Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλικάρια προφανώς μπορείς να φτιάξεις 100 acc σε eBay και σε PayPal. Δεν έχει λογική βέβαια να κανεις ΚΑΤι τέτοιο. Αλλά να είναι με μια συναλλαγή το καθένα διαφορετικά προφανώς θα δουν ότι από το ίδιο PayPal αγοράστηκαν με διαφορετικά acc πράγματα και εκει τότε θα σε κάνουν ban.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μου λεει οτι τον εχω χρησιμοποιησει τον κωδικο σε αλλη παραγγελια και μαλλον εννοει πριν 2 βδομαδες που χε βγει παρομοιος κωδικος. ολοι εσεις δεν ειχατε παραγγειλει τοτε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xariskk24 είπε

Παλικάρια προφανώς μπορείς να φτιάξεις 100 acc σε eBay και σε PayPal. Δεν έχει λογική βέβαια να κανεις ΚΑΤι τέτοιο. Αλλά να είναι με μια συναλλαγή το καθένα διαφορετικά προφανώς θα δουν ότι από το ίδιο PayPal αγοράστηκαν με διαφορετικά acc πράγματα και εκει τότε θα σε κάνουν ban.

Κι άμα σε κάνουν ban, τι θα γίνει;

Κάνεις νέο account και στα δύο, με άλλη κάρτα ή με prepaid. 

Δημοσ.

το οτι καποιοι εχουν τερματισει την "γυφτια" ανερυθριαστα δεν μου κανει εντυπωση

αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι θεωρειται φυσιολογικο πλεον

• Like 17
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, fytotech είπε

Κι άμα σε κάνουν ban, τι θα γίνει;

Κάνεις νέο account και στα δύο, με άλλη κάρτα ή με prepaid. 

Μα ρε φιλαράκι ο σκοπός που το έκανες ήταν να πάρεις τα πράγματα άμα σε κάνει ban και στα ακυρώνει τι νόημα έχει ; Σκέψου το λίγο πιο βαθιά.

Δημοσ.

Ο τζαμπας ζει.... Μην απορειτε επειτα γιατι εξαιρειται η Ελλαδα απο τετοιου ειδους προωθητικες ενεργειες!

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, crashnburn είπε

το οτι καποιοι εχουν τερματισει την γυφτια ανερυθριαστα δεν μου κανει εντυπωση

Άψογη χρήση λεξιλογίου :D

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xariskk24 είπε

Μα ρε φιλαράκι ο σκοπός που το έκανες ήταν να πάρεις τα πράγματα άμα σε κάνει ban και στα ακυρώνει τι νόημα έχει ; Σκέψου το λίγο πιο βαθιά.

Καλά. Εγώ το έκανα ήδη πάνω από πέντε φορές κι έχω ήδη tracking number σχεδόν για όλα. Κι ακόμα δε μου έχουν κάνει κάποιο ban. Τώρα εσύ αν θες σκέψου το και πιο πλατιά. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, crashnburn είπε

το οτι καποιοι εχουν τερματισει την γυφτια ανερυθριαστα δεν μου κανει εντυπωση

Μετάφρασε το ανερυθρίαστα μην νομίζουν ότι τους βρίζεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκιά 5 δολαρίων. Ακόμα και του Lidl πιο ακριβή είναι και καλύτερης ποιότητας.

Για την ιστορία δούλεψε και σε μένα ο κωδικός το πρωί. Μία και μοναδική φορά και δεν χρειάζεται δεύτερη.

Επεξ/σία από john_dr
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...