Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Yiannis87 είπε Καλά ναι εννοείται αυτό.. Δεν μπήκε καν στο ρεύμα ούτε σεταρίστηκε. Εντοπίστηκε η γρατζουνιά σε 5 λεπτά και θα πάει για αλλαγή (μιλάμε για 2.5k) Ναι, απόλυτα λογικό αυτό που λες. Απλώς είναι ένα θέμα αν θα το δεχτούν ότι έτσι ήρθε μιας και εδώ δεν έχουμε επίσημα Apple Stores (αναφερομαι σε επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης).
Yiannis87 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, natural_sgf είπε Ναι, απόλυτα λογικό αυτό που λες. Απλώς είναι ένα θέμα αν θα το δεχτούν ότι έτσι ήρθε μιας και εδώ δεν έχουμε επίσημα Apple Stores (αναφερομαι σε επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης). Ελπίζω να πάνε όλα καλά!! Έχω κάνει αρκετές αγορές τα τελευταία 2 χρόνια από το κατάστημα (ίσης αξίας με το καινούριο αυτό μηχάνημα), οπότε στο χέρι τους είναι. Τώρα αν είναι γίνει το μη επιθυμητό, υπάρχουν και άλλες επιλογές για το μέλλον.
jrepair Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Στις 26/9/2018 στις 10:16 ΠΜ, mrmak94 είπε Κάνει έναν ήχο ανα κάτι δεύτερα όπως κάνει ένας δείκτης ρολογιού... Να ξέρεις οτι αυτό που άκουγες σαν χτύπο ρολογιού είναι Coil (πηνίο επάνω στην μητρική).Το παρουσιάζουν μητρικές με επεξεργαστές 7ης γενιάς και μετά ,το έχω δει και σε ΜΒΡ 15'' 2017,και επίσης έχω ενημερωθεί οτι το παρουσιάζουν και του 2018 όποτε και μητρική να σου αλλάξουν εαν είναι απο την ίδια γραμμή παραγωγής θα τον ακούς πάλι 99%. Ήταν σύνηθες φαινόμενο στα Dell xps 13 9360 Οπώς και να έχει δεν επηρεάζει σε κάτι απλά είναι ενοχλητικό.
mrmak94 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, jrepair είπε Να ξέρεις οτι αυτό που άκουγες σαν χτύπο ρολογιού είναι Coil (πηνίο επάνω στην μητρική).Το παρουσιάζουν μητρικές με επεξεργαστές 7ης γενιάς και μετά ,το έχω δει και σε ΜΒΡ 15'' 2017,και επίσης έχω ενημερωθεί οτι το παρουσιάζουν και του 2018 όποτε και μητρική να σου αλλάξουν εαν είναι απο την ίδια γραμμή παραγωγής θα τον ακούς πάλι 99%. Ήταν σύνηθες φαινόμενο στα Dell xps 13 9360 Οπώς και να έχει δεν επηρεάζει σε κάτι απλά είναι ενοχλητικό. Είναι πολύ ενοχλητικό δεν μπορούσα να κάνω δουλειά! Είσαι σίγουρος όμως ότι έτσι είναι; Το έχεις δηλαδή ελέγξει σε καινούργια MacBook?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mrmak94 είπε Είναι πολύ ενοχλητικό δεν μπορούσα να κάνω δουλειά! Είσαι σίγουρος όμως ότι έτσι είναι; Το έχεις δηλαδή ελέγξει σε καινούργια MacBook? Κάνει έτσι;
mrmak94 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 6 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Κάνει έτσι; Νομίζω πως ναι αλλά ανα 5 δευτερόλεπτα περίπου όχι τόσο σύντομα. Επίσης σε κάποια φάση εμένα έκανε πολύ έντονο θόρυβο (μια φορά) λες και πίεσες το ανεμιστηρακι για μια στιγμή αλλά αυτό δεν το ξανά έκανε, συνέχισε να κάνει τον ελαφρύ θόρυβο σαν ρολοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 7 λεπτά πριν, mrmak94 είπε Νομίζω πως ναι αλλά ανα 5 δευτερόλεπτα περίπου όχι τόσο σύντομα. Επίσης σε κάποια φάση εμένα έκανε πολύ έντονο θόρυβο (μια φορά) λες και πίεσες το ανεμιστηρακι για μια στιγμή αλλά αυτό δεν το ξανά έκανε, συνέχισε να κάνει τον ελαφρύ θόρυβο σαν ρολοι. Κοίτα, αν κάνεις μια αναζήτηση για macbook pro 2018 coil whine θα δεις αρκετές αναφορές. Διαβασα περίπτωση ανθρώπου που είχε κάνει 6 φορές αλλαγή μηχανήματος για αυτό το πράγμα. Το θετικό είναι ότι η Apple το αναγνωρίζει ως μη φυσιολογικό (ενώ αν θυμάμαι καλά η Dell στην XPS σειρά της δε το θεωρεί 'ελάττωμα') οπότε δεν βλάπτει να ζητήσεις αντικατάσταση.
