Προς το περιεχόμενο

συνδεση ανεμιστηρων με την μητρικη

akalyptos03

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πηρα 2 Arctic F14 PWM PST 140mm ,εχω το κουτι 200ρ κορσαιρ, και θελω  να συνδεσω 4 ανεμιστηρια (2 κουτιου και 2  τα 14cm fan) στην Gigabyte AB350M-DS3H , αλλα η μητρικη εχει μονο 2 θυρες για φαν, μια που μπαινει το ανεμιστηρακι για το cpu , και μια ελευθερη..., τι χρειαζεται να κανω ; ευχαριστω εκ των προτερων  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, akalyptos03 είπε

πηρα 2 Arctic F14 PWM PST 140mm ,εχω το κουτι 200ρ κορσαιρ, και θελω  να συνδεσω 4 ανεμιστηρια (2 κουτιου και 2  τα 14cm fan) στην Gigabyte AB350M-DS3H , αλλα η μητρικη εχει μονο 2 θυρες για φαν, μια που μπαινει το ανεμιστηρακι για το cpu , και μια ελευθερη..., τι χρειαζεται να κανω ; ευχαριστω εκ των προτερων  

Περνεις κατι τετοιο κ εισαι κομπλε..Μπορεις να βρεις κ με 2 headers...Αναλογα τα βιτσια σου..Εγω με 3 θα επερνα κ αστο να καθεται το ενα...Δν ξερω μηπως υπαρχει κ με 4 που εχει ξεφευγει το πραγμα.. :P

Επεξ/σία από aOUaS88

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω παρει αυτο εδω αλλα και παλι δεν λειτουργουν τα 14εκ ανεμιστηρια , αυτο εδω θα κανει δουλεια; 

Επεξ/σία από akalyptos03

Τα fans του κουτιού είναι 3pin να υποθέσω και τα arctic pwm.
To hub που έχεις είναι καλύτερο για τη μητρική σου έχοντας ξεχωριστή τροφοδοσιά .
Δεν ξέρω τι έγινε λάθος και δεν σου λειτουργούν τα 14αρια .
Βάλτα όλα πάνω στο hub σύνδεσε το στο τροφοδοτικο και στην μητρική και ρυθμισε απο bios DC λειτουργία για το fan header και κανα profile να δουλεύουν σε οτι επίπεδο θορύβου θες.  Όποιο μπει στην πορτοκαλί θύρα θα δίνει στην μητρική την πληροφορία των rpm του. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...