Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Istros είπε

Εάν είναι να δώσεις 100€ πάρε της Logitech.Υπαρχει και πιο φτηνό και σχετικά αξιόπιστο της anker με κανένα 20αρικο καθαρισες

Όλη η σειρά mx της logitech φημίζεται για την εργονομική σχεδίαση.Απο τα κορυφαία το mx master 2s που για μένα είναι το κορυφαίο και το οποίο και έχω και το mx ergo εάν κάποιος είναι εξοικειωμένος με track ball.Ελειπε ένα vertical ποντίκι από τη σειρά και ήρθε και αυτό για να ολοκληρωθεί.

Why-use-a-Vertical-Mouse3.jpg

Αν είναι να δώσεις 100 ευρώ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να πας σε Evoluent καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται με πανεπιστήμια του εξωτερικού για την ανατομία/υγεία του καρπού και βάσει έρευνας βγάζει τα mouse της. Η logitech δεν έχει ουτε στο ελάχιστο την εμπειρία/τεχνογνωσία της συγκεκριμένης εταιρείας.

Για να μην παρεξηγηθούμε και η Logitech βγάζει (κάποια) ποιοτικά προιόντα αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι απλά το πρώτο της βήμα.

Υγ: Εχω το Evoluent 4 και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα 10+ ώρες και ο καρπός πλέον ούτε κουράζεται ούτε τίποτα, το προτείνω ανεπιφύλακτα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ανακαλυψε τον τροχο η Logitech. Μενει να δουμε τι αγοραζεις με τα +80 Ευρω διαφορας απο το  παρομοιο Anker ή τα +30 Ευρω απο λυσεις οπως penguin mouse

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, timer99 είπε

Αν είναι να δώσεις 100 ευρώ ΚΑΛΥΤΕΡΑ να πας σε Evoluent καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται με πανεπιστήμια του εξωτερικού για την ανατομία/υγεία του καρπού και βάσει έρευνας βγάζει τα mouse της. Η logitech δεν έχει ουτε στο ελάχιστο την εμπειρία/τεχνογνωσία της συγκεκριμένης εταιρείας.

Για να μην παρεξηγηθούμε και η Logitech βγάζει (κάποια) ποιοτικά προιόντα αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι είναι απλά το πρώτο της βήμα.

Υγ: Εχω το Evoluent 4 και το χρησιμοποιώ κάθε μέρα 10+ ώρες και ο καρπός πλέον ούτε κουράζεται ούτε τίποτα, το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Είναι πολυ σημαντικες οι πληροφορίες που αναφερεις και σίγουρα θα βοηθήσουν κάποιον που ψάχνει να αγοράσει κάποιο αντίστοιχο mouse.Εγω προσωπικά δεν την γνώριζα την Evoluent και μάλλον κάποιο anker θα αγόραζα παλιοτερα εαν επέλεγα vertical mouse.Σιγουρα και η logitech κατασκευάζει τα προϊόντα της βάση έρευνας αλλά είναι σημαντικό να έχουμε μια άποψη από καποιον χρήστη.Χαιρομαι που βλέπω ότι υπάρχουν χρήστες που είναι "ψαγμενοι" και δεν ακολουθούν την περπατημενη.

8 λεπτά πριν, eaglos είπε

Δεν ανακαλυψε τον τροχο η Logitech. Μενει να δουμε τι αγοραζεις με τα +80 Ευρω διαφορας απο το  παρομοιο Anker ή τα +30 Ευρω απο λυσεις οπως penguin mouse

Σίγουρα κάποιος άλλος είχε την ιδέα για το vertical mouse και όχι η logitech.Ωραιο και το penguin,είναι ιδιαίτερο και το καλό ότι απευθύνεται και σε αριστερόχειρες.Φανταζομαι έχει να κάνει με το τι βολεύει τον καθένα.

Επεξ/σία από Istros
Δημοσ.

το καλυτερο μακραν,μερικες δεκαετιες μπροστα απο την εποχη του.....βαλτε  το πανω σε ενα τρακμπαλ και τελειωσε η υποθεση..........

joystick_quickjoy_sv_125_01.jpg

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι ότι το ποντίκι ως συσκευή κατάδειξης είναι ξεπερασμένο ως τεχνολογία. Θα έπρεπε να βρεθεί κάτι άλλο που να κάνει ευκολότερα και χωρίς προβλήματα την ίδια δουλειά.

