Dinos_12345 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα. Όσο έλειπα για διακοπές, συνδέθηκε το vdsl 50 της wind στο σπίτι μου. Πριν είχα adsl 24 και είχα βάλει ένα Speedport 2i που μου είχε ξεμείνει από τον ΟΤΕ. Όταν ήρθα σπίτι, το Speedport δεν συγχρόνιζε, ενώ το Technicolor TG788v v3 της Wind, έπαιζε μία χαρά. Το θέμα μου είναι ότι το Technicolor είναι τέρμα κλειδωμένο και θα ήθελα να αλλάξω DNS και να έχω πρόσβαση στα πάντα, χωρίς να το χακάρω. Το Speedport είναι VDSL router, γιατί δεν έπαιζε; Να του ρίξω ένα reset;
bill2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα Είτε reset είτε κοιτας στο DSL MODULATION τι ρυθμίσεις έχει αλλά το καλύτερο είναι ρεσετ 1
jkoukos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Κοίτα και τα στοιχεία της σύνδεσης. Αν παίρνεις από καμπίνα άλλου παρόχου, αλλάζει σίγουρα ο κωδικός και το Speedport δεν τα τραβά αυτόματα, όπως κάνει η συσκευή της Wind.
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jkoukos είπε Κοίτα και τα στοιχεία της σύνδεσης. Αν παίρνεις από καμπίνα άλλου παρόχου, αλλάζει σίγουρα ο κωδικός και το Speedport δεν τα τραβά αυτόματα, όπως κάνει η συσκευή της Wind. Πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο για τα στοιχεία; Νομίζω ότι το password, είναι το τηλέφωνο του σταθερού του εκάστοτε πελάτη;
jkoukos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο. Είναι θέμα συγχρονισμού ή σύνδεσης στο διαδίκτυο (π.χ. δεν παίρνει δημόσια ΙΡ); Αυτά τα 2 είναι διαφορετικά πράγματα.
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, jkoukos είπε Ναι, πρέπει να τους πάρεις τηλέφωνο. Είναι θέμα συγχρονισμού ή σύνδεσης στο διαδίκτυο (π.χ. δεν παίρνει δημόσια ΙΡ); Αυτά τα 2 είναι διαφορετικά πράγματα. Σταθεροποιείται το DSL αλλά δεν ανάβει ποτέ το Internet indicator.
aGka8l Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Dinos_12345 είπε Σταθεροποιείται το DSL αλλά δεν ανάβει ποτέ το Internet indicator. Άρα συγχρονίζει . Προφανώς κ ο tr69 της wind (αν έχει) δεν αναγνωρίζει το s.n και δεν σου στέλνει στοιχεία.(λογικά είναι ρυθμισμένο κ στον τρ69 του ΟΤΕ το ρούτερ ) Πρέπει να μπεις στο ρούτερ κ να περάσεις καρφωτα το username ,pass
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, aGka8l είπε Άρα συγχρονίζει . Προφανώς κ ο tr69 της wind (αν έχει) δεν αναγνωρίζει το s.n και δεν σου στέλνει στοιχεία.(λογικά είναι ρυθμισμένο κ στον τρ69 του ΟΤΕ το ρούτερ ) Πρέπει να μπεις στο ρούτερ κ να περάσεις καρφωτα το username ,pass Θα τους κάνω ένα τηλ και βλέπουμε. Will report back
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα