xariskk24 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Παλικάρια προφανώς μπορείς να φτιάξεις 100 acc σε eBay και σε PayPal. Δεν έχει λογική βέβαια να κανεις ΚΑΤι τέτοιο. Αλλά να είναι με μια συναλλαγή το καθένα διαφορετικά προφανώς θα δουν ότι από το ίδιο PayPal αγοράστηκαν με διαφορετικά acc πράγματα και εκει τότε θα σε κάνουν ban.
someone- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 μου λεει οτι τον εχω χρησιμοποιησει τον κωδικο σε αλλη παραγγελια και μαλλον εννοει πριν 2 βδομαδες που χε βγει παρομοιος κωδικος. ολοι εσεις δεν ειχατε παραγγειλει τοτε;
fytotech Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xariskk24 είπε Παλικάρια προφανώς μπορείς να φτιάξεις 100 acc σε eBay και σε PayPal. Δεν έχει λογική βέβαια να κανεις ΚΑΤι τέτοιο. Αλλά να είναι με μια συναλλαγή το καθένα διαφορετικά προφανώς θα δουν ότι από το ίδιο PayPal αγοράστηκαν με διαφορετικά acc πράγματα και εκει τότε θα σε κάνουν ban. Κι άμα σε κάνουν ban, τι θα γίνει; Κάνεις νέο account και στα δύο, με άλλη κάρτα ή με prepaid.
crashnburn Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 το οτι καποιοι εχουν τερματισει την "γυφτια" ανερυθριαστα δεν μου κανει εντυπωση αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι θεωρειται φυσιολογικο πλεον 17
xariskk24 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, fytotech είπε Κι άμα σε κάνουν ban, τι θα γίνει; Κάνεις νέο account και στα δύο, με άλλη κάρτα ή με prepaid. Μα ρε φιλαράκι ο σκοπός που το έκανες ήταν να πάρεις τα πράγματα άμα σε κάνει ban και στα ακυρώνει τι νόημα έχει ; Σκέψου το λίγο πιο βαθιά.
nikosp11 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ο τζαμπας ζει.... Μην απορειτε επειτα γιατι εξαιρειται η Ελλαδα απο τετοιου ειδους προωθητικες ενεργειες! 5
christakos07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, crashnburn είπε το οτι καποιοι εχουν τερματισει την γυφτια ανερυθριαστα δεν μου κανει εντυπωση αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι θεωρειται φυσιολογικο πλεον Άψογη χρήση λεξιλογίου
coyote2 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 κι εγω πηρα 5 δολλάρια μια χαρά δουλεύει πλέον
serdakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω πριν 2 μηνες ειχα παρει 10$, ισως για αυτο δεν μου το δινει τωρα
fytotech Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xariskk24 είπε Μα ρε φιλαράκι ο σκοπός που το έκανες ήταν να πάρεις τα πράγματα άμα σε κάνει ban και στα ακυρώνει τι νόημα έχει ; Σκέψου το λίγο πιο βαθιά. Καλά. Εγώ το έκανα ήδη πάνω από πέντε φορές κι έχω ήδη tracking number σχεδόν για όλα. Κι ακόμα δε μου έχουν κάνει κάποιο ban. Τώρα εσύ αν θες σκέψου το και πιο πλατιά. 1 1 1
vrwmiaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, crashnburn είπε το οτι καποιοι εχουν τερματισει την γυφτια ανερυθριαστα δεν μου κανει εντυπωση αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι θεωρειται φυσιολογικο πλεον Μετάφρασε το ανερυθρίαστα μην νομίζουν ότι τους βρίζεις. 1
Arkin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 ανερυθρίαστος αυτός που δεν κοκκινίζει από την ντροπή του ανερυθρίαστη μιλούσε για τα λάθη της
john_dr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μαγκιά 5 δολαρίων. Ακόμα και του Lidl πιο ακριβή είναι και καλύτερης ποιότητας. Για την ιστορία δούλεψε και σε μένα ο κωδικός το πρωί. Μία και μοναδική φορά και δεν χρειάζεται δεύτερη. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από john_dr 1
k_dinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Και σε εμένα δούλεψε, με αγορά 7 δολαρίων πλήρωσα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις