Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

HTC καθαρά και μόνο για την ποιότητα, χίλιες φορές ποιοτική συσκευή με μέτριο cpu /ram παρα θυριο σε cpu ram με mid range ποιότητα κατασκευής / συναρμολογισης / εξαρτημάτων

+ το συμαντικοτερο έχει το αχονευτο notch

Και μόνο για το notch δε γίνεται καν σύγκριση μεταξύ τους. Όταν χρησιμοποιείς το τηλέφωνο την οθόνη θα κοιτάς, να τον βράσω τον sd845 αν η οθόνη έχει μια μουτζούρα πάνω της 

Δημοσ.
Στις 3/9/2018 στις 8:56 ΜΜ, PokemonEnthousiast είπε

pocophone 265 με κουπονι :P 

🤣🤣🤣 Σωστό και αυτό!!! Το ξέχασα το Poco Poco!!! 

Στις 3/9/2018 στις 8:45 ΜΜ, bahamut_zero είπε

Ειναι htc ενω το αλλο ειναι xiaomi. για nokia δεν εχω αποψη.

😋

Ναι και??? Παλιά στο Τέξας  η HTC έσπερνε!!! Τώρα ούτε να θερίσει δεν μπορεί!! Η Xiaomi έχει μπει στην αγορά για τα καλά και είναι τόσο μπροστά που ανταγωνίζεται τον εαυτό της με το Poco F1 300 ευρώ με το που βγήκε SD 835 📷 f 1.8 και pixel size 1.4μμ  6 GB ram και FHD IPS ναι οκ δεν είναι amoled αλλά πολλοί δεν έχουν θέμα σε αυτοί όπως και εγώ!!! Η νέα one plus είναι εδώ και λέγεται Poco !!! Σε μερικούς μήνες θα έχει πάει στα 260  ευρώ περίπου και εκεί απλα θα παίζει μπάλα μόνο του!!

Στις 3/9/2018 στις 7:39 ΜΜ, AtiX είπε

Πολύ χοντρικά... στο ένα για την μπαταρία/sd/nfc/3.5 jack στο άλλο για το μπαταρία/notch/nfc...

Οκ τότε θα περιμένω το Poco F1 που θα έχει αν όχι τα ίδια λεφτά ίσως λίγο λιγότερα!!! 

Που έχει όλα τα παραπάνω που είπες και καλύτερη κάμερα!!

Πολύ χοντρικά!!! Γιατί τα υπόλοιπα που προανέφερα κάνουν 100 ευρώ περίπου λιγότερα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά με το Poco που όλοι λέτε για τη πλαστική συσκευή τι σκατα τοοοοσα κινητά που περάσανε από τα χέρια σας ήταν πλαστικά πρώτη φορά βλέπετε;;; Έλεος δλδ μόνο Samsung αγοράζατε σειρά s και note και δεν έχετε δει ξανά πλαστικό;;; Το Poco είναι ένας τούμπανο επεξεργαστής με όλα τα άλλα μέτρια πάνω του αυτό πάει από τη κατασκευή έως ίσως η ποιότητα ξέρω γω κάποιου δεκτή η της θύρας jack κτλπ. Το θέμα είναι ότι αν θέλετε να βγάζετε μια απλή φώτο ένα τοπία κτλπ να το λιώνετε στα games και multitasking τι το συζητάμε εξάλλου για να πάτε σε Poco είσαστε σε budget σχετικά από πριν άρα τι θα περνατε Samsung A6+ Samsung S7? iPhone 6? Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν θα είναι μονοπώλιο η Xiaomi σε αυτά τα λεφτά λέγαμε για το mi note 5 και 5A κάλυπτε γκάμα από 100-200 ευρώ τώρα σαρώνει και την 300 τι να κάνουμε και εγώ δεν έχω Xiaomi αλλά ας αναγνωρίζουμε το απίστευτο value του κινητού και του business plan της εταιρειας που τα πουλάει τιμές κόστους σχεδόν. Να τονίσω και εγώ είμαι Samsung fanboy προτιμώ το γυαλί (το οποίο κρύβεις με τη θηκη) προτιμώ ένα καλό pro mode στη κάμερα επίσης μαρεσει πάρα πολύ το UI, και θέλω τη γαμάτη amoled γιατί παιζω παιχνιδια και βλεπω netflix, αλλά δεν είμαι τυφλός 330 ευρω S7 με τον 821 χωρίς καμία αναβάθμιση πια, τι άλλο honor 9 ναι ασχολιαστο , p20 lite ασχολιαστο, one plus 3,  τι να σας πω πάλι σε αυτή τη τιμή τους έσκισε όλους. Θυμηθείτε  ότι το mi8 βγήκε στα 450 μαζί με το op6 και πήρε το πουλο και σε 1-2 μήνες το πουλάνε 340 και πάλι έφτασε στην κατηγορία που σκίζει όπως το βλέπω. Η εταιρεία αυτή δεν έχει τυφλούς fan ακόμα και είναι καλό αυτό βγάζει μια βλακεία με τρελή τιμή θα πατώσει οπότε αναγκάζεται να βελτιωθεί σε αντίθεση με Samsung apple Huawei τώρα μου βγάζουν κάτι πίπες σε τρελές τιμές και κανουνε ουρά (πχ. Y7 prime 200, A6 plus 260 iPhone 6 ακόμα μια 300αρα.....) Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο 😛

Επεξ/σία από PokemonEnthousiast

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...