Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ...

Σήμερα έκανα ανανέωση συμβολαίου στην Vodafone home double play με 23.26 € απεριόριστο internet αστικές υπεραστικές κλήσεις και 300 λεπτά προς κινητά για 2 χρόνια .Ακόμη δεν υπέγραψα το νέο συμβόλαιο .

Το απόγευμα είχα προσφορά από την wind για 2 χρόνια πάλι για double play με 19.90 χωρίς τέλη ενεργοποίησης απεριοριστο internet fiber απεριόριστες αστικές υπεραστικές κλήσεις 2 ώρες κινητά και 1500 λεπτά wind και q και δύο κάρτες κινητών για ένα χρόνο, μια με 2 ώρες μηνιαίως  χρόνο ομιλίας και η αλλη f2go με 1 GB internet +δώρο μια κάρτα υγείας για 3 μήνες με δωρεάν λέει εξετάσεις σε νοσοκομεία και συμβεβλημένα διαγνωστικά ..(το τρίτο το τσεκαρα η κάρτα είναι δωρεάν όχι όμως οι εξετάσεις !!!) 

Πόλυ καλή η προσφορά για να είναι αληθινή ; Συν ότι φοβάμαι γιατι έχω ακούσει για την wind προβλήματα δικτύου και Κρυφες  χρεώσεις με παραπάνω χρήματα από το συμβόλαιο που έχεις κάνει.  

Ακούω γνώμες και εμπειρίες σχετικά ..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Η δευτερη προσφορα που ελαβες ΔΕΝ ηταν απο τη wind αλλά απο συνεργαζόμενο γραφείο. Κράτα πάρα πολύ μικρό καλαθι. Αυτο το fiber ειναι ακομα πιο αστειο. 

Αν η ανανεωση στη voda εγινε τηλεφωνικά (δηλαδη συμφωνησες να σε ηχογραφησουν και ειπες οτι συμφωνεις στην ανανεωση) τέρμα, ακομα κι αν δεν εχεις υπογράψει το συμβόλαιο. Τωρα αν θες να αλλάξεις θα πληρώσεις το προστιμο ΕΚΤΟΣ αν στο συμβολαιο γράφει αλλα απο αυτά που σου ειπαν τηλεφωνικα, οποτε μπορεις να ακυρώσεις χωρις προστιμο. Σε αυτή την περιπτωση κάνεις ορθή ερευνα αγορας. 

• Thanks 1
Δημοσ.

@isay

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου ..

Όντως μου ανέφερε κάτι για γραφειο προσφορών άρα όχι από την wind και μου έδωσε ένα τηλέφωνο σταθερό Αθήνα ..

Επίσης για την προσφορά μετά το σκέφτηκα και το έψαξα οι κάρτες τουλάχιστον η μία με το χρόνο θέλει ανανέωση κάθε 2 μήνες από 5-10€ για να μπαίνει ο χρόνος ομιλίας διαφορετικά δεν στον προσθέτουν κάθε μήνα  Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο γίνεται και με το 1 GB internet ,Αυτά βέβαια δεν τα λένε . Άρα μου έρχεται και παραπάνω από την ανανέωση του προηγούμενου συμβολαίου .

Αυτό το fiber το παρουσιάζουν ως το καλύτερο ,ιδέα δεν έχω αλλά για να το λες κατάλαβα ..

Ναι με τη Vodafone έγινε ηχογράφηση άρα έχει τελειώσει. Έτσι κι αλλιώς από όσα κατάλαβα απάτη η προσφορά της wind  

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου !

Πάντως και εδώ δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για την wind .

Πάνω κάτω όλες τα ίδια αλλά αυτή η χειρότερη όλων !

• Like 1
Δημοσ.

Εχει κανει προσληψεις τελευταια η Wind

Πιστευω οτι εχει περιθωρια βελτιωσης,αρκει να μην παρει ξαφνικα πχ ολους τους συνδρομητες της Nova,γιατι θα χαθει η μπαλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...