ntafiduck Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι έχω έναν φίλο που έχει μαγαζί και μου είπε οτι ο υπολογιστής του καμιά φορά δεν ανοίγει. Έφερε καποιον να το δει και τον είπε οτι ο σκληρός δίστος ειναι στα τελευταία του και μου τον έδωσε για να δω αν μπορεσω να πάρω απο μέσα κατι αρχεία που θέλει αλλά ήθελε και κατι προγράμματα όμως..Ξέρει κανένας αν γίνεται να μπορέσω να μεταφέρω προγράμματα απο ενα pc σε ενα αλλο και να δουλευουν γιατι δεν μπορω να τα κατεβάσω ??
accipio Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δες εδώ μια παρόμοια συζήτηση για να πάρεις μερικές πληροφορίες για το θέμα.
kormos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 7:10 ΜΜ, ntafiduck είπε Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι έχω έναν φίλο που έχει μαγαζί και μου είπε οτι ο υπολογιστής του καμιά φορά δεν ανοίγει. Έφερε καποιον να το δει και τον είπε οτι ο σκληρός δίστος ειναι στα τελευταία του και μου τον έδωσε για να δω αν μπορεσω να πάρω απο μέσα κατι αρχεία που θέλει αλλά ήθελε και κατι προγράμματα όμως..Ξέρει κανένας αν γίνεται να μπορέσω να μεταφέρω προγράμματα απο ενα pc σε ενα αλλο και να δουλευουν γιατι δεν μπορω να τα κατεβάσω ?? «Κλώνο» δεν μπορείς να κάνεις το δίσκο; Αφού όπως αναφέρεις εκεί είναι το πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα