Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,ειχα κανει αιτηση για μια μηχανη και εγκριθηκε και αυριο πρωτα ο θεος θα παω να δωσω προκαταβολη και βλεπουμε,εχει παρει απο βινιο καποιος; Τι να προσεξω; Θα ειναι η πρωτη μου οποτε θελω και μια ενημερωση πως θα βγει η αδεια,τι γινεται με εφορια αργοτερα...γενικα τα βηματα απο δω και περα.

Δημοσ.

Θα τα κανει ολα ο βινιος, εσυ θα κανεις μονο την ασφάλεια.

Στην εφορία, του χρονου δηλώνεις μονο ποσό που την πηρες, τις επόμενες χρονιές δεν την αναφέρεις καθόλου

Δημοσ.

Αναλογα το κυβισμό ειναι και για το αν πρεπει να το δηλώσεις στην εφορία αλλιως δηλώνεις την αγορά.

Απο το βυνιο έχω παρει 2 μηχανές αλλα δε θα ξαναπάρω απο εκει. Τα δωρα παντως δεν αξιζουν τα λεφτά τους που δινει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ParhsG είπε

Αναλογα το κυβισμό ειναι και για το αν πρεπει να το δηλώσεις στην εφορία αλλιως δηλώνεις την αγορά.

Δεν ισχύει αυτό που έγραψες.

Οι μοτοσυκλέτες - ανεξαρτήτως κυβισμού - ΔΕΝ υπάγονται στα τεκμήρια διαβίωσης, συνεπώς ΔΕΝ μπαίνουν σε κάθε φορολογική δήλωση όπως τα αυτοκίνητα.

Στις μοτοσυκλέτες - ανεξαρτήτως κυβισμού - μόνο το ποσό αγοράς ή πώλησης δηλώνεις στην εφορία, και μόνο για τη χρονιά που αγόρασες η πούλησες.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Δεν ισχύει αυτό που έγραψες.

Οι μοτοσυκλέτες - ανεξαρτήτως κυβισμού - ΔΕΝ υπάγονται στα τεκμήρια διαβίωσης, συνεπώς ΔΕΝ μπαίνουν σε κάθε φορολογική δήλωση όπως τα αυτοκίνητα.

Στις μοτοσυκλέτες - ανεξαρτήτως κυβισμού - μόνο το ποσό αγοράς ή πώλησης δηλώνεις στην εφορία, και μόνο για τη χρονιά που αγόρασες η πούλησες.

Ισχυε παλαια κατι ειναι και αυτο παντως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Ισχυε παλαια

Δεν διευκρίνισες όμως ότι μιλούσες για το παρελθόν, και πιθανότατα ο ts θα μπερδευόταν.

Δημοσ.

1 ώρα πριν, ParhsG είπε

Ισχυε παλαια κατι ειναι και αυτο παντως

Οφφ τοπικ

Οσο θυμαμαι δεν ίσχυε ποτε, εκτος αν μιλάμε για 50 χρόνια πισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βυνιος απατεώνας ολκής. Μακριά ουτε ποδήλατο απο κει. Μολις παρουν λεφτά σε ξεχνάνε τελείως. Δες reviews στο google.

Επεξ/σία από De@th L0rd
  • Like 5
Δημοσ.

Ειδα κριτικες και για γρατζουνιες που κανουν με την τοποθετηση κλπ...αλλα μου εκανε καλη τιμη για καινουρια. Τα δωρα ετσι κι αλλιως δεν πιστευα οτι θα ειναι και τα καλυτερα αλλα δεν ειναι και μαπα,συναγερμος,τελη,κρανος κλπ αξεσουαρ καλα ειναι κι αυτα...ποσο παει μια ασφαλεια με κλοπη μεσα; Και ποτε να την κανω,μολις παρω την μηχανη η νωριτερα;

Για να ειμαι ετοιμος μολις παραλαβω ρωταω.

Δημοσ.

Εγω αγορασα σκουτερ, μηχανη απο επισημες αντιπροσωπιες που εχουν και εξουσιοδοτημενο σερβις. Ιδιες τιμες εχουν. Τα δωρα δεν τα θελω. Θα παρω εγω σωστο κρανος και μπουφαν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, moumias said:

Ειδα κριτικες και για γρατζουνιες που κανουν με την τοποθετηση κλπ...αλλα μου εκανε καλη τιμη για καινουρια. Τα δωρα ετσι κι αλλιως δεν πιστευα οτι θα ειναι και τα καλυτερα αλλα δεν ειναι και μαπα,συναγερμος,τελη,κρανος κλπ αξεσουαρ καλα ειναι κι αυτα...ποσο παει μια ασφαλεια με κλοπη μεσα; Και ποτε να την κανω,μολις παρω την μηχανη η νωριτερα;

Για να ειμαι ετοιμος μολις παραλαβω ρωταω.

Καλό θα είναι να πάρεις ένα κράνος της προκοπής και όχι το δωρεάν που δεν θα κάνει για τίποτα.

Γενικά εξοπλισμό έχεις? 

Εχεις υπολογίσει το κόστος αυτό? 

• Like 1
Δημοσ.

Τα βασικα μου δινει,σιγα σιγα τα αλλαζω. Η αδεια κυκλοφοριας και τα τελη τα κανονιζει αυτος αλλα θελει λεει 100 λεει το υπουργειο,ειναι σωστο αυτο? Επισης ποσο εχει μια ασφαλεια με κλοπη μεσα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, moumias είπε

Τα βασικα μου δινει,σιγα σιγα τα αλλαζω. Η αδεια κυκλοφοριας και τα τελη τα κανονιζει αυτος αλλα θελει λεει 100 λεει το υπουργειο,ειναι σωστο αυτο? Επισης ποσο εχει μια ασφαλεια με κλοπη μεσα;

Τα δωρα που δινει τα περισοτερα τα πεταξα μονο η μπαγκαζιερα αξιζε που ηταν επωνυμη. Γαντια διαλυθηκαν σε 1 εβδομαδα, κλειδαρια εσπασε σε 2 μερες κτλ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, moumias είπε

Για 300cc 85 ευρω ειναι. Που τα βρηκε τα 100.επισεις αυτα πρεπει να ηταν στην τιμη που το εκλεισες οχι τωρα. 

Υ. Γ. παρε κανενα κρανος της προκοπης και οχι αυτα που δινει για δωρο. 

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...