frozex Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε 40φεύγα βασικά. Gmail ό,τι καλύτερο. Φτιάχνεις σε μερικά sec. μετά από τα 2 acc μου ζητάει κινητό υποχρεωτικα 1
georgep800 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 58 λεπτά πριν, George! είπε Επίσης όσοι φτιάχνεται 500 λογαριασμούς τι αγοράζετε; εγώ μία φορά χρησιμοποίησα τον έναν κωδικό και με το ζόρι βρήκα τι να πάρω και να είναι χρήσιμο. Και 'γω 2-3 αντικείμενα κατάφερα να βρω να τα βάλω παραγγελία... Θα άξιζε αν δεχόταν τον κωδικό σε οποιοδήποτε αντικείμενο.
iGotProblems Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, UsualSuspect__ είπε 40φεύγα βασικά. Gmail ό,τι καλύτερο. Φτιάχνεις σε μερικά sec. δεν θελει paypal με καρτα? ασχετα που δεν την χρεωνει
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 12 minutes ago, frozex said: μετά από τα 2 acc μου ζητάει κινητό υποχρεωτικα Έχω φτιάξει 6 και δεν έχει ζητήσει 1
frozex Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 αν κανω acc στο ebay με άκυρα mails πειράζει; μόλις έκανα παραγγελία με ένα τέτοιο
tiniakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Βρε παιδιά έλεος τόσο πολύ έχετε ανάγκη τα 5 δολάρια. Άντε πήρατε την προσφορά μια φορά ,άντε δύο, μετά το ebay θα έχει άδικο να μη τη ξαναβάλει. Λες και θα σωθείτε με 1-2 καλώδια της πλάκας και μια θήκη των 2 ευρώ. Αδυνατώ ειλικρινά να μπω στον τρόπο σκέψης σας. 10
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Just now, tiniakos said: Βρε παιδιά έλεος τόσο πολύ έχετε ανάγκη τα 5 δολάρια. Άντε πήρατε την προσφορά μια φορά ,άντε δύο, μετά το ebay θα έχει άδικο να μη τη ξαναβάλει. Λες και θα σωθείτε με 1-2 καλώδια της πλάκας και μια θήκη των 2 ευρώ. Αδυνατώ ειλικρινά να μπω στον τρόπο σκέψης σας. 16 minutes ago, iGotProblems said: δεν θελει paypal με καρτα? ασχετα που δεν την χρεωνει Εγώ με κάρτα το έχω. Δεν ξέρω τώρα τι παίζει. 10 minutes ago, frozex said: αν κανω acc στο ebay με άκυρα mails πειράζει; μόλις έκανα παραγγελία με ένα τέτοιο Δεν πειράζει.
Federer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Προσωπικα παράγγειλα πολύ χρήσιμα πράγματα. LED για την χέστρα, αρκουδάκια και δεινοσαυράκια να τα ζουμπάω χωρίς λόγο, φλασκί για να βάζω τζαμπέ ουίσκχι στο μπάρ που συχνάζω, car holder για το κινητό (για όταν αγοράσω αυτοκίνητο) και άλλα 2
mariosgal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά έλεος εγώ παρήγγειλα τότε χεστρολεντακια έτσι για να τα πάρω, το μόνο που χρειαζόμουν ήταν το vga to hdmi και δεν υπήρχε και τώρα υπάρχει
thomason993 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 καινούργια account που έκανα πριν καμιά ώρα και έκανα από μια παραγγελία με το καθένα, έγιναν και τα 2 suspended και οι παραγγελίες ακυρώθηκαν. Πληρωμή έκανα με το pp account μου που είχα χρησιμοποιήσει για 2-3 παραγγελίες και τη προηγούμενη φορά, οπότε ίσως έπαιξε αυτό ρόλο. Ενημερώνω για να έχετε υποψιν σας..
vrwmiaris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Αγόρασα 5 κορδόνια για τα παπούτσια, γιατί είναι πολύ ακριβά από Ελλάδα.
GeorgeVasil Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 P5DFIRST μου δουλεψε κανονικα ο αλλος οχι. 4/9/2018 8:42
kronos73 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ, πήρα κάτι που όντως χρειαζόμουνα....έχει πλάκα να "αγοράζεις" τζάμπα πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις