Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Markantonis είπε

4Hz-40000Hz

Όταν το ανθρώπινο αυτί ακούει από 20-20000

Διαφημιστικά κόλπα.

Δεν ξερω τι ακουει το ανθρωπινο αυτι . ξερω οτι στην πραξη εναν μικρο ρολο το παιζει.

1 ώρα πριν, Acid_raiN είπε

Το πλαίσιο είχε τα XM2 180 ευρώ για μερικές μέρες. Πάρα πολύ καλά ακουστικά..

Πολυ καληντιμη ειναι στοκ?

Δημοσ.

Ημουν αναμεσα σε XM2 και στα QC35 της Bose αλλα πηρα τα Σονυ γιατι μου αρεσαν πιο πολύ οταν τα δοκίμασα και στο κεφάλι μου και σαν ήχος... Με 199 ευρώ και 50 ευρώ ασφάλεια για 4 χρόνια οτι και να πάθουν απο μενα η απο κατασκευεις... Η απόλαυση ειναι στο αεροπλάνο οταν δεν ακους ΤΙΠΟΤΑ.... Το μονο που ζηλεύω στο καινούριο μοντελο ειναι η usb c θύρα τιποτα αλλο... 

Δημοσ.

Μπράβο insomnia. Το τερμάτισες,

Είδηση - Αποκάυψη ΣΟΚ:

"Πωλητής ισχυρίζεται ότι τα δικά του προϊόντα είναι τα καλύτερα" ... δε ξαναγινε !!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

Μπράβο insomnia. Το τερμάτισες,

Είδηση - Αποκάυψη ΣΟΚ:

"Πωλητής ισχυρίζεται ότι τα δικά του προϊόντα είναι τα καλύτερα" ... δε ξαναγινε !!!

Βέβαια είναι από τις λίγες φορές που ο ισχυρισμός είναι και αληθινός.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα QC35 τα δοκίμασα για μια περίοδο αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα. Τουναντίον τα PXC550 της Sennheiser μου άρεσαν πολύ περισσότερο οπότε τα τσίμπησα με συνοπτικές διαδικασίες (μεταξύ άλλων είχαν εξαιρετική τιμή στην ελληνική αγορά, γύρω στα 230 ευρώ από 320+ που κόστιζαν σε Αγγλία/Γερμανία και $400 όταν πρωτοκυκλοφόρησαν). Πρακτικά ήταν ~100 ευρώ φθηνότερα από τα αντίστοιχα των ανταγωνιστών χωρίς να υστερούν πουθενά (μάλλον το αντίθετο). Λίγους μήνες μετά λέω έχουν βγάλει τα λεφτά τους μέχρι τελευταίο cent.

Πλέον νομίζω ότι θα τα άλλαζα μόνο με τα XM3, αν φυσικά είναι τόσο καλά όσο ακούγονται (pun intended).

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Οσο μεγαλωνεις ομως, αρχιζει η απωλεια των υψηλων.Χανεται η οξυτητα και η πιστοτητα τις ακουης οπως βεβαια και αρκετων αισθησεων.Π.χ ορασης.

Δημοσ.
Στις 3/9/2018 στις 6:00 ΜΜ, Agony είπε

Δεν ξερω τι ακουει το ανθρωπινο αυτι . ξερω οτι στην πραξη εναν μικρο ρολο το παιζει.

Πολυ καληντιμη ειναι στοκ?

Ναι, στη πράξη σίγουρα παίζει, για τα δελφίνια που ακούν μέχρι 150000 Hz

Για εμάς καμία σημασία δεν έχει αφού όλα τα τραγούδια γράφονται σε CD format 20Hz-20kHz.

Άρα, και σε δελφίνι να του έβαζες αυτά τα ακουστικά με κάποιο τρόπο, δεν θα άκουγαν τίποτα πάνω των 20000 Hz

Άρα, καταλαβαίνεις πάνω από 20000 Hz που διαφημίζει η Sony είναι κοροϊδία ουσιαστικά.

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...