Voodooman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Λογικά θα το έχουν κάνει και άλλοι, αλλά σε αυτό το κινητό το πρόσεξα. Πρέπει να είναι το πιο χυδαίο notch που έχω δει. Η motorola έβαλε τους σένσορες/κάμερες ακριβώς εκεί που την βόλευε, χωρίς καμιά προσπάθεια να τους στριμώξει λίγο, αραιά αραιά, και σε όσο χώρο της περίσσεψε, απλά έβαλε λίγη οθονούλα όπου ζήτημα να χωράνε άλλα δύο-τρία notification icons. Μνημείο βλακείας.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ηρεμα ρε παιδια με αυτο το τεραστιο notch αν ηταν Xiaomi θα λέγαμε ολοι "τιμιο", φλαγσιπ κηελερ.
BadBoy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, AtiX είπε Α ρε Motorola... κάποτε τα αγόραζες και ήξερες ότι θα είναι φτηνά, αξιόπιστα και με σίγουρα update... Τώρα είναι μόνο Lenovo... Αυτό ακριβώς. Είχα πάρει το G πρώτης γενιάς (ακόμη την είχε η Google) και είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Πήρε και αναβάθμιση σε 5.0 πριν το Nexus της εποχής εκείνης! Τώρα έχω το G5S και έχει ακόμη το 7.1.1... Απαράδεκτη η Lenovo από υποστήριξη, μόνο να βγάζει μοντέλα ξέρει, τα οποία πέρα από το logo δεν έχουν διαφορά με τα δικά της. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από BadBoy 1
redhotstef Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, Comic maniak είπε Mls.. (somethink) can ! 1
pr3d4t0r1993 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Snapdragon 625 και 720p οθόνη για 300 ευρώ.... Μου φαίνεται σαλεψαμε. Δεν θα αναφέρω μάρκες αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά (πάντα πάνω κάτω) βρίσκεις και κάτω της μισής τιμής...
georgepppo Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Vangelis_D9 είπε Κάποτε θα ξυπνήσουν και οι Ινδοί που τους δίνουν σανό αν και η αλήθεια είναι πως πρόσφατα διάβασα πως η αγορά των σμάρτφον καλύπτει μόλις το 25% του πληθυσμού της. οι ινδοί μια χαρά ξύπνιοι είναι, στείλανε με 300κάτι χιλιάρικα νομίζω μικρό δορυφόρο στο διάστημα και εμείς στο τει χαλκίδας δώσαμε 70 χιλιάρικα (έγινε και θέμα στην βουλή το 11 ) για μια καγκελόπορτα χωρίς καν μηχανισμό.
georgetsl Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 4:29 ΜΜ, suffocater είπε Προχωράμε σταθερά στην εποχή που θα χρειαζόμαστε βαλίτσα με ροδάκια για να κουβαλήσουμε το κινητό(και ενα powerbank για να τροφοδοτεί τις οθονάρες) και παλάμη σαν του αντετοκουμπο για να το κρατήσουμε με ένα χέρι. εμενα παντως που ειναι 6 ιντσες οθονη και bezelless,διπλα σε κινητα 5 ιντσων με νορμαλ bezel,σε διαστασεις ειναι μικροτερο ....για αυτο και η μαχη των κατασκευαστων να γινονται λεπτοτερα τα ορια στις οθονες ,καλα κρατει....νομιζω οτι ενα 6ιντσο κινητο χωρις ορια περιμετρικα ειναι οτι πιο ιδανικο σε μεγεθος για να χωραει ανετα σε μια τσεπη και να διαβαζεις σαν ανθρωπος οταν το χρησιμοποιεις ...κατι κινητα με 5 ιντσες θεωρουνται πεθαμενα πλεον...απαξ και εχεις 6 ιντσες δεν ξαναγυρνας σε λιγοτερο !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα