crystalp2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα,έχω ένα λαπτοπ το οποίο είναι πολύ αργό ,στο να ανοίξουν τα προγράμματα ή και στο web browsing κτλ. Δεν έχει SSD δίσκο αλλά μόνο HDD .Υπάρχει καμμιά λύση ώστε να γίνει πάλι γρήγορο? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από crystalp2
buuren Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα, για πες μας και τα spects του. Επεξεργαστη, μνημες, ηλικια, ποτε εκανες τελευταια φορα φορματ κτλ. Πρεπει να φυγει ο hdd ειναι σιγουρο...πρεπει να πας σε εναν ssd η σε εναν υβριδικο τουλαχιστον! 1
billiboo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 δεν μας λες το μοντέλο το λειτουργικό κτλπ? 1
crystalp2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Windows 10 έχει ,το λάπτοπ δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι καθώς δεν το χω μπροστά μου ,θα το έχω άυριο,αλλά πρέπει να είναι 4-5 ετών Εκτός του να βάλω SSD υπάρχει κάτι άλλο απο software μεριά να του κάνω κανένα σκανάρισμα με προγράμματα,βελτίωση απόδοσης?
Comic maniak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, crystalp2 είπε Windows 10 έχει ,το λάπτοπ δεν ξέρω ποιο μοντέλο είναι καθώς δεν το χω μπροστά μου ,θα το έχω άυριο,αλλά πρέπει να είναι 4-5 ετών Εκτός του να βάλω SSD υπάρχει κάτι άλλο απο software μεριά να του κάνω κανένα σκανάρισμα με προγράμματα,βελτίωση απόδοσης? Δοκιμασες απενεργοποιησεις το flash player και να κανεις ενα cleanup? 1
geo9419 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή ειχα παρόμοιο προβλημα το καλύτερο που εχεις να κανεις ειναι φορματ και αν αντεχεις οικονομικά 60-65 ευρώ εγκατασταση SSD δίσκου. Επισης θα βοηθησει και να προσθεσεις επιπλεον ram. Πραγματικά θα δεις τεραστια διαφορά απο το φορμάτ μόνο. Τα διαφορα tools που κανουν optimization βοηθανε αλλα οχι κατι ιδιαιτερο. Εγω εβαλα τον παλιο δισκο στην θέση του DVD player καθως δεν το χρησιμοποιουσα καθόλου και το εχω για αρχεια ενώ τα προγραμματα και το λειτουργικό ειναι στο SSD. 1 1
crystalp2 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Comic maniak είπε Δοκιμασες απενεργοποιησεις το flash player και να κανεις ενα cleanup? Οχι θα τα κάνω αυτά άυριο που θα το χω στα χέρια μου.Cleanup με ποιο πρόγραμμα?
Comic maniak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, crystalp2 είπε Οχι θα τα κάνω αυτά άυριο που θα το χω στα χέρια μου.Cleanup με ποιο πρόγραμμα? Δοκιμασε το ccleaner. Επισης, οπως ειπε και ο @geo9419 κανε ενα format και βαλε και αλλη ram αν γινεται. Αν μπορεις ανοιξε το κιολας,καθαρισε τα παντα και βαλε καινουργια θερμοαγωγιμη παστα στον επεξεργαστη (καποια καλη,προτεινω την arctic). Θα δεις μια μικρη διαφορα. Οσο πιο κρυο ειναι το λαπτοπ τοσο καλυτερα θα λειτουργει. Αν μπορεις βαλε και SSD. Να ξερεις, αν η ram δουλευει σε dual-channel η αποδοση ειναι μεγαλυτερη. Συνδυασε αυτο με SSD και αυτα που σου ειπα και θα δεις διαφορα. Πες μας και το μοντελο του λαπτοπ να σου πουμε αν μπορεις να βαλεις αλλον επεξεργαστη (αν αξιζει). Αν θες και καποια αλλη βοηθεια μπορεις να μου στειλεις και pm ή να το γραψεις εδω να σε βοηθησουμε😁. Υ.Γ Τρεξε ενα antivirus καλου κακου. Απλα προληπτικα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από Comic maniak 1 1
buuren Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Σε ενα λαπτοπ πολυ αδυναμο με celeron που εχω σερνοταν το συμπαν.. ειχε 2 gb ram και εναν hdd, μου ειχε σπασει τα νευρα, μιλαμε φρικη...φορματ 2 χρονια δεν του ειχα κανει, το ειχα οπως ηταν μαμα....μεγαλο λαθος τεσπα. Του εβαλα 4gb ram και εναν υβριδικο δισκο ουτε καν ssd...κανω και ενα φορματ και ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ!!! Η καλυτερη λυση ειναι ενα φορματ, ειναι λιγο μανουρα αλλα αξιζει τον κοπο. Οτι ειπαν και τα παιδια απο πανω Comic maniak και geo9419 δοκιμασε φιλε μου. 1
crystalp2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Υβριδικό γιατί? αφού είναι πολύ πιο ακριβοί από τους SSD
buuren Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειδη ηθελα να συνδυασω την ταχυτητα με τη χωρητικοτητα συν οτι την αλλαγη την εκανα πριν πεσουν οι τιμες στους ssd. Εdit: αυτον εχω βαλει https://www.skroutz.gr/s/10218932/Seagate-Firecuda-1TB-2-5.html Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από buuren 1
billiboo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 με τα 8 gb μονο να ειναι ο ssd στην ουσια δεν συμφερει. 1
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, crystalp2 είπε Καλησπέρα,έχω ένα λαπτοπ το οποίο είναι πολύ αργό ,στο να ανοίξουν τα προγράμματα στο web browsing κτλ. Δεν έχει SSD δίσκο αλλά μόνο HDD .Υπάρχει καμμιά λύση ώστε να γίνει πάλι γρήγορο? Κάνε ότι λέω στο μήνυμα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 1 1
crystalp2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, ss13 είπε Κάνε ότι λέω στο μήνυμα Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν είναι αργός μόνο στο browsing αλλά και γενικά στα προγράμματα
ss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, crystalp2 είπε Δεν είναι αργός μόνο στο browsing αλλά και γενικά στα προγράμματα Ναι , κάνε ότι λέει το Link που σου έδωσα , να δούμε τι γίνεται , τρέξε ότι προγράμματα σου λέω , δώσε μας τα αποτελέσματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα