giorgos1966 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας. Εχετε να μου συστησετε καποιο αξιόλογο φορητό φωτιστικό (σε τιμή γύρω στα 100 ευρω) για εκδηλωσεις γαμου κτλ. Ευχαριστω. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 11:58 ΠΜ, giorgos1966 είπε Καλημερα σας. Εχετε να μου συστησετε καποιο αξιόλογο φορητό φωτιστικό (σε τιμή γύρω στα 100 ευρω) για εκδηλωσεις γαμου κτλ. Ευχαριστω. Καλησπέρα , τι φωτιστικό χρειάζεσαι ??? Για lightstand η να είναι πανω στην μηχανή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Fp84 είπε Καλησπέρα , τι φωτιστικό χρειάζεσαι ??? Για lightstand η να είναι πανω στην μηχανή ? Ας ειναι και πανω για καλυτερα. Εχω μία Sony FDR AX53.Ευχαριστω. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Ας ειναι και πανω για καλυτερα. Εχω μία Sony FDR AX53.Ευχαριστω. Πρώτα απο ολα να σου πω οτι η μπαταρίες τύπου L 4400mab στοιχίζουν γύρω στα 60€ χωρίς τον φορτιστή απο εκεί και πέρα yongnuo yn600 air , yongnuo yn300iii στα 90€ Είναι μια πολύ καλη επιλογή προσωπικά έχω ένα godox 120c είναι δυνατό αλλά τα yongnuo είναι λίγο ποιο μεγάλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Fp84 είπε Πρώτα απο ολα να σου πω οτι η μπαταρίες τύπου L 4400mab στοιχίζουν γύρω στα 60€ χωρίς τον φορτιστή απο εκεί και πέρα yongnuo yn600 air , yongnuo yn300iii στα 90€ Είναι μια πολύ καλη επιλογή προσωπικά έχω ένα godox 120c είναι δυνατό αλλά τα yongnuo είναι λίγο ποιο μεγάλα Α ωραια. Να σε ρωτησω ενα τελευταιο: αυτα τα πτερυγια γυρω απο το σωμα στο yongnuo yn300iii τι χρησιμευουν; Δεν αφηνουν το φως διάπλατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Σαν καθρέφτες είναι , κάτι ακομα η Sony έχει εγκοπές έτσι ώστε να μπει το led light επάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Fp84 είπε Σαν καθρέφτες είναι , κάτι ακομα η Sony έχει εγκοπές έτσι ώστε να μπει το led light επάνω ? Καλημερα, ναι εχει υποδοχη για φως αν ενοεις αυτο. Εν τω μεταξυ εχω μπαταριες NP-F απο την αλλη βιντεοκαμερα sony (HDR UX9),που βλεπω οτι παιρνουν τα φωτιστικα αυτα. Eσενα αυτο το gotox που εχεις σε καλυπτει σε μία εκκλησία η σε ενα ανοιχτο χωρο σε καποια μετρα, ας πουμε; Γιατι βλεπω οτι εχει και χαμηλοτερη τιμη... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Καλημερα, ναι εχει υποδοχη για φως αν ενοεις αυτο. Εν τω μεταξυ εχω μπαταριες NP-F απο την αλλη βιντεοκαμερα sony (HDR UX9),που βλεπω οτι παιρνουν τα φωτιστικα αυτα. Eσενα αυτο το gotox που εχεις σε καλυπτει σε μία εκκλησία η σε ενα ανοιχτο χωρο σε καποια μετρα, ας πουμε; Γιατι βλεπω οτι εχει και χαμηλοτερη τιμη... Αν το έψαχνα καλύτερα τώρα θα επερνα ένα από τα δύο που ανέφερα παραπάνω Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο όπου χρειάζεται δηλαδή όπου δεν υπάρχει φως από Light stand 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fp84 είπε Αν το έψαχνα καλύτερα τώρα θα επερνα ένα από τα δύο που ανέφερα παραπάνω Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο όπου χρειάζεται δηλαδή όπου δεν υπάρχει φως από Light stand Ενταξει φιλε μου οποτε θα κοιταξω να παρω το yongnuo yn300iii .Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε Ενταξει φιλε μου οποτε θα κοιταξω να παρω το yongnuo yn300iii .Ευχαριστω! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας από ένα κατάστημα και να τα δεις από κοντά! !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, Fp84 είπε Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας από ένα κατάστημα και να τα δεις από κοντά! !! Kαλημερα. Μπα αυτο δε γινεται διοτι μενω μονιμα Σκοπελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fp84 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, giorgos1966 είπε Kαλημερα. Μπα αυτο δε γινεται διοτι μενω μονιμα Σκοπελο. Ψάξε στο YouTube μήπως υπάρχει κανένα συγκριτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα