Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, crashnburn είπε

το οτι καποιοι εχουν τερματισει την "γυφτια" ανερυθριαστα δεν μου κανει εντυπωση

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι θεωρειται φυσιολογικο πλεον

τυπε ειναι προφανες ομως οτι το εχουν πελωρια αναγκη..

πηρα 5 τεμαχια κουβαρι πλεξιματος βαμβακερο χρωμα μπεζ (!!!!!!!!!!!) ετσι απλα για να χρεωσω το ebay + paypal και να κατασπαταλισω γηινους πορους μεχρι να φτασουν τα αγαθα στην πορτα μου... και προφανως αν δεν ερθουν εχει πεσει dispute και αρνητικη κριτικη :P

παντως ο κωδικος μου δουλεψε σημερα , με παλιο λογαριασμο και απο υπολογιστη..για τους λατρες της στατιστικης :P

υ.γ. ηταν προφανες οτι ειχα αδηριτη αναγκη το μαλλι που πλεκουν πουλοβερ οι γριες :D

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, crashnburn είπε

το οτι καποιοι εχουν τερματισει την "γυφτια" ανερυθριαστα δεν μου κανει εντυπωση

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι θεωρειται φυσιολογικο πλεον

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι αν και μένουν σε σπίτια με πόρτες και παράθυρα δεν μπορούν να ξεχάσουν την εποχή που ζούσαν σε τσαντίρι.

Επεξ/σία από siemensc60
Δημοσ.

Δεν ειχα προλαβει την προηγουμενη προσφορα, τωρα μου ηρθε κουτι.Πηρα μια ζυγαρια ακριβειας, μου βγηκε περιπου 2 ευρω.Ευχαριστω TS

Δημοσ.
3 ώρες πριν, opcorsa είπε

τυπε ειναι προφανες ομως οτι το εχουν πελωρια αναγκη..

πηρα 5 τεμαχια κουβαρι πλεξιματος βαμβακερο χρωμα μπεζ (!!!!!!!!!!!) ετσι απλα για να χρεωσω το ebay + paypal και να κατασπαταλισω γηινους πορους μεχρι να φτασουν τα αγαθα στην πορτα μου... και προφανως αν δεν ερθουν εχει πεσει dispute και αρνητικη κριτικη :P

παντως ο κωδικος μου δουλεψε σημερα , με παλιο λογαριασμο και απο υπολογιστη..για τους λατρες της στατιστικης :P

υ.γ. ηταν προφανες οτι ειχα αδηριτη αναγκη το μαλλι που πλεκουν πουλοβερ οι γριες :D

Κάνε και άλλους λογαριασμούς, τι,μόνο μια παραγγελία;

Δημοσ.

έτσι έτσι 

Καταναλωτική μανία + κατοχικό συνδρομο + γυφτιά ελληναρα.

Αυτά είναι.

Κάντε από 10-15 λογαριασμούς τουλάχιστον για να πάρετε πράγματα που δεν χρειάζεστε.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...