achisael Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, serdakis είπε οχι πληρωνεις με το ιδιο paypal δλδ φτιάχνεις ένα mail και κάνεις κ νέο λογαριασμό στο ebayΈτσι?
serdakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, achisael είπε δλδ φτιάχνεις ένα mail και κάνεις κ νέο λογαριασμό στο ebayΈτσι? Σωστα. αλλα paypal το ιδιο
Federer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Έριξα καμια 15αρια παραγγελίες και σήμερα. Ευχαριστώ τον TS
serdakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Τον κωδικό τον βαζε στην σελιδα του paypal ή στο ebay?
George! Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ο κωδικός δουλεύει για όλα τα προϊόντα του eBay ή πάλι για συγκεκριμένα; Επίσης όσοι φτιάχνεται 500 λογαριασμούς τι αγοράζετε; εγώ μία φορά χρησιμοποίησα τον έναν κωδικό και με το ζόρι βρήκα τι να πάρω και να είναι χρήσιμο. 1 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 5 minutes ago, George! said: Ο κωδικός δουλεύει για όλα τα προϊόντα του eBay ή πάλι για συγκεκριμένα; Επίσης όσοι φτιάχνεται 500 λογαριασμούς τι αγοράζετε; εγώ μία φορά χρησιμοποίησα τον έναν κωδικό και με το ζόρι βρήκα τι να πάρω και να είναι χρήσιμο. Θήκες για το κινητό, led (τώρα δεν μπορείς γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα) Καλώδια usb, bluetooth και αηδίες. Τρίποδο για το κινητό κλπ κλπ κλπ. 1
serdakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, UsualSuspect__ είπε Θήκες για το κινητό, led (τώρα δεν μπορείς γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα) Καλώδια usb, bluetooth και αηδίες. Τρίποδο για το κινητό κλπ κλπ κλπ. Γραψε μια τον κωδικο pls
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, serdakis said: Γραψε μια τον κωδικο pls p5DFIRST ΑΝ δεν σου πιάνει, γράψτον, μη τον κάνεις copy paste.
George! Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Θήκες για το κινητό, led (τώρα δεν μπορείς γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα) Καλώδια usb, bluetooth και αηδίες. Τρίποδο για το κινητό κλπ κλπ κλπ. Όλες οι θήκες; γιατί για μία μάρκας ringke που ήθελα δεν μου έπαιρνε τον κωδικό.
serdakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε p5DFIRST ΑΝ δεν σου πιάνει, γράψτον, μη τον κάνεις copy paste. This code can't be applied to your order. Εχω δοκιμασει διαφορα προιοντα. τον βαζω εδω http://prntscr.com/kq88x5
koslol8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, George! είπε Ο κωδικός δουλεύει για όλα τα προϊόντα του eBay ή πάλι για συγκεκριμένα; Επίσης όσοι φτιάχνεται 500 λογαριασμούς τι αγοράζετε; εγώ μία φορά χρησιμοποίησα τον έναν κωδικό και με το ζόρι βρήκα τι να πάρω και να είναι χρήσιμο. Μια απο τα ιδια και εγω. Με το ζορι βρηκα 3 πραγματα που θα τα χρησιμοποιησω. Αντε και 1-2 ακομα, αλλα δεν καιγομαι κιολας να φτιαξω δευτερο λογαριασμο για αυτα. Τα περισσοτερα μου φαινονται εντελως αχρηστα τα οποια θα μου πιανουν χωρο και καποια στιγμη θα τα πεταξω χωρις εννοειται να χρησιμοποιηθουν ποτε.
JoannisV Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε led (τώρα δεν μπορείς γιατί δεν στέλνουν Ελλάδα) Να ρωτήσω (λίγο άκυρο με το θέμα) μιλάς για τον συγκεκριμένο πωλητή ή κάποια αλλαγή σε νομοθεσία (όπως με μπαταριές); Ρωτάω γιατί πριν 2-3 μέρες παράγγειλα καμιά 10αριά μέτρα RGB LED strip και με άγχωσες
UsualSuspect__ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 13 minutes ago, JoannisV said: Να ρωτήσω (λίγο άκυρο με το θέμα) μιλάς για τον συγκεκριμένο πωλητή ή κάποια αλλαγή σε νομοθεσία (όπως με μπαταριές); Ρωτάω γιατί πριν 2-3 μέρες παράγγειλα καμιά 10αριά μέτρα RGB LED strip και με άγχωσες Για τον πωλητή εκείνον 21 minutes ago, George! said: Όλες οι θήκες; γιατί για μία μάρκας ringke που ήθελα δεν μου έπαιρνε τον κωδικό. Έχω πάρει όλων των ειδών από θήκες και μια χαρά δέχτηκε τον κωδικό. Όταν έρθουν όλες μαζί θα τις ανεβάσω. 1
serdakis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν μπορω να καταλαβω, Εχω δοκιμασει 10 πραγματα σε κανενα δεν παιρνει τον κωδικό
George! Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, UsualSuspect__ είπε Για τον πωλητή εκείνον Έχω πάρει όλων των ειδών από θήκες και μια χαρά δέχτηκε τον κωδικό. Όταν έρθουν όλες μαζί θα τις ανεβάσω. Είναι εύκολο να δοκιμάσεις αυτή να μου πεις αν σου περνάει τον κωδικό; https://www.ebay.com/itm/LG-G5-Case-Ringke-FUSION-Crystal-Clear-PC-Back-TPU-Bumper-Raised-Bezel-Cover/302233928945?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=601075479925&_trksid=p2060353.m1438.l2649
Προτεινόμενες αναρτήσεις