adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Θα προτεινα να κανουμε ενα καταλογο με links για το τι χρειαζονται τα XP ωστε να λειτουργουν σωστα 1) Virtual machine gia JAVA ston explorer 2) ASPI 3) Codecs gia na paizoyn ola ta video avi mov mpeg wmv...... 4) Krisima patches (opws gia worm blaster) ............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elapse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Μετά το format χρειάζονται τα updates από το windows update ή για να μην τα κατεβάζετε κάθε φορά, κατεβάστε το autopatcherXP http://www.autopatcher.com Java: http://java.sun.com/ ASPI για τον τελευταίο http://www.adaptec.com για τον 4.60 google it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pbeli Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 kai meta apo ola auta, xana... format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2004 το autopatcher pos douleui? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elapse Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 το autopatcher είναι απλά μια συλλογή ΟΛΩΝ των updates των windows μαζί με μερικά extra. Απλά το τρέχεις, επιλέγεις τι θέλεις να εγκατασταθεί, περιμένεις να τελειώσει και έχεις στο τέλος ένα fully updated system Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2004 Nai alla prospathisa na to katevaso kai den katevaine.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rebel2000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Προσωπικά μετά από κάθε εγκατάσταση των XP απενεργοποιώ τα services που δε χρειάζομαι , απενεργοποιώ το error reporting το system restore τα εφε και τα visual styles που προσωπικά θεωρώ περιττά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 και disable το remote assistance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hawkj83 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Ο καθένας το σετάρει το pc του όπως αυτός νομίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 poia codecs xreiazontai gia na paizoun ola ta video? episis ta mov paizoun ston media player 9? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joykiller Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 meta to format twn win xp xreiazetai mono ena pragma : allo leitourgiko... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oakenfold_ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 re-boot kai fdisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Μετά το format χρειάζονται τα updates από το windows update ή για να μην τα κατεβάζετε κάθε φορά, κατεβάστε το autopatcherXP [url']http://www.autopatcher.com[/url] Μπορεί εσύ να έχεις DSL φίλε μου αλλά πίστεψέ με η πλειοψηφία σ'αυτό το forum( όπως και εγώ) δεν έχει. Το autopatcher που λες να κατεβάσουμε είναι ΜΟΝΟ 217 MB (!!!!!) για τα Win XP. Δεν νομίζω ότι όσα windows update και να έχω κάνει να έχουν σύνολο τόσα MB (ακόμα και με format). Άσε που με την isdn που έχω χρειάζομαι μόλις και μετά βίας 10 ωρίτσες περίπου να το κατεβάσω!! Αρκετά λ7 έχω δώσει στον πΟΤΕ. Γι'αυτό ας μου λείπει το βύσσινο. Και το windows update μια χαρά κάνει τη δουλειά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlizardBill Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 -Εννοείτε ότι μόλις βάλουμε τα απόλυτος βασικά…. GHOST GHOST GHOST!!!! -Μετά εγώ γεμίζω τα windows με τα υπόλοιπα, τα οποία και κρατάω όλα σε ένα συρτάρι για να μην ψάχνω όταν επαναφέρω το ghost. -Επίσης, σε χωριστό directory στο d: βάζεις όλα όσα δεν χρειάζονται install (dc++, adaware-spybot ,miranta για msn icg ,regcleaner για να βλέπουμε τι μπαίνει ) και έτσι δεν χαλάνε οι αλλαγές σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trv Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2004 το Autopatcher xp ομως εχει μεσα τα κερατα του πραγματικα, οχι μονο τα upgrades, χιλια δυο εχει μεσα, υπαρχει λιστα στο site! Το μονο κακο ειναι οτι δεν υποστιριζονται τα ελληνικα xp.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.