Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα εχω ενα λαπτοπ turbo-x με προβλημα στην οθονη του Προσπαθω να το συνδεσω με εξωτερικη οθονη και μου εμφανιζει μηνυμα "η προβολη απο τον υπολογιστη δεν ειναι δυνατη σε αλλη οθονη. δοκιμαστε να εγκαταστησετε ξανα την μοναδα δισκου ή δοκιμαστε αλλη καρτα γραφικων" Μπορει να μου πει καποιος τι να κανω;

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η πρωτη ερωτηση που μου ηρθε είναι πως βλεπεις το μνμ αφου εχεις προβλημα με την οθονη...

Το δευτερο που μου ερχεται είναι να πατησεις κάποιο απο τα κουμπια Fn (μαλλον γαλαζιο χρώμα) που εχει στα οριζοντια νουμερα το πληκτρολογιο.Ειναι ενα κουμπι που εχει 2 οθονες αν θυμαμαι καλα.

Δημοσ.

Απαξ κι εχει προβλημα στην οθονη του, δηλαδη δεν δειχνει τιποτα και το βαζεις και σε εξωτερικη οθονη και δεν δειχνει ουτε εκει, τοτε δεν εχει προβλημα η οθονη αλλα η καρτα γραφικων..

Δημοσ.

Για αρχή έχει πρόβλημα μέρος της οθόνης κι όχι ολόκληρη Έπειτα μου είπε τεχνικός ότι είναι πρόβλημα οθόνης και το μηνυμα μου το εμφανίζει όταν πατάω αυτά τα κουμπιά

Δημοσ.
6 ώρες πριν, GIANMERK είπε

καλημερα εχω ενα λαπτοπ turbo-x με προβλημα στην οθονη του Προσπαθω να το συνδεσω με εξωτερικη οθονη και μου εμφανιζει μηνυμα "η προβολη απο τον υπολογιστη δεν ειναι δυνατη σε αλλη οθονη. δοκιμαστε να εγκαταστησετε ξανα την μοναδα δισκου ή δοκιμαστε αλλη καρτα γραφικων" Μπορει να μου πει καποιος τι να κανω;

Και εγω νομίζω πως εχεις θεμα με την κάρτα γραφικών αν βλεπεις black screen απο την αρχη την εκκίνηση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...