ForThwWin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπερα σε ολους ειμαι φοιτητης πληροφορικης μπαινοντας στο 2ο ετος, προσωπικα θα ηθελα να ασχοληθω με κατασκευη ιστοσελιδων, το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο μαθημα στη σχολη που να ασχολειται με αυτο. Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος απο που να ξεκινησω, καποιο tutorial ή καποιο βιβλιο ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα. https://www.freecodecamp.org/ https://www.facebook.com/groups/free.code.camp.athens.greece/
ForThwWin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 αυτο το site ειναι για ιστοσελίδες?
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι. Στην αρχική σελίδα (το πρώτο link που έδωσα), αν κάνεις scroll προς τα κάτω σου δείχνει με εικονίδια τις βασικές τεχνολογίες που διδάσκει το site: HTML5 CSS3 JavaScript Databases Git & GitHub Node.js React.js D3.js
Bloodskin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ForThwWin είπε Καλησπερα σε ολους ειμαι φοιτητης πληροφορικης μπαινοντας στο 2ο ετος, προσωπικα θα ηθελα να ασχοληθω με κατασκευη ιστοσελιδων, το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει καποιο μαθημα στη σχολη που να ασχολειται με αυτο. Θα ηθελα να μου προτεινει καποιος απο που να ξεκινησω, καποιο tutorial ή καποιο βιβλιο ευχαριστω σε ποια Πληροφορικη σπουδαζεις και δεν υπαρχει τουλαχιστον ενα μαθημα αναπτυξης ιστοσελιδων μεσα στα πρωτα 4 εξαμηνα ? εκτος αν ενοεις οτι ολο το πακετο του μαθηματος ειναι καφενειο (διεκπεραιωτικη υλη , general πραγματα , παλιες τεχνολογιες , ΔΥ καθηγητης) οποτε παω πασο
Lanike71 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 32 λεπτά πριν, Bloodskin είπε σε ποια Πληροφορικη σπουδαζεις και δεν υπαρχει τουλαχιστον ενα μαθημα αναπτυξης ιστοσελιδων μεσα στα πρωτα 4 εξαμηνα ? εκτος αν ενοεις οτι ολο το πακετο του μαθηματος ειναι καφενειο (διεκπεραιωτικη υλη , general πραγματα , παλιες τεχνολογιες , ΔΥ καθηγητης) οποτε παω πασο Λέει "μπαίνοντας στο 2ο έτος". Το πολύ να έκαναν καμία C.
Bloodskin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Λέει "μπαίνοντας στο 2ο έτος". Το πολύ να έκαναν καμία C. * καμια Ce 😁
ForThwWin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εχει απο το 3ο ετος κι μετα νομιζω, μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανει κατι, ειμαι στο τμημα πληροφορικης κι τηλεπικοινωνιων του πανεπιστημιου πελοποννησου Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2018 από ForThwWin
Bloodskin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ForThwWin είπε εχει απο το 3ο ετος κι μετα νομιζω, μεχρι στιγμης δεν εχουμε κανει κατι, ειμαι στο τμημα πληροφορικης κι τηλεπικοινωνιων του πανεπιστημιου πελοποννησου παντως καλα κανεις και θελεις να ασχοληθεις μονος , το development και ποσο μαλλον στο web ειναι καθαρα self - taught υποθεση , καλως η κακως οχι τιποτα αλλα ειναι ειναι αδυνατο πιστευω τη σημερινη εποχη μια σχολη να μπορεσει να καλυψει ολο το φασμα των τεχνολογιων , tools , frameworks τασεων κλπ. που εξελισονται στο ευρυτερο industry και παραλληλα να δωσει και ενα γερο υποβαθρο στο computer science
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα