Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Σε ενα Grand Vitara τρίθυρο, μετά απο τρακάρισμα και μια σείρα απο ατυχή γεγονότα το αμάξι έμεινε απο μπαταρία, έβαλα καινούρια αλλα πρόσεξα οτι δεν δουλεύει το ασύρματο κλείδωμα. Πρέπει να πάει στην ατνιπροσωπεία για επαναπρογραμματισμό ή υπάρχει άλλος τρόπος?

• Moderators
Δημοσ.

Κέρκυρα είμαι. Απλα θέλω να μαθω αν πρεπει να παει αντιπροσωπεία (ή γενικότερα σε μαστορα) ή οχι

Δημοσ.

έχει μπαταριά το κλειδί-χειριστήριο ...? επίσης βγάλε την μπαταρία (κράτησε ανοιχτό το καπό) και κλείσε όλες τις κλειδαριές με το χέρι κλείνοντας καλά και δυνατά τις πόρτες ... συνέδεσε την μπαταρία πάλι και δοκίμασε ασύρματα

• Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ziaba είπε

έχει μπαταριά το κλειδί-χειριστήριο ...? επίσης βγάλε την μπαταρία (κράτησε ανοιχτό το καπό) και κλείσε όλες τις κλειδαριές με το χέρι κλείνοντας καλά και δυνατά τις πόρτες ... συνέδεσε την μπαταρία πάλι και δοκίμασε ασύρματα

Ναι, του αλλαξα χτες. Θα το δοκιμασω αυριο αν δεν δουλεψει και αυτο θα δοκιμασω κατι αλλοπου βρηκα που θυμιζει φαταλιτι στο μορταλ κομπατ (βαλε κλειδι γυρνα το ον μετα οφφ μετα βγαλτο, κλεισε 3 φορες την πορτα βαλε κλειδι κλπ)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Spect~ είπε

Ναι, του αλλαξα χτες. Θα το δοκιμασω αυριο αν δεν δουλεψει και αυτο θα δοκιμασω κατι αλλοπου βρηκα που θυμιζει φαταλιτι στο μορταλ κομπατ (βαλε κλειδι γυρνα το ον μετα οφφ μετα βγαλτο, κλεισε 3 φορες την πορτα βαλε κλειδι κλπ)

Αυτο ειναι για animality στη Sonya νομιζω.

• Like 2
Δημοσ.

Θέλει συγχρονισμό.

Σε Opel , είχες το κλειδί επάνω το άναβες στη 2η σκάλα και κλείδωνες και ξεκλείδωνες, δοκίμασε το. 

Το βιβλίο δέν αναφέρει κάτι;

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, meletis_m είπε

Θέλει συγχρονισμό.

Σε Opel , είχες το κλειδί επάνω το άναβες στη 2η σκάλα και κλείδωνες και ξεκλείδωνες, δοκίμασε το. 

Το βιβλίο δέν αναφέρει κάτι;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που, δεν είναι δικό μου. Αλλά κάτι βρήκα στο νετ οπότε θα δοκιμάσω 

• Moderators
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nyne είπε

Σιγουρα θελει εκ νεου συγχρονισμο,λογικα θα γραφει στο manual.

Ναι το θεμα ειναι πως γίνεται :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, nyne είπε

ωραίος! Αυτό νομίζω είχα βρει και εγω αλλα δεν ήμουν σίγουρος αν ηταν το σωστο

ΥΓ: το ελληνικο manual δεν λεει τίποτα, το Αγγλικό έλεγε πως να το κάνεις -αλλα είχε διαφορετικά κλειδιά-

Επεξ/σία από Spect~
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το πιο πάνω ενώ βάζει το αμάξι σε λειτουργία προγραμματισμού δεν δουλεύει. Θα δοκιμάσω μετα του μακλειν και θα ενημερώσω 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Το πιο πάνω ενώ βάζει το αμάξι σε λειτουργία προγραμματισμού δεν δουλεύει. Θα δοκιμάσω μετα του μακλειν και θα ενημερώσω 

check και το παρακατω, ειναι πιο ευκολο συνηθως :P 

http://www.programyourremote.com/classified/suzuki-make-420.aspx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...