Ola150 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά, είχα το C2 TOEIC (For the lulz πήγαινα και το πήρα, easiest certificate ever xD) και τώρα πήρα το C2 του Michigan, στο βιογραφικό πώς να το βάλω; Σαν ECPE ή σαν CPE; 3 ώρες πριν, vasioula1 είπε σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά το χαρτί το θέλω για μοριοδότηση ΑΣΕΠ οπότε δε θα είναι μέρος της δουλειάς μου να χρησιμοποιώ τα αγγλικά τα αγγλικά μου είναι αρκετά καλά. έχω ήδη Lower αλλά το είχα πάρει στο γυμνάσιο (άρα πάνω από 10+ χρόνια πριν) έκανα χωρίς διάβασμα μερικά tests μισιγκαν και με έβγαζε επίπεδο advance. υποθέτω πως βελτιώθηκα σχετικά λόγω σειρών που βλέπω απλά δε νομίζω πως η προφορά μου είναι πλέον τόσο καλή και γι αυτό με "προβληματίζει" το speaking και επίσης υποθέτω πως στις εκθέσεις θα υπάρχει συγκεκριμένο φορμάτ οπότε θα θέλει και αυτό διάβασμα αν θυμάμαι καλά πλέον σε μισιγκαν πρέπει να βγάλεις συνολικά έναν μέσο όρο και να μην περάσεις όλα τα επιμέρους, οπότε ίσως πάω προς τα εκεί Κι εγώ με την προφορά μου έχω θέμα (Φταίει το ότι παράτησα τα αγγλικά όταν ήμουν στο γυμνάσιο και αξιώθηκα να διαβάσω, πέρα από ταινίες-σειρές-παιχνίδια, όταν τελείωσα τη σχολή μου) αλλά τα πήγα σχετικά καλά, 75% και να φανταστείς ότι έλεγα πως θα με κόψουν. Δεν είναι τόσο δύσκολη η διαδικασία στο Michigan και (φαίνεται ότι) οι εξεταστές είναι πολύ κομπλέ τυπάκια 1
Haldol Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, *nenya* είπε Επίσης, μη σε νοιάζει τόσο για την προφορά σου αυτό που τους ενδιαφέρει στην εξέταση είναι να καταφέρεις να επικοινωνήσεις, να μιλάς καθαρά και σε σωστή ένταση, να δείξεις ότι καταλαβαίνεις τον εξεταστή και να δώσεις μια σχετική και καλά δομημένη απάντηση. Αν τους ενδιέφερε η προφορά, τότε θα είχαν κόψει το 90% των Ελλήνων υποψηφίων XD Ααακριβώς. Το θέμα της προφοράς το 'χουμε χαμένο από χέρι. Το θέμα είναι να επικοινωνείς σωστά. Επίσης, κάποιος που έχει C2, παίζει να ξέρει να μιλάει καλύτερα κι από λονδρέζο. Όπως ακριβώς ισχύει και για τα ελληνικά δηλαδή, nothing special... 2 ώρες πριν, Ola150 είπε Παιδιά, είχα το C2 TOEIC (For the lulz πήγαινα και το πήρα, easiest certificate ever xD) και τώρα πήρα το C2 του Michigan, στο βιογραφικό πώς να το βάλω; Σαν ECPE ή σαν CPE; Επίπεδο (π.χ. CEFR C2) και σε παρένθεση το πανεπιστήμιο (π.χ. Cambridge - CPE).
panagiotis1988 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Καλησπέρα σας, έδωσε κανένας σήμερα ecpe; Θυμάται να μου πει κανείς το θέμα της έκθεσης με το φαγητό στα σχολεία; Ήθελε να σημειώσουμε τα πλεονεκτήματα των 2 επιλογών και να καταλήξουμε στη μία;
Castellan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε ποιό δημόσιο ; Αν δεν έχεις μπάρμπα στην κορώνη δέν έχεις καμία πιθανότητα.Εγώ πήρα μεταπτυχιακό,είμαι από ΤΕΙ και δεν μου ζήτησαν κάν δικαιολογητικά σε μια πρόσφατη προκήρυξη που έγινε γιατί δεν προηγούμουνα στην κατάταξη για θέσεις ΤΕ παρά το μεταπτυχιακό. Εγώ διεκδικώ το NOCN Β2 για το γόητρο......έχω βαρηκοϊα και ένα πιο δύσκολο πιστοποιητικό θα μου έκανε την ζωή κόλαση λόγω listening....έκανα φροντιστήριο ως παιδί πολλά χρόνια (από τα 10-15) και γι'αυτό και θέλω έστω το Lower. Το ότι δεν έχει αξία το ακούω βαρεσέ....για μένα ότι αναγνωρίζεται από ΑΣΕΠ,αναγνωρίζεται παντού. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Castellan
Ola150 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Castellan είπε Ρε ποιό δημόσιο ; Αν δεν έχεις μπάρμπα στην κορώνη δέν έχεις καμία πιθανότητα.Εγώ πήρα μεταπτυχιακό,είμαι από ΤΕΙ και δεν μου ζήτησαν κάν δικαιολογητικά σε μια πρόσφατη προκήρυξη που έγινε γιατί δεν προηγούμουνα στην κατάταξη για θέσεις ΤΕ παρά το μεταπτυχιακό. Εγώ διεκδικώ το NOCN Β2 για το γόητρο......έχω βαρηκοϊα και ένα πιο δύσκολο πιστοποιητικό θα μου έκανε την ζωή κόλαση λόγω listening....έκανα φροντιστήριο ως παιδί πολλά χρόνια (από τα 10-15) και γι'αυτό και θέλω έστω το Lower. Το ότι δεν έχει αξία το ακούω βαρεσέ....για μένα ότι αναγνωρίζεται από ΑΣΕΠ,αναγνωρίζεται παντού. Εγώ πάλι ήμουν στο δημόσιο για 1.5 έτος (Δεν έχω μπάρμπα πουθενά), έφυγα πρόσφατα από μόνος μου γιατί δεν άντεχα άλλο για να επιστρέψω στον ιδιωτικό τομέα. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2021 από Ola150
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα