mpokwsths Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Samsung C27H580 στις 154 λίρες (~171€) τελική τιμή. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B071RCKBK5/ Για όποιον δεν τον πειράζει η χαμηλή για 27άρα ανάλυση φαντάζει πολύ καλή περίπτωση. 27άρα Full HD Curved VA Panel Freesync 48-72Hz. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το ευρύ χρωματικό φάσμα (Quantum Dots?). Ελλάδα από 200€ + μπόλικα (ανάλογα τον προορισμό) μεταφορικά. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από mpokwsths 4
overpower Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω την παλια καλη dell u2311h. Αξιζει να αναβαθμισω για gaming και ταινιες? Βασικα θα κρατησω την dell για 2η ετσι και αλλιως για να με βολευει για την σχολη (μεχρι τωρα χρησιμοποιω απο διπλα το λαπτοπ), οποτε αν δεν βολευει μια curved για ταινιες, θα χρησιμοποιω αυτην
lionheart75 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, overpower είπε Εχω την παλια καλη dell u2311h. Αξιζει να αναβαθμισω για gaming και ταινιες? Βασικα θα κρατησω την dell για 2η ετσι και αλλιως για να με βολευει για την σχολη (μεχρι τωρα χρησιμοποιω απο διπλα το λαπτοπ), οποτε αν δεν βολευει μια curved για ταινιες, θα χρησιμοποιω αυτην Για ταινίες το va είναι καλύτερο και επειδή η συγκεκριμένη είναι curved δεν θα έχεις θέμα και με γωνίες θέασης. Για gaming κυρίως όμως όχι, λόγω του χαμηλού pixel density στις 27". Bέβαια αν έχεις κάρτα amd η συγκεκριμένη υποστηρίζει freesync και θα παίζει στα 70+ Hz, όμως δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά με τα 60Hz που είσαι τώρα. Πάντως το έχω δει το συγκεκριμένο monitor μιας και το έχει ο ξάδερφος και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση χρωματικά όπως αναφέρει και ο @mpokwsths, σε κάθε περίπτωση αξίζει σε αυτά τα χρήματα. (To U2311H το είχα και εγώ για χρόνια, πολύ vfm monitor)
gbras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 27 και FHD δεν φαινεται καλα.. για μονιτορ. FHD μονιτορ ειναι μεχρι 24'' απο εκει και πανω πρεπει να ανεβαινεις αναλυση. 1 1 1
chrisde Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι εντάξει για να ανέβει ανάλυση όμως και να παίζει παιχνίδια πρέπει να πάρει άλλη gpu... Α και 27" 1080p σε gaming είναι μια χαρά, αν έχει θέμα θα έχει στις υπόλοιπες ασχολίες: browsing, εργασίες κ.τ.λ. Βέβαια ακόμα και αυτό είναι υποκειμενικό και εξαρτάται και από την απόσταση θέασης. Το καλύτερο που έχει να κάνει κάποιος είναι να πάει σε ένα κατάστημα και να δει από κοντά μια 27άρα 1080p για να αποκτήσει προσωπική άποψη. Όσο για το curved σε μη ultrawide, κλάιν... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από chrisde 1
leros2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, lionheart75 είπε Bέβαια αν έχεις κάρτα amd η συγκεκριμένη υποστηρίζει freesync και θα παίζει στα 70+ Hz, όμως δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά με τα 60Hz που είσαι τώρα. Και εγώ απο 60 στα 80hz πήγα, σίγουρα δεν είναι η διαφορά που αισθάνεσαι απο τα 60 στα 144 αλλά και πάλι δεν θα γύριζα στα 60... Στο λαπτοπ που παίζω στα 60hz με κουράζει πολύ ποιο γρήγορα Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από leros2004
mpokwsths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Εννοείται υπάρχει διαφορά λόγω της υψηλότερης συχνότητας ανανέωσης. Εγώ από τα 60 πήγα 72 και είδα εμφανέστατη διαφορά. Εδώ είχα δει διαφορά από τα 60 στα 65 (με overclock) στην παλιά μου οθόνη.
leonidas777 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με κάρτα Nvidia παίζει κάπως στα 72 hertz; Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από leonidas777
Votritis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, leonidas777 είπε Με κάρτα Nvidia παίζει κάπως στα 72 hertz; Θα παίζει απλά δεν θα δουλεύει το freesync.
leonidas777 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Votritis είπε Θα παίζει απλά δεν θα δουλεύει το freesync. Ωραία, ευχαριστώ.
smpt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 συγνώμη για το off topic αλλά το αμαζον έχει ισοτιμία λίρας με ευρώ 1,6 , όπως φαίνεται στο screen shot ? !!!
mpokwsths Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, για αυτό και επιλέγουμε πληρωμή σε λίρες. Μόνη εξαίρεση η πληρωμή με χρεωστική της Πειραιώς όπου βγαίνει σχεδόν το ίδιο ή και περισσότερο αν η παραγγελία μας περιέχει πολλά πράγματα (τότε η ληστρική Πειραιώς θα χρεώσει ελάχιστο 1€ προμήθεια ΣΕ ΚΑΘΕ δέμα). 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, smpt είπε συγνώμη για το off topic αλλά το αμαζον έχει ισοτιμία λίρας με ευρώ 1,6 , όπως φαίνεται στο screen shot ? !!! 1.156 λεει το screenshot, oχι 1.6 1
smpt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μου αρέσει που έκανα και στρογγυλοποιηση....
mikegad Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, mpokwsths είπε Ναι, για αυτό και επιλέγουμε πληρωμή σε λίρες. Μόνη εξαίρεση η πληρωμή με χρεωστική της Πειραιώς όπου βγαίνει σχεδόν το ίδιο ή και περισσότερο αν η παραγγελία μας περιέχει πολλά πράγματα (τότε η ληστρική Πειραιώς θα χρεώσει ελάχιστο 1€ προμήθεια ΣΕ ΚΑΘΕ δέμα). Sorry για το offtopic H Πειραιώς χρεώνει πλέον 1€ ανεξαρτήτως ποσού; Και χρεώνει επιπλέον και το 2% προμήθεια που είχε παλιά ή τουλάχιστον το κατάργησε αυτό; Αν το κατάργησε λογικά συμφέρουν αγορές τουλάχιστον 50€ και πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα