Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη Η/Υ] Samsung C27H580 με 171€ @ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2% χρεώνει με ελάχιστη προμήθεια το 1€. Όχι και τα δύο. Δηλαδή μέχρι τα 50€ χρεώνει 1€.

Αν όμως μιλάμε για παραγγελία με πολλά φτηνά πράγματα από Amazon, το οποίο τραβάει λεφτά όταν στέλνει το κάθε πράγμα, πληρώνεις ξεχωριστά προμήθεια για το κάθε ένα, αν αυτά σταλούν ξεχωριστά (κάτι πολύ σύνηθες). Δηλαδή αν πάρει κάποιος 10 πράγματα των 5€ το καθένα και σταλούν ξεχωριστά θα πληρώσει 10€ προμήθεια στους ληστές της Πειραιώς. 

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

2% χρεώνει με ελάχιστη προμήθεια το 1€. Όχι και τα δύο. Δηλαδή μέχρι τα 50€ χρεώνει 1€.

Αν όμως μιλάμε για παραγγελία με πολλά φτηνά πράγματα από Amazon, το οποίο τραβάει λεφτά όταν στέλνει το κάθε πράγμα, πληρώνεις ξεχωριστά προμήθεια για το κάθε ένα, αν αυτά σταλούν ξεχωριστά (κάτι πολύ σύνηθες). Δηλαδή αν πάρει κάποιος 10 πράγματα των 5€ το καθένα και σταλούν ξεχωριστά θα πληρώσει 10€ προμήθεια στους ληστές της Πειραιώς. 

Από περιέργεια μιας και δεν έχω Πειραιώς. Θα φανεί στο check out η χρέωση ή μόνο στην κίνηση λογαριασμού; Αν ξέρεις φυσικά.

Δημοσ.

To check out δεν έχει σχέση με τις προμήθειες της κάθε τράπεζας.

Στις κινήσεις θα φανεί και λογικά ίσως μερικές μέρες μετά αναλόγως την τράπεζα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επομενως θα ειναι καλυτερα να αφηνουμε την μετατροπη απο τα καταστηματα που αγοραζουμε? ακομα και απο τα κινεζομαγαζα? μιλαμε παντα για καρτες πειραιως

Επεξ/σία από dimitrisp13
Δημοσ.

Αναλόγως την περίπτωση.

Πιάνεις το κομπιουτεράκι και υπολογίζεις τι σε συμφέρει.

Δεν ξέρω βέβαια οι άλλες τράπεζες τι χρεώνουν (και η eurobank θυμάμαι έχει ταρίφα 2,50€) ,αλλά νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι κάρτες τύπου revolut

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε

Από περιέργεια μιας και δεν έχω Πειραιώς. Θα φανεί στο check out η χρέωση ή μόνο στην κίνηση λογαριασμού; Αν ξέρεις φυσικά.

Στην κίνηση λογαριασμού, μέσω winbank όταν φανούν οι χρεώσεις, μπορεί και μετά από 2-3 μέρες, ανάλογα. 

Επειδή έχω πιστωτική Πειραιώς, το κόστος αγοράς του iOTA 14" ήταν ίδιο είτε το αγόραζα με τη μετατροπή του amazon είτε με τη μετατροπή + το νταβατζιλίκι της τράπεζας. 191 ευρώ και στις δύο περιπτώσεις. Αυτή τη φορά αποφάσισα να αφήσω την τράπεζα απλά για να δω χρεώσεις.

Έχουμε και λέμε λοιπόν στις 166,67 λίρες τελική με τα μεταφορικά + επιπλέον φπα, η τράπεζα στην κίνηση της κάρτας 2-3 μέρες μετά την ημέρα που έγινε shipped μου χρέωσε 186,47 τη μετατροπή με βάση την ισοτιμία εκείνης της ημέρας (1,118) + 4,66 ευρώ έξοδα μετατροπής συναλλάγματος. Σύνολο 191,13 ευρώ. Τόσο ακριβώς με διαφορά λίγων λεπτών θα ήταν η χρέωση αν άφηνα το amazon να κάνει τη μετατροπή. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Αυτο μονο αν για αυτα τα 10 πραγματα οι πωλητες ειναι διαφορετικοι. Αν για ολα τα 10 πραγματα πωλητης ειναι το αμαζον (ή τελος παντων 1 συγκεκριμενο καταστημα), και επιλεξεις να σταλθουν ολα μαζι, τοτε θα τραβηξει μια φορα τα λεφτα, οταν ολα μαζι τα προιοντα θα ειναι ετοιμα για αποστολη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έπρεπε αλλά δεν. Επειδή κάποια αργούν περισσότερο να φύγουν, ακόμα και αν επιλέξεις να ψύγουν όλα μαζι (πάντα αυτό κάνω), σε χρεώνει ξεχωριστά. Πάντα με πωλητη το ίδιο το Amazon.

Έχω πολλά παραδείγματα... 

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...