NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mp123 είπε Για 300cc 85 ευρω ειναι. Που τα βρηκε τα 100.επισεις αυτα πρεπει να ηταν στην τιμη που το εκλεισες οχι τωρα. Υ. Γ. παρε κανενα κρανος της προκοπης και οχι αυτα που δινει για δωρο. Δηλαδη αν σου έδινα εγω 85 θα πήγαινες να μου βγάλεις πινακίδες και να μου τις φέρεις σπιτι; Δεν πρέπει να πληρωθεί
Joshua21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, moumias είπε Η αδεια κυκλοφοριας και τα τελη τα κανονιζει αυτος αλλα θελει λεει 100 λεει το υπουργειο,ειναι σωστο αυτο? Από όσο ξέρω 22€ είναι τα τέλη κυκλοφορίας (που από ότι έγραψες σε προηγούμενο post στα κάνει δώρο) και 9€ τα τέλη αδείας, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να ζητάει το υπουργείο. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από Joshua21 1
mp123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δηλαδη αν σου έδινα εγω 85 θα πήγαινες να μου βγάλεις πινακίδες και να μου τις φέρεις σπιτι; Δεν πρέπει να πληρωθεί Δεν ξερω αν πρεπει να πληρωθει η οχι. Εγω ξερω πως οταν κλεινω κατι του λεω ποσο κανει κομπλε και οχι μετα να μου πει πως θελει παραπανω. Ολα τα κανονιζω απο πριν.
NickTG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 8 hours ago, moumias said: Τα βασικα μου δινει,σιγα σιγα τα αλλαζω. Η αδεια κυκλοφοριας και τα τελη τα κανονιζει αυτος αλλα θελει λεει 100 λεει το υπουργειο,ειναι σωστο αυτο? Επισης ποσο εχει μια ασφαλεια με κλοπη μεσα; Άρα δεν έχεις πάρει εξοπλισμό ούτε έχεις υπολογίσει σχετικά. Κακή λογική για μηχανή. 1
mp123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, NickTG είπε Άρα δεν έχεις πάρει εξοπλισμό ούτε έχεις υπολογίσει σχετικά. Κακή λογική για μηχανή. Εχεις απολυτο δικιο. Βλεπω εξω πολλους χωρις κρανος και λεω μα καλα δεν δινουν εστω 150 ευρω να παρουν ενα κρανος της σειρας. Στην τιμη αυτη βρισκεις αξιοπρεπες κρανακι.
moumias Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κρανος,τζακετ,παντελονι και γαντια και συναγερμο δινει οπως οι περισσοτεροι. Χωρις κρανος θα το ειχα; Θα κανω και ασφαλεια μολις το παρω. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από moumias
NickTG Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Για μπουφάν, γάντια, κράνος και μπότες χωρίς να πάρω κάτι ιδιαίτερο έδωσα 400€ πριν 1 χρόνο. Τα γάντια ήδη χάλασαν οπότε πήρα άλλα αρκετά πιο ακριβά με τη λογική να κρατήσουν αλλά και για καλύτερη προστασία. Αν πιστεύεις ότι αυτά που δίνουν για δώρο είναι αρκετά τότε είσαι εντάξει. 14 hours ago, mp123 said: Εχεις απολυτο δικιο. Βλεπω εξω πολλους χωρις κρανος και λεω μα καλα δεν δινουν εστω 150 ευρω να παρουν ενα κρανος της σειρας. Στην τιμη αυτη βρισκεις αξιοπρεπες κρανακι. Ακόμα και πιο φθηνά βρίσκεις κάτι με την κατάλληλη προστασία. Δεν θα έχει την ποιότητα από ένα πιο ακριβό βέβαια. Δεν αρκεί μόνο το κράνος βέβαια αλλά το λιγότερο αυτό πρέπει να υπάρχει. 1
mp123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μουμια τωρα σε θυμηθικα απι παλια ποστ. Τελικα τι πηρες;
moumias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνηθως τι παιρνεις μαζι με την καινουρια μηχανη; Δηλαδη στο unbox της τι υπαρχει,οδηγιες κλπ εννοω. Επισης πως μπορω να ξερω οτι η μηχανη ηρθε απο την αντιπροσωπεια και δεν ηταν μια που ειχε μηνες στο μαγαζι; Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2018 από moumias
talibanakos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 5/9/2018 στις 11:53 ΠΜ, moumias είπε Τα βασικα μου δινει,σιγα σιγα τα αλλαζω. Ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου. Παρε απο την αρχη καλο εξοπλισμο,δε μιλαμε για αγορα φθηνης καμερας για να μαθεις να βγαζεις βιντεο και μετα να πας σε πιο ακριβη,αλλα για την ασφαλεια σου. Στις 5/9/2018 στις 8:42 ΜΜ, mp123 είπε Εχεις απολυτο δικιο. Βλεπω εξω πολλους χωρις κρανος και λεω μα καλα δεν δινουν εστω 150 ευρω να παρουν ενα κρανος της σειρας. Στην τιμη αυτη βρισκεις αξιοπρεπες κρανακι. Ετσι εμαθαν. Τωρα σιγα σιγα θα μπουν σε μια σειρα,μιας και τωρα αν σε πιασουν χωρις κρανος σου παιρνουν πινακιδες και αδεια για 2 μηνες ( νομιζω και διπλωμα ) . 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα