απλ ειχαν χειροτερα μπεζελ κ απο τα ΖΕΡ ΦΟΟΥΝ

Επεξ/σία από just for today
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το λες κακό αλλά γιατί με 650€ να μην πάρω κάτι άλλο με ωραιότερο design  και σταθερή μεταπωλητική αξία 

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.

Με +50€ παίρνεις το καινούριο μήλο - φημολογουμένως - το «φθηνό» για να σας προλάβω. Και άλλα κινητά βέβαια. Δυνατό smartphone αλλά με τέτοια τιμή, μάλλον αυτοκαταστρέφεται η ZTE.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεστε! Εχει μια απο τις καλυτερες Amoled οθονες, με προτυπο HDR10 και RGB. Εχει IP68 (αδιαβροχο), εχει ασυρματη φορτιση, εχει πολυ καλο ηχειο και 4.000mAh μπαταρια. Το οτι δεν εχει 3,5mm jack, ποσως με ενδιαφερει εφοσον καμια ναυαρχιδα πλεον δεν εχει ραδιο και εφοσον εχω καταβολευτει με τα ασυρματα της Meizu EP52. Εαν εξαιρεσουμε το notch που και σε εμενα δεν αρεσει, ποσο πιο φθηνα θα το θελατε;

Αν προσθεσει μερικα απο τα παραπανω η OnePlus ας πουμε, που εχω συσκευη της και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, ποσο νομιζετε οτι θα σας την δωσει; 550 Ευρω;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, baiosss είπε

Δεν καταλαβαινω γιατι παραπονιεστε! Εχει μια απο τις καλυτερες Amoled οθονες, με προτυπο HDR10 και RGB. Εχει IP68 (αδιαβροχο), εχει ασυρματη φορτιση, εχει πολυ καλο ηχειο και 4.000mAh μπαταρια. Το οτι δεν εχει 3,5mm jack, ποσως με ενδιαφερει εφοσον καμια ναυαρχιδα πλεον δεν εχει ραδιο και εφοσον εχω καταβολευτει με τα ασυρματα της Meizu EP52. Εαν εξαιρεσουμε το notch που και σε εμενα δεν αρεσει, ποσο πιο φθηνα θα το θελατε;

Αν προσθεσει μερικα απο τα παραπανω η OnePlus ας πουμε, που εχω συσκευη της και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, ποσο νομιζετε οτι θα σας την δωσει; 550 Ευρω;

Ότι και να έχει ,θα έχει υποστήριξη κ αναβαθμίσεις ;εκεί είναι το ζουμί γιατί όλα καλά είναι αλλά από update υστερούν 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Smart.ST είπε

Ότι και να έχει ,θα έχει υποστήριξη κ αναβαθμίσεις ;εκεί είναι το ζουμί γιατί όλα καλά είναι αλλά από update υστερούν 

Στο Axon 7 είχε σχετικα καλή υποστήριξη από όσο έχω διαβάσει κατά καιρούς. Τώρα που θα έχει stock android όμως, λογικά θα είναι ακόμα καλύτερα τα πράγματα.

Ένας λόγος που είναι ικανοποιημένος με την Oneplus και το 5αρι που έχω, είναι ακριβώς αυτός. Και αν κάνουν ότι έκαναν και με το 3/3T που θα πάρει και android pie, θα είναι κορυφή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, just for today είπε

Η μονη εταιρια που το πετυχε αυτο με τα μπεζελς ειναι η σαμσουνκ χρονια πριν την απλ.με τα εντζ κηνητα της κ τωρα με την ινφινιτιβ ντισπλεη κ χωρης νοτς κ ιδια διαταξη καμερών.Μεχρι περσι απο μπροστα μερια τα κηνητα της απλ ειχαν χειροτερα μπεζελ κ απο τα ΖΕΡ ΦΟΟΥΝ

alt+shift για να γράψεις αγγλικά :D για το notch μιλάω εγώ που το κάνανε για να μειώσουν τα bezel απο πάνω και όσο για τα edge κινητά να μου λείπει στην πρώτη πτώση να σπας οθόνη.

Επεξ/σία από georgepppo
Δημοσ.
8 ώρες πριν, georgepppo είπε

alt+shift για να γράψεις αγγλικά :D για το notch μιλάω εγώ που το κάνανε για να μειώσουν τα bezel απο πάνω και όσο για τα edge κινητά να μου λείπει στην πρώτη πτώση να σπας οθόνη.

.Ρε ανθρωπε τα μπεζελς δε χρειαζεται να σου πω τι ειναι ξες πηστευω..Τα πρωτα κηνητα με μειωμενα μπεζελς στα πλαγια αν θες τα εβγαλε η σαμσουνκ.απο πανω κ απο κατω ηταν στα ιδια σχεδον με αλες συσκευες αλλα τα πρωτα μειωμενα μπεζελ σπαναν δε σπαναν τα εβγαλε η σαμσουνγκ αυτο λεω.και για μενα σε οθονη κ σε μπεζελ πανω κατω δεξια αρηστερα κ ποιο ωραια διαμορφωση τα εχει η σαμσουνγκ στο σημερα που μηλαμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Smart.ST είπε

650 ευρω για εταιρεια ανυπαρκτη χωρις φυσικο καταστημα και σερβις ΓΕΡΜΑΝΟΣ.....

και κραζουμε την Apple για την τιμολογιακη της πολιτικη;;;;

ρε 1500 το νεο XS θα φτασει !!!!!!

Η procordia είναι το service της. Καλύτερα να μασάνε παρά να γράφουν μερικοί άσχετοι. 

Υ.Γ. just for today έχουμε τελειώσει το δημοτικό ή ακόμα προσπαθούμε;

Επεξ/σία από GeorgeAl92
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...