Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 11 minutes ago, mrmak94 said: Ελπίζω όμως να ισχύει για εμένα που το παρηγγειλα από το Ίντερνετ και το παρέλαβα από το καταστημα Δεν νομίζω ότι επηρεάζει σε κάτι. 1 1
agejon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Dr.Fuzzy είπε Δεν νομίζω ότι επηρεάζει σε κάτι. Ακριβώς, ισχύει κανονικά η δυνατότητα υπαναχώρησης ... 1
jrepair Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mrmak94 είπε Το διάβασα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα πάω από το καταστημα να τους το δείξω να το διαβάσουν. Ελπίζω όμως να ισχύει για εμένα που το παρηγγειλα από το Ίντερνετ και το παρέλαβα από το καταστημα Να τους πεις ότι θα τους κάνεις αγωγή για διαφυγόντα κέρδη και ότι λόγω έλλειψης του υπολογιστή έχεις χάσει δουλειές σε περίπτωση που δεις ότι σου κάνουν νερά . Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από jrepair
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, jrepair είπε Να τους πεις ότι θα τους κάνεις αγωγή για διαφυγόντα κέρδη και ότι λόγω έλλειψης του υπολογιστή έχεις χάσει δουλειές σε περίπτωση που δεις ότι σου κάνουν νερά . 100% θα του κάνουν νερά. Μιλάμε για Κωτσόβολο. (Ευχομαι να κάνω λάθος όμως (ειδικά τώρα που άνοιξαν Apple Shop μέσα σε κατάστημα του ΚΩΤΣ.), και να μη ταλαιπωρηθεί).
mrmak94 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Στις 3/10/2018 στις 5:36 ΜΜ, jrepair είπε Να τους πεις ότι θα τους κάνεις αγωγή για διαφυγόντα κέρδη και ότι λόγω έλλειψης του υπολογιστή έχεις χάσει δουλειές σε περίπτωση που δεις ότι σου κάνουν νερά . Ακόμα να το πάνε στην info quest δεν ξέρω τι να πω.. τους το έχω δώσει από την περασμένη Τετάρτη το βράδυ. Το Σάββατο είναι η πρώτη δόση και ενώ τους είπα στο τηλέφωνο δεν θα σας την δώσω αν δεν κάνετε κάτι μου είπαν αυτό είναι εις βάρος μου. Στις 3/10/2018 στις 6:07 ΜΜ, natural_sgf είπε 100% θα του κάνουν νερά. Μιλάμε για Κωτσόβολο. (Ευχομαι να κάνω λάθος όμως (ειδικά τώρα που άνοιξαν Apple Shop μέσα σε κατάστημα του ΚΩΤΣ.), και να μη ταλαιπωρηθεί). Έχω ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και θέλω να κάνω δουλειά και δεν έχω υπολογιστή
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, mrmak94 είπε Ακόμα να το πάνε στην info quest δεν ξέρω τι να πω.. τους το έχω δώσει από την περασμένη Τετάρτη το βράδυ. Το Σάββατο είναι η πρώτη δόση και ενώ τους είπα στο τηλέφωνο δεν θα σας την δώσω αν δεν κάνετε κάτι μου είπαν αυτό είναι εις βάρος μου. Έχω ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και θέλω να κάνω δουλειά και δεν έχω υπολογιστή Πραγματικά απαράδεκτο. Τι περιμένουν να το πάνε; Οι δόσεις είναι μέσω τράπεζας ή μέσω του Κωτσόβολου. Αν είναι μέσω τράπεζας μπορεί και να κάνεις κάτι. Αν είναι από Κωτσόβολο, ίσως είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.
mrmak94 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Πραγματικά απαράδεκτο. Τι περιμένουν να το πάνε; Οι δόσεις είναι μέσω τράπεζας ή μέσω του Κωτσόβολου. Αν είναι μέσω τράπεζας μπορεί και να κάνεις κάτι. Αν είναι από Κωτσόβολο, ίσως είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Είναι αυτές οι δόσεις που κανεις χωρίς πιστωτική από Κωτσόβολο
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mrmak94 είπε Είναι αυτές οι δόσεις που κανεις χωρίς πιστωτική από Κωτσόβολο Ναι, ξέρω. Θέλει πολύ προσοχή σε αυτη τη περίπτωση. Ίσως πρέπει να συμβουλευτεις ακόμα και δικηγόρο αν είναι να μη πληρώσεις τη δόση.
