Προς το περιεχόμενο

Ti tainia thelo na do?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

. . . μιας και μπήκα στον κόπο , άντε να πω και εγώ τρις ταινίες με μια όμως ψυχαναλύστικη προσέγγιση , που δεν πρέπει με τίποτα να πάρεις στα σοβαρά, καθότι βλέπω μια αντιρρησία συνείδησης προς τον ηθικό αγώνα της τέχνης , ειδικά σε σχέση με την κατηγορία A !

A) Billy Eliot , το παιδί που ήθελε να χορεύει αντί να πυγμαχεί! Τελικά δεν χόρεψε απλώς, δεν τα . . . κατάφερε δηλαδή , έγινε κλασικός χορευτής διεθνούς φήμης. Η κεντρική ιδέα είναι οτι δεν μπορείς να αποφύγεις ,αυτό για το οποίο έχεις γεννηθεί! :wink:

B) Ε δεν νομίζω ότι είναι και τόσο δύσκολη κατηγορία αυτή , αν σκεφτείς πως είναι κάπως υποκειμενικό το τι θεωρούμε αστείο. Ωστόσο σαν ο χείριστος γνώστης και διατήρησης μνήμης ,της κινηματογραφικής γκαρνταρόμπας θα σε παραπέμψω στο Party. Είναι σίγουρο ότι την έχεις δει , αλλά πόσος καιρός πάει?? . . .

C) Χμμ . . πάλι θα ανατρέξω στα τετριμμένα και θα θυμηθώ, την λάμψη(?) με τον Jack Nicholson. :shock:

Δεν μπορείς να πεις , πρωτοτύπησα έτσι ?

:)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το "Party" είναι του Blake Edwards με πρωταγωνιστή τον Peter Sellers. Είναι μιά από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γυριστεί ποτέ.

http://www.imdb.com/title/tt0063415/

Μιά άλλη κωμωδία που προτείνω, είναι το "Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb" (SOS, Πεντάγωνο καλεί Μόσχα ήταν ο Ελληνικός τίτλος) του Stanley Kubrick.

http://www.imdb.com/title/tt0057012/

Δημοσ.

Οοοps , σοβαρά μιλάς ? Δεν μπορεί ! ??

The Party - (1968) με τον Peter Selers , για να μην την έχεις δει εικάζω πως θα είναι εκτός εποχής . . . σου, οπότε αν δεν σου αρέσει μην με κράξεις! :)

Edit: . . . πρώτον, δεν ξέρω τυφλό σύστημα και δεύτερον δεν έχω dsl :cry: και . . τρίτον , που να προλάβεις dim και kaisersoze . . . :P :)

Δημοσ.

Sorry re pedia eimai 18 den mporo na gnorizo oles tis tainies pou exoun giristei apo to 1870 mexri simera!Ante ksero ena Casablanca,ena Citizen Kane,ena Gone with the Wind,ena Metropolis,ante kai to Godfather alla apo ekei kai pera poio poli kainouria vlepo! :)

To Philadelphia den to exo dei re Kaizer!Mono to eksofillo eixa dei kai eixe parei to mati mou ton Denzel,o Hanks mou ksefige... :(

Δημοσ.

#13 i deyteri pou eipes dim.Re epdia tetoies tainies den vriskontai eykola se dvd!Kai ama perimeno na tis petixo stin tilorasi sothikame!

Asxeto eseis oi fanatikoi poses apo tis top 250 tainies tou imdb exete dei?

Δημοσ.

Το Dr. Strangelove κυκλοφορεί σε DVD όπως και οι περισσότερες ταινίες του Kubrick.

Γιά το Top 250 του imdb, το ερώτημα δεν είναι πόσες απ'αυτές έχουμε δει, αλλά γιατί βρίσκονται σ'αυτό το top οι περισσότερες απ'αυτές τις ταινίες.

Δημοσ.

To Dr.Strangelove to paradexomai dioti einai i PLEON ANTIPOLEMIKI TAINIA.Kata tin gnwmi mou kai apo Platoon,kai apokalypsi,kai Full Metal Jacket kai den xerw gw pia alli

Milame i SATIRA spaei kokkala.A,kai einai I KALYTERI ERMINEIA tou Sellers(kai apo ton kyrio Chanse,kai apo ton Roz Panthira kai nai klaps-klaps apo to Party)

Δημοσ.

Εγώ άντεξα, τις μέτρησα και τις έβγαλα 126.

50%+1 δηλαδή :lol:

(η 126η είναι το Big Fish που δεν έχω δει ακόμη, αλλά θα το δω σίγουρα μέσα στην εβδομάδα)

Δημοσ.

αλλά γιατί βρίσκονται σ'αυτό το top οι περισσότερες απ'αυτές τις ταινίες

Gia poia sigkekrimena iparxei amfivolia?Den pistevo gia ton nono!!!

Δημοσ.

Zilepsa kai tis metrisa kai ego!Evgala 46!Kai einai to minimum ayto mias kai pezei na exo dei kai alles pou na min ksero pos legontai sta agglika,i na min thimame mias kai oi perissoteres einai toulaxiston mia 10etia prin!

Δημοσ.

Shawshank redemption στο Νο. 2

Όσο κι αν λατρεύω αυτή την ταινία, δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών.

LOTR Trilogy στις θέσεις 4,5,7... ΕΛΕΟΣ!!!!

Schindler's List στο Νο. 8 (δε σχολιάζω γιατί θα πρέπει να με κάνω ban)

Στις πιό κάτω θέσεις, τρελλαίνομαι όταν βλέπω ταινίες όπως "Αμελί", "American Beauty", "Ο Πιανίστας", "Saving Private Ryan" (αυτές είναι μέσα στις 60 πρώτες θέσεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...