Αντί να υποχρεώνουμε το χέρι μας να είναι κολλημένο σε μία συσκευή, γιατί να μην κολλήσουμε τη συσκευή στο χέρι μας και να κάνουμε το ίδιο; Γιατί να μη μπορούμε να φορέσουμε τη συσκευή, ως γάντι ας πούμε; Όλα αυτά είναι φιλοσοφικές σκέψεις, δεν έχω ψάξει την αγορά και δεν ξέρω και τις εξελίξεις στον τομέα. Άλλωστε, ένα ταπεινό mouse χρειάζομαι για λίγες ώρες την ημέρα που χρειάζομαι υπολογιστή.

Δημοσ.

Ακριβά της Logitech? Ναι δεν διαφωνώ.

Έχοντας χρησιμοποιήσει τα τελευταία (10+) χρόνια όλα τα ακριβά της Logitech μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν καλύτερα ποντίκια.

Τώρα το mx master 2s πιο πριν το mx master πιο πριν το mx performance και πιο πριν το μχ revolution.

Πάντα ήταν και είναι ένα level πάνω από τα υπόλοιπα.

Ειδικά τα τελευταίο το 2s.

Τώρα για το συγκεκριμένο αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου, από εικόνες και reviews δεν βγαίνουν συμπεράσματα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Agony είπε

Εχω βαρεθεί να βλεπω να φτιαχνουν pc με 1.000 -2.000 ευρο και εχουν ποντικι 20-50 ευρο. Το ποντίκι το οποιο ειναι ο συνδετικός μας κρικος με το pc.

Ελα να δεις μου λένε τι παιχνιδαρα παιζω στο υπερ pc μου και το ποντικι εχει αθλια πλαστικά τρίζει και η ανάλυση του ειναι λες και πλεκο με  γαντια αστροναύτη. 

Tραυματική εμπειρία σίγουρα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Eloy είπε

Tόσα χρόνια στους υπολογιστές, το χέρι μου δεν έπαθε τίποτα. Η μέση μου κι ο κώλος μου έπαθαν - απο το καθισιό στο κομπιούτερ... Η κάτω πλευρά του καρπού, στο σημείο που ενώνεται με την παλάμη (είναι το σημείο που ακουμπάει/στηρίζεται 99% του χρόνου στο τραπέζι). έχει λειανθεί κι έχει αποκτήσει μια φυσική γυαλάδα...lol... Τώρα...  δεν αμφιβάλω για το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, αλλά ρε παιδιά, πληκτρολόγια και ποντίκια είναι αντρικές δουλειές (lol) μην το κάνουμε θέμα... . Aν κάτσει η γριά μάνα μου στον υπολογιστή θα πάθει ΣΚΣ σε 2 μήνες, θα έχει ζαλάδες απο τον πλέον ανεπαίσθητο θόρυβο του υπολογιστή, θα εμφανίσει αυχενικό απο την χρήση της οθόνης (άσχετα αν είναι στην σωστή θέση - η μάνα μου ξέρει καλύτερα) - μην πω οτι θα εμφανίσει και ευαισθησία στο φως της οθόνης ή ιλίγγους απο την εναλλαγή των οθονών στο γυαλί...

Εγω αμα κατσω πανω απο 2 ωρες στο pc για οποιονδηποτε λογο με πιανει ζαλαδα, η μανα μου κατι σκ που δεν δουλευει μπορει να λιωσει κατι φαρμες στο φβ και να ειναι περδικι 😛

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, tsilitheo1 είπε

Το να γραφεις λιγο και με στυλο ή μολυβι υπάρχει σαν option???

Αν μου απαντησεις οτι οχι, ολη σου η ζωη περιστρέφεται γυρω απο φβ μεσεντζερ ινσταγκραμ και ο.τι αλλες αηδιες υπαρχουν... Σορρυ αλλα εαν καποιος μιλα για τοσο πολυ γραψιμο στο πσ, αυτο μου ερχεται στον νου

Όχι και γράψιμο δεν σημαίνει fb κτλ μιλάμε για προγραμματισμό, email, κονσόλες σε linux, κείμενα κτλ γενικά με IT πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...