Προς το περιεχόμενο

Δεν δινει σημα στην οθονη

gkarabid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, Crybal είπε

Το μονο πλεον που θα προτεινα είναι να περασεις το bios 1301 καθως το 1402 που εχεις ειναι beta

Όντως αυτό είναι η τελευταία λύση ....

Αν και αύριο πρωί πρωί θα δοκιμάσω να βγάλω μια κάρτα από άλλον υπολογιστή 7790 να δω μήπως και παίξει με αυτό....

Μια βοήθεια μόνο παρακαλω δεν θυμάμαι την διαδικασία με το στικάκι για το πέρασμα της 1301....

Το  κατεβάζω στο στικάκι σε μορφή zip και.....; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αποσυμπιεσε το bios σε ενα στικακι σε fat32.Μπες στο bios και στις τελευαιες επιλογές δεξια εχει EZ FLASH 2.Πας εκει,κανεις browse στο στικ,επιλέγεις το bios και (μαλλον) πατας enter.Ουσιαστικά το εργαλειο για να flashαρει το εxει ενσωματωσει η asus στο BIOS

Επεξ/σία από Crybal
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, Crybal είπε

Αποσυμπιεσε το bios σε ενα στικακι σε fat32.Μπες στο bios και στις τελευαιες επιλογές δεξια εχει EZ FLASH 2.Πας εκει,κανεις browse στο στικ,επιλέγεις το bios και (μαλλον) πατας enter.Ουσιαστικά το εργαλειο για να flashαρει το εxει ενσωματωσει η asus στο BIOS

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για ην βοήθεια ....

Έκατσα το πρωί έβαλα στην αρχή την 7790 που δεν έδειχνε τίποτα.

Περνάω την 1301 bios τοποθετώ την 250 και εξακολουθεί να μην δείχνει σήμα...

Βγάζω λίγο το καλώδιο hdmi και το ξανά βάζω και μαυρίζει λίγο εικόνα για μερικά δευτερόλεπτα και βγαίνει πάλι το εικονίδιο του μόνιτορ δεν υπάρχει σήμα...

Φυσικά δοκίμασα και άλλο καλώδιο hdmi αλλά δεν άλλαξε κάτι ....

Υπάρχει περίπτωση να φταει κάτι από το προβλημμα που φαίνεται στην φωτό ?

Resizer_15364868632770.jpg

43 λεπτά πριν, Crybal είπε

Δοκιμασε την με dvi.Εμενα πχ ειναι χαλασμενο το hdmi και μου λειτουργει μονο σε dvi

Το έχω δοκιμάσει φίλε μου αλλά τίποτα ... Άλλοστε την ίδια κάρτα και σύνδεση με hdmi την έχω δοκιμάσει και σε άλλο υπολογιστή 

Η δύο κάρτες που παίζουν στον υπολογιστή είναι interface, PCI Express™ 2.0  (gt 210 , hd 5450 ) όπως και αυτό αναφέρεται στην μητρική στης γενικές πληροφορίες...

Η r7 250 είναι interface, PCI Express™ 3.0 ...

Μηπως εκεί είναι το προβλημμα ?

Δεν μου εχει τυχει αλλα εχω ακουσει για σπανιες ασυμβατοτητες καποιων amd καρτων με καποιες πιο παλιες μητρικες... Αρα μάλλον κατι τετοιο πετυχες...

Επισης τον συνεπεξεργαστη κοιτα να τον κανεις ενημερωση..Αν δεν κανει απο την διαχειρηση τοτε κοιτα να εγκαταστησεις το chipset της μητρικης..

Κάπου εκεί το ρίχνω και εγώ φίλε μου το θέμα και μάλλον θα σταματήσω να το ψάχνω άλλο.... Έχω δοκιμάσει τα πάντα με αποτέλεσμα 0....

Τόσο γκαντεμια δεν παλεύεται 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...