Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, phanispal είπε

Ναι ρε παιδιά, τι πάει να πει ήταν η βελόνα στο ίδιο σημείο; Και; Τι πάει να πει αυτό; Η απόκλιση μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη.

Είπαμε, φουλάρεις (ιδανικά απλά να σταματήσει η αντλία και σε επίπεδο σημείο χωρίς κλίση, και όχι να συνεχίσει να βάζει ο υπάλληλος για να βγει στρογγυλό ποσό σε ευρώ), διανύεις αρκετά χιλιόμετρα και ξαναφουλάρεις με τον ίδιο τρόπο, ιδανικά στο ίδιο βενζινάδικο.

Μόνο έτσι γίνεται, και πάλι δε μπορείς να είσαι 100% σίγουρος, απλά έχεις κάνει ό,τι περνάει απ'το χέρι σου.

Σωστός 

Για αυτό πρότεινα το spritmonitor (ή τέλος πάντων μια αντίστοιχη πλατφόρμα), καθώς προφανώς αν πάρεις πολλές μετρήσεις μεσοσταθμικά θα έχεις καλή εικόνα του τι γίνεται 

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατ'αρχας ούτε σε περιοδικό αυτοκινήτου δουλεύω ούτε εχω καμία πρεμούρα να δείξω σε κανέναν ότι το αμάξι δεν καεί πολύ!

Δεν ξαναpostαρω τίποτα και αφήνω τους ειδήμονες να απαντούν...

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, xanoutas είπε

Κατ'αρχας ούτε σε περιοδικό αυτοκινήτου δουλεύω ούτε εχω καμία πρεμούρα να δείξω σε κανέναν ότι το αμάξι δεν καεί πολύ!

Δεν ξαναpostαρω τίποτα και αφήνω τους ειδήμονες να απαντούν...

Ούτε εμείς έχουμε καμιά πρεμούρα να σου δείξουμε ότι το αμάξι καίει(ή δεν καίει) πολύ, απλά επισημάναμε πως ο τρόπος που το υπολογίζεις δεν είναι και τόσο ακριβής εξηγώντας παράλληλα το γιατί.

Δημοσ.

Μάστορα, δε θα στεναχωρηθώ εγώ προσωπικά αν δεν ξαναpostάρεις, δεν καταλαβαίνω γιατί το λες με ύφος.

Εγώ για να σε βοηθήσω το λέω ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη και πιο κοντά στην πραγματικότητα εικόνα για το δικό σου αυτοκίνητο. Για να μη νομίζεις ότι καίει αλλά ντ' άλλων. Αν σε ενόχλησε το ύφος μου σου ζητώ συγγνώμη, δεν πήγα να το παίξω ειδήμων.

Ούτε είπε κανείς ότι θες να (απο)δείξεις κάτι συγκεκριμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/9/2018 στις 11:55 ΜΜ, xanoutas είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι στην διαδικασία αγοράς αμαξιού και προβληματίζομαι ως προς την επιλογή. Θέλω κάτι σε SUV και μετά από μεγάλη έρευνα αγοράς , κατέληξα στις 2 παρακάτω επιλογές.Και για τις δύο επιλογές κοιταω για diesel γιατί κάνω αρκετά χιλιόμετρα το χρόνο.

Η μία επιλογή είναι μεταχειρισμένο Nissan Qashqai με 80-100Κ χλμ, μοντελο του 2011-2012, με κόστος 12.000-12.500€.

Η δεύτερη επιλογή είναι να πάω σε καινούργιο Seat Arona 1.6TDI και να δωσω 17.500€.

Εμφανησιακα , και γενικά σαν αμάξι,μου αρέσει περισσότερο το Qashqai!

ΑΛΛΑ, το φοβάμαι πολύ το μεταχειρισμένο και αυτός είναι ο λόγος που σκέφτομαι να κατέβω κατηγορία αλλά να πάω σε κάτι καινούργιο και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Ποιες οι γνώμες σας;

Γιατί είναι χαμηλότερη κατηγορία το Seat; Δεν νομίζω. Μία από τα ίδια είναι. Πάρε καινούργιο φυσικά, εκτός αν γνωρίζεις από πρώτο χέρι πως έχει δουλευτεί το μεταχειρισμένο, αλλά και πάλι καινούργιο δεν είναι! Και υπολόγισε επίσης την πολύ σοβαρή πιθανότητα να απαγορευτούν τα <euro 5 diesel σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη την επόμενη 2-3ετία!!

Επεξ/σία από Musicfanatic
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Για αυτό πρότεινα το spritmonitor (ή τέλος πάντων μια αντίστοιχη πλατφόρμα), καθώς προφανώς αν πάρεις πολλές μετρήσεις μεσοσταθμικά θα έχεις καλή εικόνα του τι γίνεται 

Το έχω δει το site που λες, και η αλήθεια είναι ότι είναι βλακεία μου που τόσα χρόνια δεν περνάω τις τιμές εκεί, μιας και σχεδόν πάντα φουλάρω μετά από αρκετά χιλιόμετρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Musicfanatic είπε

Γιατί είναι χαμηλότερη κατηγορία το Seat; Δεν νομίζω. Μία από τα ίδια είναι.

Το ένα είναι compact MPV και το άλλο crossover SUV.

Επεξ/σία από Joshua21
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το Qashqai πιστεύω αξίζει αν έχει κάνει τα σέρβις στην ώρα τους κτλπ θα είναι κομπλε, ο πατέρας μου έχει ένα και δεν του έχει βγάλει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα στα 90000 χλμ που έχει και είναι πολύ ικανοποιημένος ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...