mrmak94 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Κοίτα, αν κάνεις μια αναζήτηση για macbook pro 2018 coil whine θα δεις αρκετές αναφορές. Διαβασα περίπτωση ανθρώπου που είχε κάνει 6 φορές αλλαγή μηχανήματος για αυτό το πράγμα. Το θετικό είναι ότι η Apple το αναγνωρίζει ως μη φυσιολογικό (ενώ αν θυμάμαι καλά η Dell στην XPS σειρά της δε το θεωρεί 'ελάττωμα') οπότε δεν βλάπτει να ζητήσεις αντικατάσταση. Ναι άμα είναι να πληρώνω δοσεις και να περιμένω κάθε φορά 1 μήνα μέχρι να το ελέγξουν και να φέρουν καινούργιο επειδή δεν υπάρχει στην Ελλάδα τότε τσάμπα μπήκα στον κόπο από την αρχή... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από mrmak94
jrepair Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mrmak94 είπε Είναι πολύ ενοχλητικό δεν μπορούσα να κάνω δουλειά! Είσαι σίγουρος όμως ότι έτσι είναι; Το έχεις δηλαδή ελέγξει σε καινούργια MacBook? ΜΒΡ του 2018 δεν έχει έρθει στα χέρια μου αλλά οπως προανέφερα έχω ενημερωθεί οτι το παρουσιάζουν και του 2018. Τώρα το οτι λες οτι είναι πολυ ενοχλητικό με κάνει να πιστέυω πως ίσως είναι κάτι αλλό (που δεν νομίζω). Επειδή γνωρίζω τον ήχο θα έλεγα οτι ίσως ενοχλεί ναι,αλλά ενοχλεί πολυ δεν θα το έλεγα,αυτό βέβαια εξαρτάται απο άτομο σε άτομο και ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση που μιλάμε για ήχο που παράγεται απο παλμό (συχνότητα) όπου το αυτί του κάθε ανθρώπου έχει διαφορετική ευαισθησία. Κάπως έτσι? Στο βίντεο αυτό εαν διαβάσεις τα σχόλια όλοι νομίζουν πως είναι ο SSD εγώ νομίζω οτι είναι coil στην τροφοδοσία του SSD που ακούγεται όταν ο SSD χρειάζεται περισσότερο ρέυμα. Απο εμπειρία σε μοντέλα του 2017 πιστέυω πως είναι αυτό που εχω στον κύκλο (Η μητρική τις φωτογραφίας είναι απο 13αρι 2018) Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από jrepair
mrmak94 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, jrepair είπε ΜΒΡ του 2018 δεν έχει έρθει στα χέρια μου αλλά οπως προανέφερα έχω ενημερωθεί οτι το παρουσιάζουν και του 2018. Τώρα το οτι λες οτι είναι πολυ ενοχλητικό με κάνει να πιστέυω πως ίσως είναι κάτι αλλό (που δεν νομίζω). Επειδή γνωρίζω τον ήχο θα έλεγα οτι ίσως ενοχλεί ναι,αλλά ενοχλεί πολυ δεν θα το έλεγα,αυτό βέβαια εξαρτάται απο άτομο σε άτομο και ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση που μιλάμε για ήχο που παράγεται απο παλμό (συχνότητα) όπου το αυτί του κάθε ανθρώπου έχει διαφορετική ευαισθησία. Κάπως έτσι? Στο βίντεο αυτό εαν διαβάσεις τα σχόλια όλοι νομίζουν πως είναι ο SSD εγώ νομίζω οτι είναι coil στην τροφοδοσία του SSD που ακούγεται όταν ο SSD χρειάζεται περισσότερο ρέυμα. Απο εμπειρία σε μοντέλα του 2017 πιστέυω πως είναι αυτό που εχω στον κύκλο (Η μητρική τις φωτογραφίας είναι απο 13αρι 2018) Όχι δεν είναι έτσι ο ήχος. Ο ήχος είναι σαν δείκτης ρολογιού.
jrepair Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ευχόμαι να το πάρεις πίσω και να είναι ολα καλά όπως και να έχει,εαν όχι επείδη δεν γνωρίζεις τι μπορεί να είναι να ζητήσεις άμεση αντικατάσταση και μην τους χαιδέυεις έναν σκασμό λεφτά έδωσες.
mrmak94 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, jrepair είπε Ευχόμαι να το πάρεις πίσω και να είναι ολα καλά όπως και να έχει,εαν όχι επείδη δεν γνωρίζεις τι μπορεί να είναι να ζητήσεις άμεση αντικατάσταση και μην τους χαιδέυεις έναν σκασμό λεφτά έδωσες. Αντικατάσταση θα ζητήσω δεν το θέλω πίσω 2
mrmak94 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Πήρα τηλέφωνο στον Κωτσόβολο και ακόμα δεν έχει πάει στο σημείο που το ελέγχει το service Κωτσόβολου. Έλεος! Πρώτα λέει πρέπει να φτάσει εκεί και μετά να το πάνε στην info quest και να το ελέγξουν και εκεί. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω έχω νευριάσει απίστευτα και έχω μείνει χωρίς υπολογιστή. Δεν ξέρω τι να κάνω... και δίνω και την 1η δόση όπου να ναι..
agejon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, mrmak94 είπε Πήρα τηλέφωνο στον Κωτσόβολο και ακόμα δεν έχει πάει στο σημείο που το ελέγχει το service Κωτσόβολου. Έλεος! Πρώτα λέει πρέπει να φτάσει εκεί και μετά να το πάνε στην info quest και να το ελέγξουν και εκεί. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω έχω νευριάσει απίστευτα και έχω μείνει χωρίς υπολογιστή. Δεν ξέρω τι να κάνω... και δίνω και την 1η δόση όπου να ναι.. Διάβασε αυτό: https://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon και ιδιαιτερα το "Δικαίωμα υπαναχώρησης " Ακύρωσε, πάρε τα λεφτά πίσω... και ξανακάνε παραγγελία ή από Κωτσόβολο ή από αλλού!!!!
mrmak94 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 37 λεπτά πριν, agejon είπε Διάβασε αυτό: https://www.kotsovolos.gr/site/politiki-epistrofon και ιδιαιτερα το "Δικαίωμα υπαναχώρησης " Ακύρωσε, πάρε τα λεφτά πίσω... και ξανακάνε παραγγελία ή από Κωτσόβολο ή από αλλού!!!! Το διάβασα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα πάω από το καταστημα να τους το δείξω να το διαβάσουν. Ελπίζω όμως να ισχύει για εμένα που το παρηγγειλα από το Ίντερνετ και το παρέλαβα από το καταστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα