Προς το περιεχόμενο

Προβλημα αναγνωρισης HDD's

kozlia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στο φορουμ !

Λοιπον, σημερα το βραδυ αποφασισα να κανω φορματ σε καποιους σκληρους. Κλεινω το pc, συνδεω τον πρωτο στο slave και δεν μου τον αναγνωριζει. Δεν θα εχω βαλει καλα το καλωδιο λεω, διπλοτσεκαρω και παλι τα ιδια. για να μην πολυλογω δεν μου αναγνωριζει κανεναν σκληρο σε κανενα σατα(4 δοκιμασα) εκτος απο τον ssd που εχει το λειτουργικο. δοκιμαζω αλλα καλωδια και δοκιμασα να βγαλω τον ssd, να βαλω τους σκληρους μονους τους ξεχωριστα και να τσεκαρω στο bios αμα διαβαζει κανεναν. Τιποτα. Τσεκαρα στο ιντερνετ τι παιζει, και βρηκα εναν που ελεγε να βρω τον δευτερο δισκο στο computer managment>disk managment και να τον ονοματισω (D). Οντως μου βγαζει εναν δευτερο δισκο που λεγεται system reserverd, αλλα εχει χωρητικοτητα 100mb. φορματ να τον κανω δεν τολμω :P

Αν εχει κανεις καποια ιδεα τι μπορω να κανω, ευχαριστω.

Το συστημα μου:

i5 3350p

16gb ram hyperx beast

Gigabyte GA-B75M-DH3

kingston a4000 120gb

HD 7870

corsair vs 650

Επεξ/σία από kozlia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που ειδες με λιγα mb ειναι κομματι του C και καλα εκανες και δεν το πειραξες.Το νεο σκληρο θα στον βγαλει ξεχωριστα απο κάτω (δες την χωρηστικοτητα του),δεν θα εχει γραμμα και μαλλον θα λεει unallocated.Μολις του κανεις format θα του δωσουν τα windows γραμμα. Δες επισης μηπως το bios  εχει επιλογη για απενεργοποιηση των sata και ενεργοποιησε τες.

Δοκιμασε και αλλα καλωδια δεδομενων και τροφοδοσιας καλου-κακου.

Επεξ/σία από Crybal
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...