alou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει προηγούμενο bootcamp για το συγκεκριμένο για να κρίνω αλλά επειδή γενικά θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα video resources για front end και εκεί στοχεύεις, δες και αυτό. 10$ donation (ή αν θες παραπάνω). https://frontendmasters.com/bootcamp/ Πάντως ότι και να μάθεις online, αν δεν το χρησιμοποιήσεις αμέσως μετά σε ένα project δικό σου, της πλάκας έστω, είναι σαν να πέταξες το χρόνο σου. Και δε μιλάω για follow along στο course, απλά κάνεις κάτι παρόμοιο από το μηδέν. Και επειδή αναφέρθηκε, ΔΕΝ σε ενδιαφέρει κανενός είδους javascript ή CSS framework, δεν έχει κανένα νόημα να μαθαίνεις framework specific πράγματα αν δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται από πίσω και επιπλέον, μέχρι να προχωρήσεις λίγο μπορεί να είναι άχρηστα. Αντίθετα, ότι μάθεις από Vanilla JS / CSS θα το χρησιμοποιείς πάντα. Edit: Δεν καταλαβαίνω τη διαφωνία στο να αφιερώσει χρόνο σε κάποια εταιρεία για να εκπαιδευτεί μαζί με κάποιον, έστω χωρίς χρήματα... αν δηλαδή σου αφιερώσει χρόνο κάποιος που έχει 5 πράγματα να σου μάθει και κάνετε pair coding ή σε καθοδηγήσει σε κάτι για Χ βδομάδες, είναι κάτι που θα σε χαλάσει? Υπό προϋποθέσεις*, θεωρώ και εγώ ότι είναι καλή ιδέα και μπορεί να οδηγήσει σε κάτι με αποδοχές σύντομα. *Να μην κάνεις λάντζα, να κάνεις έστω ελάχιστη αλλά πραγματική δουλειά και να έχεις κάποιον που να νιώθεις άνετα να τον πρήζεις συνέχεια με ερωτήσεις ώστε να σε καθοδηγεί σε οτιδήποτε χρειάζεται - ή ιδανικά να δουλεύετε μαζί, κάποια ώρα απλά να παρακολουθείς τι κάνει και να σου εξηγεί και κάποια ώρα να κάνεις κάτι εσύ με δική του καθοδήγηση. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από alou 1
fouros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, xrhstosiak είπε ολα καλα στην λογικη αυτη εκτος απο το " να δουλέψω χωρίς χρήματα" ειναι τουλαχιστον εγκλημα Δεν είμαι καθόλου υπέρ της εργασίας χωρίς απολαβές. Αλλά ποιος θα προσλάβει κάποιον χωρίς να έχει γνώσεις και εμπειρία να παράξει πραγματικό έργο για την εταιρεία; Γι αυτό ημουν συγκεκριμένος λέγοντας βρίσκοντας 1-2 startup που να σε ενδιαφέρει πολύ αυτο που κάνουν, χρησιμοποιούν stack που επίσης θες να μάθεις και έχουν κάποιο χρόνο να σε καθογηγήσουν. έχω παραδείγματα 3-4 ανθρώπων που χωρίς να έχουν καμία πρώτερη γνωση προγραμματισμού σε 1 χρόνο (φυσικά με πολύ δουλεια ) είτε τους προσέλαβαν κανονικα στην startup είτε βρήκαν καλά πληρωμένη εργασία σε άλλη εταιρεία (σε μία περίπτωση και στο εξωτερικό). Το παραπάνω σενάριο το θεωρω καλύτερο από το έκανα ενα σεμινάριο κάποιων μηνών χωρίς να έχω πραγματικά δουλέψει σε real case project. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ολοκληρωσε όλα τα free μαθήματα του Codecademy.
MitsarasAth Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 παντως με σεμιναρια εγω ειμαι καθετα αντιθετος. ειχα παει μαι φορα σε ενα δωρεαν και ηταν ενας τυπος βαριεστημενος με σημειωσεις στο χερι και απλα τις διαβαζε. επισης εχω δει και κατι αλλα σεμιναρια οπου ενας τυπος σου λεει θα σου μαθει πχ wordpress σε 3 ωρες και θα πληρωσεις 50 ευρω. εμενα αυτο που με βολευει ειναι λιωσιμο τουτοριαλ και οτι δνε καταλαβαινω stacκoverflow και τα αλλα γνωστα site και βρισκω καπως την ακρη.
Fofivsl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Πριν λιγο καιρο αποφοιτησα απο ενα 9μηνο course απο το udacity,μεσω υποτροφιας google. Ξεκινησα απο το μηδεν,και το course το οποιο παρακολουθησα ηταν για frontend web development.Ηταν φοβερη εμπειρια και εμαθα πολλα πραγματα.(btw,εχε το νου σου γιατι τετοιο καιρο συνηθως βγαζει τις ανακοινωσεις για scholarships). Εχω να πω το εξης, οντως ο κοσμος του development φαινεται "αχανης",αλλα αν ξεκινησεις απο καπου και δουλεψεις σκληρα,βρισκεις το δρομο σου. Τι εννοω... Eγω καταλαβα μετα απο σχεδον ενα χρονο οτι το design δε μου αρεσει και τοσο,ενω με javascript νιωθω πολυ πιο ανετα να ασχοληθω και να δω και καποια πραγματα παραπανω(React πχ που μου αρεσει παρα πολυ!) Το θεμα ειναι ομως οτι χρειαστηκε να ξεκινησω απο καπου για να δω τι μου αρεσει (ή τι δε μου αρεσει). Παντως το freecodecamp θεωρειται κορυφαιο απο τα δωρεαν courses, και με παρα πολυ δυνατο community. Αν δε με ειχαν δεχτει τοτε για το scholarship στο udacity θα ξεκιναγα με freecodecamp. Και στο udemy εχει καποια δυνατα courses... Για να μην τα πολυλογω,απλα...ξεκινα απο καπου!!Και στη πορεια θα δεις μονη σου τι σου αρεσει! Το μονο σιγουρο ειναι οτι,ειτε online μαθηματα ειτε "φυσικα", θα πρεπει να γραφεις κωδικα συνεχεια για να μαθαινεις. Καλη αρχη!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα