mrmak94 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, marmagia είπε Έχεις δίκιο! Πέρσι εμένα μου είχε υπολογιστεί η εκπτωση ΜΕ τα έξτρα. Κάποια στιγμή μια βδομάδα μετά που πλήρωσα κ έκανα την παραγγελια βλέπω αλλαγή τιμης στο εκπαιδευτικό κατάστημα αλλά δεν έψαξα από που προκύπτει. Μου λένε ότι δεν επηρέαζε την δίκη μου παραγγελια και έτσι το αγνόησα. βγαζει νόημα τώρα που το λες... Τώρα αν πάω και παραγγείλω από iStorm ή iSquare εφαρμόζει την έκπτωση ασχέτως με το τι μου είπαν στο τηλέφωνο. Πάντως το notebook.de μου φαίνεται καλύτερο. Στις 2/9/2018 στις 10:40 ΜΜ, natural_sgf είπε Λογικά όλα τα μαγαζιά που είναι apple authorised resellers μπορούν να σου φέρουν custom build. Θα σου έλεγα να δεις και λίγο αν σε συμφέρει να το φέρεις από γερμανία. π.χ. απο www.notebook.de Υπολόγισε έξτρα 30 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα (με DHL). Να σε ρωτήσω κάτι; Στο installment που λέει το αφήνω έτσι παρόλο που δεν ισχύει;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mrmak94 είπε Να σε ρωτήσω κάτι; Στο installment που λέει το αφήνω έτσι παρόλο που δεν ισχύει; Ναι, γιατί η άλλη επιλογή είναι leasing. Λέει δωρεάν μεταφορικά αλλά δεν ισχύει για Ελλάδα. Είναι έξτρα 30 ευρώ. Να υπολογίσεις το custom build θέλει από 2 εβδομάδες έως ένα μήνα Max για να έρθει. 1 ώρα πριν, likoyrgos είπε Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει προστασία αγοράς με πληρωμή Paypal? Δεν νομίζω να εχει. Αν και αυτό είναι πολιτική του PayPal, ετσι δεν είναι; Τέλος πάντων, το μαγαζί είναι εμπιστο, όχι επειδή το λέω εγω, αλλά επειδή κατά καιρούς θα δεις να το αναφέρουν και άλλα παιδιά εδώ στο forum.
mrmak94 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 5:02 ΜΜ, Dr.Fuzzy είπε Ναι γι'αυτό στο λέω! Η διαφορά είναι μικρή, κάνε ένα κόπο να το δεις (μπορείς και Πλαίσιο Κηφισιά που τα έχουν δίπλα δίπλα). Τελικά παρήγγειλα από τον Κωτσόβολο με δόσεις το 15" ιντσών! Καλύτερα χαρακτηριστικά και σιγά το μέγεθος δεν πειράζει! Απλά το έχω παραγγείλει πριν 2 εβδομάδες και ακόμα να έρθει (μου είπαν 10-15 εργάσιμες ημέρες). Ε κάποια στιγμή θα έρθει μωρέ
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, mrmak94 said: Τελικά παρήγγειλα από τον Κωτσόβολο με δόσεις το 15" ιντσών! Καλύτερα χαρακτηριστικά και σιγά το μέγεθος δεν πειράζει! Απλά το έχω παραγγείλει πριν 2 εβδομάδες και ακόμα να έρθει (μου είπαν 10-15 εργάσιμες ημέρες). Ε κάποια στιγμή θα έρθει μωρέ Άντε μπράβο καλοδούλευτο!
mrmak94 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 12 ώρες πριν, Dr.Fuzzy είπε Άντε μπράβο καλοδούλευτο! Ευχαριστώ! Άντε να έρθει επιτέλους! Τι φάση μωρε από Αμερική το φέρνουν; Χαχα 1
mrmak94 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, onelonelystar είπε περιμένουμε φωτός!! Άμα έρθει ποτε ευχαρίστως
CheOnWeb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 21 minutes ago, mrmak94 said: Άμα έρθει ποτε ευχαρίστως Το 10-15 μέρες είναι πολύ αισιόδοξο για BTO. Μην αγχώνεσαι, υπομονή. Συνήθως από Ευρώπη έρχονται.
leonidas_fs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Το καλο πράμα αργεί, καλορίζικο! Τελικά όντως το 15αρι δεν εχει μεγάλη διαφορά απο το 13αρι (σε βάρος, όγκο κτλ);; 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 4 hours ago, mrmak94 said: Άμα έρθει ποτε ευχαρίστως Βάλτου και ένα hardcase τύπου moshi γιατί το αλουμίνιο χτυπιέται και γεμίζει σημάδια πριν το καταλάβεις. 1
mrmak94 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Το 10-15 μέρες είναι πολύ αισιόδοξο για BTO. Μην αγχώνεσαι, υπομονή. Συνήθως από Ευρώπη έρχονται. αυτό κάνω υπομονή 4 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Το καλο πράμα αργεί, καλορίζικο! Τελικά όντως το 15αρι δεν εχει μεγάλη διαφορά απο το 13αρι (σε βάρος, όγκο κτλ);; όντως αργεί! έχει μια μικρή διαφορά αλλά εφόσον έχει και μεγαλύτερη οθόνη είναι καλύτερο
Snolly Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 On 03/09/2018 at 20:05, mrmak94 said: ναι απλά δεν ξέρω αν αξίζει να βάλω 16gb ram αντί για 8gb ram και core i7 αντί για core i5. Το θέλω για προγραμματισμό, επεξεργασία εικόνας και να μην παλιώσει στα 2 χρόνια.. αυτά τα κάνω κι εγώ (και επεξεργασία video σε 4Κ video στο FCP σε εξωτερική 21:9 οθόνη 34") με MBP 13 του 2014 με Core i5 4ης γενιάς / 8 GB ram άνετα. με το 13ρι 7th gen χωρίς touchbar και 8GB ram είσαι καλυμμένος για 5-6 χρόνια. Δε χρειάζεται να πας να δώσεις μια περιουσία.
mrmak94 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Ήρθε το Macbook αλλά κάνει έναν περίεργο ήχο θα το πάω αύριο στο service να δουν τι φταίει...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, mrmak94 είπε Ήρθε το Macbook αλλά κάνει έναν περίεργο ήχο θα το πάω αύριο στο service να δουν τι φταίει... Πακέτο... Τι περίεργο ήχο κάνει;
mrmak94 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, natural_sgf είπε Πακέτο... Τι περίεργο ήχο κάνει; Κάνει έναν ήχο ανα κάτι δεύτερα όπως κάνει ένας δείκτης ρολογιού...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα