dabla Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου με ταλαιπωρησανε στην CPI που συνεργαζεται με την Lenovo για τα σερβις επι 2 μηνες σχεδον εν τελη μου βγαλανε το λαπτοπ προς αντικατασταση. Εχω λοιπον την φορμα της αντικαταστασεις και καμαρωτος παιρνω τηλ την lenovo για να δω τις επιλογες που θα μου εδειναν ... (το λαπτοπ μου ειναι το ideapad 500s 13isk αγορασμενο απο computeruniverse περιπου 600ε) Αμ δεν εγινε ετσι μου λενε λοιπον ευγενικα οτι η lenovo δεν εχει φυσικο καταστημα στην Ελλαδα και η αντικατασταση θα γινει απο το μαγαζι που το αγορασα και να μιλησω μαζι τους. Στελνω λοιπον και στα 2 e mails της computeruniverse ολοι την ιστορια μαζι με αποδειξη και την φορμα αντικαταστασης(στα ελληνικα στην δεινουν εδω) περιμενω 2 μερες τιποτα ξαναστελνω τιποτα να μην σας πρηζω μετα απο 12 μερες μου στελνουν και μου ζητανε τα δικαιολογητικα που τους εχω ηδη στειλει. Εκνευριζομαι..τους λεω σας τα εχω στειλει εδω και 12 μερες και τους τα ξαναστελνω λεγοντας τους οτι ειμαι χωρις λαπτοπ εδω και 2,5 μηνες και πρεπει να με εξυπηρετησουν. Μετα απο 3-4 μερες μου στελνουν οτι πρεπει να εχω υπομονη και οτι το αιτημα ειναι σε εξελιξη. Εχουν περασει αλλες 5 μερες χωρις καποια επικοινωνια απο μερια τους. Και ερωτω τωρα εγω απο την στιγμη που η εγγυηση ειναι της lenovo δεν πρεπει να μου λυσουν το θεμα της αντικαταστασης η lenovo? Αν το μαγαζι που το πειρα κλεισει η δεν με εξυπηρετει(οπως και εγινε στην περιπτωση μου) τι γινεται? Αυριο θα παρω τηλ την lenovo να δω αν εχουν να μου προτεινουν καποια λυση. Να αναφερω οτι η φορμα αντικαταστασεις εχει ημερομηνια ληξης 90 μερες αν και δεν αναγραφη ημερομηνια εκδοσης. Να προσθεσω οτι αν και οταν τελικα με εξυπηρετηση η computeruniverse και μου πουνε ολα οκ αυτες ειναι η επιλογες διαλεξε(γιατι δεν υπαρχει πλεον το λαπτοπ μου στην αγορα) και στειλε μας το λαπτοπ χρειαζονται 8-11 εργασιμες ημερες να το παραλαβουν αλλες τοσες να το στειλουν και να το παραλαβω εγω και το κοστος αποστολης σε εμενα.Σιγουρα δεν θα ξαναεπελεγα το καταστημα για τετοια αγορα. Ξερω οτι πολυ απο εμας εχουν αγορασει απο το computeruniverse οποτε μοιραζομαι την εμπειρια μου μαζι σας για να ξερετε τι μπορει να σας συμβει γιατι και εμενα απο εδω μου το προτεινε μελος(δεν κατηγορω εννοειται το μελος για καλο το εκανε) Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από dabla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα