Προς το περιεχόμενο

On ear wireless headphones budget

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για την αγορά On ear ασύρματων ακουστικών με τιμή μεχρι 50 euro περίπου. Δεν ξέρω τι ποιότητα μπορώ να βρω σε αυτην την τιμη. 

Θα ήθελα να τα χρησιμοποιώ  και στο γυμναστήριο.

Ευχαριστώ όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, karxantiras είπε

Καλημέρα φίλε μου!

Θέλεις να είναι Cordless?

Καλημέρα.  Καταρχάς να σου πω οτι αποφάσισα να ανεβάσω το budjet μέχρι 80 ευρώ περίπου.

Cordless εννοείς ασύρματα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, karxantiras είπε

Π.χ.

Τα Apple AirPods είναι cordless

Τα Huawei AM61 έχουν καλώδιο που ενώνει το αριστερό με το δεξί ear peace.

Ποιο στιλ προτιμάς από αυτά τα δύο;

Ιδανικά να μην έχουν καλώδιο αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο ,με νοιάζει να έχουν καλή ποιότητα ήχου και να είναι σταθερά  για να χρησιμοποιούνται και όταν τρέχω η κάνω γυμναστική.

Να σου πω σκέφτηκα και σε On Ear headphones άλλα κατά πόσο θα βολεύουν στη γυμναστική δεν ξέρω. 

Επεξ/σία από Masma
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Masma είπε

Ιδανικά να μην έχουν καλώδιο αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο ,με νοιάζει να έχουν καλή ποιότητα ήχου και να είναι σταθερά  για να χρησιμοποιούνται και όταν τρέχω η κάνω γυμναστική.

Να σου πω σκέφτηκα και σε On Ear headphones άλλα κατά πόσο θα βολεύουν στη γυμναστική δεν ξέρω. 

Γενικά για να πάρεις καλό cordless πρέπει να δώσεις αρκετά χρήματα. Το πιο φθηνό και ποιοτικό είναι το Pioneer C8 και το αμέσως επόμενο σε ποιότητα ξεφεύγει από το budget σου Urbanista Tokyo

Στην περίπτωση που επιλέξεις με cord τότε έχω να προτείνω τα εξής:

Η πιο φθηνή λύση είναι τα Creative Outlier Sports

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα τα Sony MDR-XB50BS . Γενικά Bluetooth + Sony = ποιότητα. Αρκετά Bass heavy με πολύ καλό κράτημα όταν γυμνάζεσαι και στα 55 ευρώ που τα αγοράζεις τώρα δεν έχουν ανταγωνισμό. Δηλαδή  και τα JBL Reflect Mini BT είναι εξίσου καλά αλλά δίνεις 20 ευρώ παραπάνω. Let me know what you think. :) 

Υ.Γ. On ear + Γυμναστική + Ιδρωτίλα + Απορρόφηση ιδρωτίλας από On ear + Κλεισούρα αφτιών λόγω on ear = Βέβαιη γάγγραινα στα αφτιά 🤣

Επεξ/σία από karxantiras
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, karxantiras είπε

Γενικά για να πάρεις καλό cordless πρέπει να δώσεις αρκετά χρήματα. Το πιο φθηνό και ποιοτικό είναι το Pioneer C8 και το αμέσως επόμενο σε ποιότητα ξεφεύγει από το budget σου Urbanista Tokyo

Στην περίπτωση που επιλέξεις με cord τότε έχω να προτείνω τα εξής:

Η πιο φθηνή λύση είναι τα Creative Outlier Sports

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα τα Sony MDR-XB50BS . Γενικά Bluetooth + Sony = ποιότητα. Αρκετά Bass heavy με πολύ καλό κράτημα όταν γυμνάζεσαι και στα 55 ευρώ που τα αγοράζεις τώρα δεν έχουν ανταγωνισμό. Δηλαδή  και τα JBL Reflect Mini BT είναι εξίσου καλά αλλά δίνεις 20 ευρώ παραπάνω. Let me know what you think. :) 

Υ.Γ. On ear + Γυμναστική + Ιδρωτίλα + Απορρόφηση ιδρωτίλας από On ear + Κλεισούρα αφτιών λόγω on ear = Βέβαιη γάγγραινα στα αφτιά 🤣

Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Έκατσα ειδα και κάποια review για τα προϊόντα που μου πρότεινες και σκέφτομαι να παω  σε επιλογη με cord.  Λογικά θα αγοράσω τα Creative Outlier Sports η τα sony αν και προς τα sony με βλέπω. 

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια. Θα επανέλθω μόλις κάνω την αγορά να πώ την αποψή μου αφού τα παραλάβω 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...