mrmak94 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 56 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Ναι, ξέρω. Θέλει πολύ προσοχή σε αυτη τη περίπτωση. Ίσως πρέπει να συμβουλευτεις ακόμα και δικηγόρο αν είναι να μη πληρώσεις τη δόση. Θα την πληρώσω κανονικά να είμαι εντάξει από την πλευρά μου δεν πειράζει τι να κάνω.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, mrmak94 είπε Θα την πληρώσω κανονικά να είμαι εντάξει από την πλευρά μου δεν πειράζει τι να κάνω.. Καλά θα κάνεις πιστευω. Διάβασε το παρακάτω και ζήτα επιστροφή χρημάτων και αγορασε το μηχάνημα από άλλο, πιο σοβαρό, μαγαζί. Από προσωπική εμπειρία, θεωρώ ότι θα σε ταλαιπωρήσουν, καθώς έχουν σχετικά κακό after sales (γνώμη μου). Ηδη αυτό με τη μια εβδομάδα να μη το έχουν πάει στο επίσημο service είναι ενδεικτικό. Στους όρους του Κωτσοβολου υπάρχει το ακόλουθο: 5. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων (DOA), και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοια συσκευή (κατάστασης και χαρακτηριστικών, κλπ), άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, με τον τρόπο που αυτός κατέβαλε την αξία. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. και Ο όρος αυτός ισχύει αναλογικά και για πωλήσεις ειδών από φυσικά καταστήματα και διέπει τις επιστροφές εμπορευμάτων λόγω ελαττώματος, όπου στην ενημέρωση που οι πελάτες λαμβάνουν στο κατάστημα γίνεται λόγος για επιστροφή ειδών στις ανωτέρω προθεσμίες των επτά (7) και δέκα (10) ημερών αντίστοιχα.
mrmak94 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 13 ώρες πριν, natural_sgf είπε Καλά θα κάνεις πιστευω. Διάβασε το παρακάτω και ζήτα επιστροφή χρημάτων και αγορασε το μηχάνημα από άλλο, πιο σοβαρό, μαγαζί. Από προσωπική εμπειρία, θεωρώ ότι θα σε ταλαιπωρήσουν, καθώς έχουν σχετικά κακό after sales (γνώμη μου). Ηδη αυτό με τη μια εβδομάδα να μη το έχουν πάει στο επίσημο service είναι ενδεικτικό. Στους όρους του Κωτσοβολου υπάρχει το ακόλουθο: 5. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων (DOA), και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοια συσκευή (κατάστασης και χαρακτηριστικών, κλπ), άλλως σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί αντικατάσταση, θα πραγματοποιείται επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, με τον τρόπο που αυτός κατέβαλε την αξία. Ειδικότερα, σε περίπτωση χρέωσης μέσω πιστωτικής κάρτας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει την εκδότρια Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η τράπεζα θα προβεί εν συνεχεία σε κάθε πράξη που προβλέπεται με βάση τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη. και Ο όρος αυτός ισχύει αναλογικά και για πωλήσεις ειδών από φυσικά καταστήματα και διέπει τις επιστροφές εμπορευμάτων λόγω ελαττώματος, όπου στην ενημέρωση που οι πελάτες λαμβάνουν στο κατάστημα γίνεται λόγος για επιστροφή ειδών στις ανωτέρω προθεσμίες των επτά (7) και δέκα (10) ημερών αντίστοιχα. Εγώ όταν το επέστρεψα η κοπέλα μου είπε αν δεν ήταν apple θα σου έδινα τώρα άλλο λαπτοπ αλλά είναι apple και πρέπει να το στείλουμε στην αντιπροσωπεία να το ελέγξουν και μετά να μας πουν αν θα γίνει αντικατάσταση. Κοιτα αν συμφωνήσουν να κάνουν αντικατάσταση όλα καλά θα περιμένω να ξανά έρθει καινούργιο γιατί έτσι και αλλιώς δεν το έχει κανένα καταστημα στην Ελλάδα.
mrmak94 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, greg4 είπε Ναι απλά μια βδομάδα είναι too much... Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, mrmak94 είπε Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς... Πάρε τηλέφωνο και κράχτους. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει πρόβλεψη σε οδηγία E.U που μιλάει για ευλογο χρονικό διαστημα για να γίνει το service.
mrmak94 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, natural_sgf είπε Πάρε τηλέφωνο και κράχτους. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει πρόβλεψη σε οδηγία E.U που μιλάει για ευλογο χρονικό διαστημα για να γίνει το service. Κάθε μέρα τους παίρνω τηλέφωνο δεν γίνεται κάτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα