Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Θα αγορασεις με κλειστη τιμη ισοτιμιας  επαναγορας των λιρων σου σε ευρω. Forward buy. Σιγουρα θα βγαλει η θα χασει αυτος που θα στο κανει αλλα εσυ θα κερδισεις σιγουρα.

1323056694381.jpg

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Θα αγορασεις με κλειστη τιμη ισοτιμιας  επαναγορας των λιρων σου σε ευρω. Forward buy. Σιγουρα θα βγαλει η θα χασει αυτος που θα στο κανει αλλα εσυ θα κερδισεις σιγουρα.

ωραια τα λες αλλα το forward της λιρας σε ευρω στο χρονο ειναι στο 10.0837 οποτε ... θα κλειδωσει μια ωραιτατη χασουρα 25%

και δε νομιζω να του κανουν otc στα χιλια ευρω του

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Ε ας τα κανει μεσω βενεζουελανικου να σιγουρεψει τα κερδη του.

Και πως ακριβώς θα σιγουρέψει τα κέρδη του άμα τα κάνει μέσω βενεζουελανικου;

Δημοσ.

Παιδια το φορεξ θελει μελετη σοβαρη. Καποιος κανει οτι του λενε οι επ αμοιβη συμβουλοι , η αφιερωνει χρονο και χρημα να παιζει μονος του.. Απλα ανεφερα ΤΙ να κανει οχι το ΠΩΣ. Θελει τροπο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να μιλησουμε λιγο σοβαρα; Οποιος εχει ηδη στα χερια του Τουρκικη λιρα υπαρχει κατι να κανει να μειωσει την χασουρα;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ προτείνω οι Τούρκοι να βγουν από την τουρκική λίρα, να πάνε σε εθνικό νόμισμα και σε 18 μήνες θα γυρίσουν σε ανάπτυξη.

Spoiler

Ξέχασα έχουν ήδη "εθνικό" νόμισα...😁

Επεξ/σία από G.TH.
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, G.TH. είπε

Εγώ προτείνω οι Τούρκοι να βγουν από την τουρκική λίρα, να πάνε σε εθνικό νόμισμα και σε 18 μήνες θα γυρίσουν σε ανάπτυξη.

Tι ακριβως εννοεις να βγουν απο την τουρκική λιρα και να πανε σε εθνικο νομισμα; Προφανως τρολάρεις (αστοχα) τους δικους μας.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Να μιλησουμε λιγο σοβαρα; Οποιος εχει ηδη στα χερια του Τουρκικη λιρα υπαρχει κατι να κανει να μειωσει την χασουρα;

να παρουν τις TRL τους να πανε τουρκια να κανουν αρμπιτραζ σε ακριβα/επωνυμα προιοντα ... ειχε κατι Louis Vuitton, Dior και ιστοριες μιση τιμη (με την ισοτιμια) απο οτι τα αγοραζεις Ευρωπη, και μιλαω παντα απο 'επισημο' καταστημα, οχι απο παζαρια.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kallair είπε

Tι ακριβως εννοεις να βγουν απο την τουρκική λιρα και να πανε σε εθνικο νομισμα; Προφανως τρολάρεις (αστοχα) τους δικους μας.

Το άστοχα ή εύστοχα είναι σχετικό, πάντως το έχουν κάνει μια φορά, και έκοψαν 6 μηδενικά (νομίζω) και κόπιαραν και το σχήμα των κερμάτων του ευρώ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, G.TH. είπε

Το άστοχα ή εύστοχα είναι σχετικό, πάντως το έχουν κάνει μια φορά, και έκοψαν 6 μηδενικά (νομίζω) και κόπιαραν και το σχήμα των κερμάτων του ευρώ.

πονεμενο το σχημα των κερματων των ευρω... απειρες φορες εχω δει οτι μου εχουν δωσει τουρκικη λιρα αντι για 2ευρω...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fredd0 είπε

να παρουν τις TRL τους να πανε τουρκια να κανουν αρμπιτραζ σε ακριβα/επωνυμα προιοντα ... ειχε κατι Louis Vuitton, Dior και ιστοριες μιση τιμη (με την ισοτιμια) απο οτι τα αγοραζεις Ευρωπη, και μιλαω παντα απο 'επισημο' καταστημα, οχι απο παζαρια.

Και τα προϊοντα τι θα τα κανεις; Το μονο να τα παρεις για σενα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις είμαι άσχετος αλλά όντως από τα λίγα που διάβασα η λίρα θα πέσει στα 1eur/14tyr μέσα σε 3 χρόνια οπότε καλύτερα να επενδυσω σε kbb(kebab) 

Επεξ/σία από ΑλέξανδροςΠ
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε ή τι λέει η τηλεόραση και γιατί τα λέει εγώ πιστεύω πως απλά παίζουν κάποιοι κάποια παιχνίδια.

Η Τουρκία είναι ένας ισχυρός παίχτης τόσο για την Ευρώπη όσο και παγκοσμίως.Πολλοί ξένοι έχουν επενδύσει και δεν θα ήθελαν με τίποτε να χάσουν τα λεφτά τους.Εγώ θα έλεγα να γκουγκλάρετε απλά την Τουρκία να δείτε οδικό δίκτυο σε όλη τη χώρα που θα ζήλευαν πολλές Ευρωπαικές χώρες.Σίγουρα κάποιοι θα κερδοσκοπήσουν από αυτά τα παιχνίδια.Προσωπικά δεν θα έπαιζα σε Τουρκική λίρα αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα πάρει τα πάνω της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...