Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους 

ειμαι φοιτητης πληροφορικης μπαινοντας στο 2ο ετος, προσωπικα θα ηθελα να ασχοληθω με κατασκευη ιστοσελιδων, το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο μαθημα στη σχολη που να ασχολειται με αυτο. Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος απο που να ξεκινησω, καποιο tutorial ή καποιο βιβλιο

ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι. Στην αρχική σελίδα (το πρώτο link που έδωσα), αν κάνεις scroll προς τα κάτω σου δείχνει με εικονίδια τις βασικές τεχνολογίες που διδάσκει το site:

HTML5
CSS3
JavaScript
Databases
Git & GitHub
Node.js
React.js
D3.js

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ForThwWin είπε

Καλησπερα σε ολους 

ειμαι φοιτητης πληροφορικης μπαινοντας στο 2ο ετος, προσωπικα θα ηθελα να ασχοληθω με κατασκευη ιστοσελιδων, το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο μαθημα στη σχολη που να ασχολειται με αυτο. Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος απο που να ξεκινησω, καποιο tutorial ή καποιο βιβλιο

ευχαριστω

σε ποια Πληροφορικη σπουδαζεις και δεν υπαρχει τουλαχιστον ενα μαθημα αναπτυξης ιστοσελιδων μεσα στα πρωτα 4 εξαμηνα ?

εκτος αν ενοεις οτι ολο το πακετο του μαθηματος ειναι καφενειο (διεκπεραιωτικη υλη , general πραγματα , παλιες τεχνολογιες , ΔΥ καθηγητης) οποτε παω πασο

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Bloodskin είπε

σε ποια Πληροφορικη σπουδαζεις και δεν υπαρχει τουλαχιστον ενα μαθημα αναπτυξης ιστοσελιδων μεσα στα πρωτα 4 εξαμηνα ?

εκτος αν ενοεις οτι ολο το πακετο του μαθηματος ειναι καφενειο (διεκπεραιωτικη υλη , general πραγματα , παλιες τεχνολογιες , ΔΥ καθηγητης) οποτε παω πασο

Λέει "μπαίνοντας στο 2ο έτος".

Το πολύ να έκαναν καμία C.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει απο το 3ο ετος κι μετα νομιζω, μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανει κατι, ειμαι στο τμημα πληροφορικης κι τηλεπικοινωνιων του πανεπιστημιου πελοποννησου

Επεξ/σία από ForThwWin
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ForThwWin είπε

εχει απο το 3ο ετος κι μετα νομιζω, μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανει κατι, ειμαι στο τμημα πληροφορικης κι τηλεπικοινωνιων του πανεπιστημιου πελοποννησου

παντως καλα κανεις και θελεις να ασχοληθεις μονος , το development και ποσο μαλλον στο web ειναι καθαρα self - taught υποθεση , καλως η κακως

οχι τιποτα αλλα ειναι ειναι αδυνατο πιστευω τη σημερινη εποχη μια σχολη να μπορεσει να καλυψει ολο το φασμα των τεχνολογιων , tools , frameworks τασεων κλπ. που εξελισονται στο ευρυτερο industry και παραλληλα να δωσει και ενα γερο υποβαθρο στο computer science

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...