giannis22k Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Στης αδερφης μου ενω ειχε αλλαχτει τον μαρτιο η μπαταρια εχει πεσει στο 79% και βγαζει κατι για σερβις.Το κινητο ειναι απο απο πρωτο χερι απο εξωτερικο ο οποοιος αλλαξε την μπαταρια.Εχω και το χαρτι μαζι μου που λογικα απο οσο εψαξα ηταν σε εξουςιοδοτημενο καταστημα.Παιζει να φταιει το λογισμικο; 11.4 εχει
Pantelispt98 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, giannis22k είπε Στης αδερφης μου ενω ειχε αλλαχτει τον μαρτιο η μπαταρια εχει πεσει στο 79% και βγαζει κατι για σερβις.Το κινητο ειναι απο απο πρωτο χερι απο εξωτερικο ο οποοιος αλλαξε την μπαταρια.Εχω και το χαρτι μαζι μου που λογικα απο οσο εψαξα ηταν σε εξουςιοδοτημενο καταστημα.Παιζει να φταιει το λογισμικο; 11.4 εχει Φίλε μου και γω πριν λίγες μέρες άλλαξα μπαταρία και έκανα την ίδια ερώτηση και μου είπε πως συνήθως είναι θέμα από βραχυκύκλωμα και κακές φορτίσεις που χάνει χωρητικότητα η μπαταρία.Πάντως το μόνο που μπορείς να κάνεις προς το παρόν είναι να βάλεις iOS 12 θα δεις μεγάλη διαφορά.
giannis22k Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Που θα βρω την 12 γιατι δε μου βγαζει κατι ακομα
Pantelispt98 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, giannis22k είπε Που θα βρω την 12 γιατι δε μου βγαζει κατι ακομα https://bgr.com/2018/08/31/ios-12-beta-12-how-to-download-ota-profile/ Σκρολαρε λίγο και σου λέει που να πατήσεις για να κατεβάσεις developer beta profile.Μετα θα κάνεις επανεκκίνηση το κινητό και όταν το ανοίξεις και κάνεις έλεγχο για εξημέρωση λογισμικού θα σου βγάλει το ios12.
giannis22k Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι καθολου σταθερη;Επισης της ευκαρια τις φωτο μετα απο το pc πως μπορω να τις περασω ξανα στο iphone;
Pantelispt98 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, giannis22k είπε Ειναι καθολου σταθερη;Επισης της ευκαρια τις φωτο μετα απο το pc πως μπορω να τις περασω ξανα στο iphone; Σταθερή είναι πάρα πολύ απλά αυτό για τις φωτογραφίες δεν είμαι 100% σίγουρος μην σε πάρω στον λαιμό μου.
giannis22k Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ και κατι τελευταιο,η αλλαγη της μπαταριας οπωσδηποτε σε εξουσιοδοτημενο καταστημα η οχι;
Pantelispt98 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, giannis22k είπε Οκ και κατι τελευταιο,η αλλαγη της μπαταριας οπωσδηποτε σε εξουσιοδοτημενο καταστημα η οχι; Εννοείται και ειδικά αυτήν την περίοδο που στο isystem κοστίζει 39€.
alexakos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, giannis22k είπε Οκ και κατι τελευταιο,η αλλαγη της μπαταριας οπωσδηποτε σε εξουσιοδοτημενο καταστημα η οχι; 7 λεπτά πριν, giannis22k είπε Απο θεσς ξερεις καποιο; Σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα apple authorised reseller! Με 39 ευρω μέχρι τέλος του έτους. Μην το αφήσεις τελευταία στιγμη. iStorm Τσιμισκή: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-21:00 iStorm Mediterranean Cosmos: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-21:00 22 λεπτά πριν, giannis22k είπε Ειναι καθολου σταθερη;Επισης της ευκαρια τις φωτο μετα απο το pc πως μπορω να τις περασω ξανα στο iphone; Είναι πολύ σταθερό το λειτουργικό , battery friendly και πιο γρηγορο. https://www.easeus.com/iphone-data-transfer/how-to-transfer-photos-from-pc-to-iphone-using-itunes.html Sync photos manually https://support.apple.com/en-us/HT201313 Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2018 από alexakos89 1
Runner25 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 11 hours ago, PantelisPt said: https://bgr.com/2018/08/31/ios-12-beta-12-how-to-download-ota-profile/ Σκρολαρε λίγο και σου λέει που να πατήσεις για να κατεβάσεις developer beta profile.Μετα θα κάνεις επανεκκίνηση το κινητό και όταν το ανοίξεις και κάνεις έλεγχο για εξημέρωση λογισμικού θα σου βγάλει το ios12. αυτο που του προτεινεις πανεξυπνε δεν ειναι οfficial realease ειναι beta και μπορει να κανει τη συσκευη ασταθη. στο φιλο που ανοιξε το θεμα, παλικαρε περιμενε να βγει επισημα η 12 σε λιγες μερες μη βαλεις τη δοκιμαστικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα