Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλοι γεια σας αγορά έναν επιτραπέζιο με wind 10 /64.

Δυσκολεύομαι  να το συνδέσω με το δίκτυο άλλων 8 υπολογιστών μεσω swich κατι που γίνονταν κανονικά με τον προηγούμενο που είχε win 7.

Τώρα δεν υπάρχει πχ οικιακό δίκτυο κλπ μου βρίσκει έναν μόνο υπολογιστή και ένα άλλον που μου ζητάει κωδικό  διαπιστευτηρίων παρότι είναι κοινόχρηστος από όλους τους άλλους υπολογιστές.

Τους υπόλοιπους τους...αγνοεί!

Μια βοήθεια πολύ χρήσιμη ευχαριστώ.

Επεξ/σία από monoxromos
Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. 

Μόνο εναν βρίσκει και μου ανοίγει κανονικά τους δίσκους , εναν  υπολογιστη ακόμη τον βρίσκει αλλά όταν  παω να τον ανοιξω ζητα διαπιστευτήρια και ενω έχω απενεργοποιήσει τα διπιστευτήρια από τον πίνακα ελεγχου. Τους υπολοιπους ουτε που τους εντοπίζει...

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. 

Μόνο εναν βρίσκει και μου ανοίγει κανονικά τους δίσκους , εναν  υπολογιστη ακόμη τον βρίσκει αλλά όταν  παω να τον ανοιξω ζητα διαπιστευτήρια και ενω έχω απενεργοποιήσει τα διπιστευτήρια από τον πίνακα ελεγχου. Τους υπολοιπους ουτε που τους εντοπίζει...

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, monoxromos είπε

Φίλοι γεια σας αγορά έναν επιτραπέζιο με wind 10 /64.

Δυσκολεύομαι  να το συνδέσω με το δίκτυο άλλων 8 υπολογιστών μεσω swich κατι που γίνονταν κανονικά με τον προηγούμενο που είχε win 7.

Τώρα δεν υπάρχει πχ οικιακό δίκτυο κλπ μου βρίσκει έναν μόνο υπολογιστή και ένα άλλον που μου ζητάει κωδικό  διαπιστευτηρίων παρότι είναι κοινόχρηστος από όλους τους άλλους υπολογιστές.

Τους υπόλοιπους τους...αγνοεί!

Μια βοήθεια πολύ χρήσιμη ευχαριστώ.

Δημοσ.

παιδια να σας ευχαριστησω ,τα λέτε εκτιμω πολύ καλά αλλα δεχτείτε ότι  βασικές γνωσεις εχω και ειμαι  σχετικος κυριως με τα 7αρια.

Με dos δεν εχω καμια απολύτως γνωση.

Σε τεχνικο που απευθύνθηκα,ειναι κυρίως σχεδιαστης ιστοσελιδων, μου ειπε να περασω τα 7αρια. Μπελας βεβαια αλλα αν δεν βρω λύση τι να κάνω;

Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλά γινεται κατι πιο απλά;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, monoxromos είπε

παιδια να σας ευχαριστησω ,τα λέτε εκτιμω πολύ καλά αλλα δεχτείτε ότι  βασικές γνωσεις εχω και ειμαι  σχετικος κυριως με τα 7αρια.

Με dos δεν εχω καμια απολύτως γνωση.

Σε τεχνικο που απευθύνθηκα,ειναι κυρίως σχεδιαστης ιστοσελιδων, μου ειπε να περασω τα 7αρια. Μπελας βεβαια αλλα αν δεν βρω λύση τι να κάνω;

Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλά γινεται κατι πιο απλά;

Το dos που το είδες? Τα έχω γράψει τόσο αναλυτικά (βήμα-βήμα) που πιο αναλυτικά δεν γίνεται. Αν δεν μπορείς να κάνεις αυτά τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτε ούτε σε 7αρια, ούτε σε 10ρια ούτε σε 17αρια.

Ο σχεδιαστής ιστοσελίδων δεν είναι τεχνικός. Βρες έναν τεχνικό λοιπόν.

Δημοσ.

ΟΚ καταλαβαίνω ότι σ εσυ έχεις γνώσεις και ειναι σεβαστό. ο καθένας έχει  μια ιδιότητα και παράλληλα έχει κάποια σχέση ως χρήστης με την πληροφορική.

Αν μπορουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον καλώς,τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό , μια μορφή εθελοντικής και αλληλέγγυας προσφοράς είναι το forum.

Θα πεις "αμα δεν ξέρεις πήγαινε σε ειδικό, πλήρωσε και  μην μας σκοτίζεις".

Σωστά αλλά έτσι δεν  θα αποκτήσεις έστω μια στοιχειώδη γνώση, γιαυτό μετέχουμε εδώ και συζητούμε τα προβλήματα μας.

Τα windows 10 είναι μια διαφορετική μορφή σίγουρα και ξεφεύγουν από τις βασικές γνωσεις που είχαμε από τα XP και τα Win7.

Ισως σταδιακά  μάθουμε και γιαυτά δύο πράγματα, η γνώση ποτέ δεν είναι άχρηστη.

Και πάλι  να ευχαριστήσω και σένα και όλους τους φίλους που μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίος είσαι. Από την μία μου την λες και από την την άλλη με ευχαριστείς.

Το ξανα γράφω άλλη μία φορά. Έχω γράψει ένα οδηγό σχετικά με δίκτυο στα win 10 αναλυτικότατο και εσύ λες τα δικά σου. Αν δεν μπορείς ούτε καν να αντιγράψεις αυτά που έχει γράψει ο άλλος τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα και η λύση είναι μόνο ένας γιατρός. 

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1
Δημοσ.

Βασικα πριν ξεκινησεις οτιδηποτε αυτο με το smb1 καντο ουτως η αλλως διοτι ειναι το πρωτο προβλημα που εχουν τα win10 με το δικτυο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...