Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro Custom Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσι αγόρασα ένα custom order με την φοιτητική έκπτωση 12% σε δόσεις από την Istorm γίνεται κανονικά. 

Οταν είχα ρωτήσει για έκπτωση σε custom order μου είχαν πει όχι σε public, media markt kai Plaisio.

η isystem είχε πει ναι αλλά ως 12 άτοκες και εγώ προτίμησα Istorm γιατί είχε 24 άτοκες. Ζητάνε απλά το φοιτητικό πάσο.

Tip: αν δε σε νοιάζει το πληκτρολόγιο ζητά αγγλικό γιατί έρχεται γρηγορότερα. Εμένα ενώ μου έλεγαν 2 μήνες υπό νορμαλ συνθήκες (με ελληνικό πληκτρολόγιο) εμένα ήταν έτοιμο προς παράδοση σε 2 βδομάδες (με αγγλικό πληκτρολόγιο).

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Πέρσι αγόρασα ένα custom order με την φοιτητική έκπτωση 12% σε δόσεις από την Istorm γίνεται κανονικά. 

Οταν είχα ρωτήσει για έκπτωση σε custom order μου είχαν πει όχι σε public, media markt kai Plaisio.

η isystem είχε πει ναι αλλά ως 12 άτοκες και εγώ προτίμησα Istorm γιατί είχε 24 άτοκες. Ζητάνε απλά το φοιτητικό πάσο.

Tip: αν δε σε νοιάζει το πληκτρολόγιο ζητά αγγλικό γιατί έρχεται γρηγορότερα. Εμένα ενώ μου έλεγαν 2 μήνες υπό νορμαλ συνθήκες (με ελληνικό πληκτρολόγιο) εμένα ήταν έτοιμο προς παράδοση σε 2 βδομάδες (με αγγλικό πληκτρολόγιο).

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου! Με πιστωτική το πήρες έτσι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα με πιστωτική. Επειδή έχω στείλει από πέρσι τα δικαιολογητικά μπορώ να δω από τώρα τς τιμές με την έκπτωση, κάτσε να το υπολογίσω αυτό που θες να δούμε ποσό βγαίνει 

ποιος σκληρός δίσκος σε ενδιαφέρει;

@mrmak94

σου επισυνάπτω τις τιμές και για τα δυο. Προφανώς το φθηνότερο έχει τον 256 δίσκο και το ακριβότερο τον 512. 

3FEF06AF-BA25-4AEE-9069-79FE099D8F77.jpeg

41A5CDF1-E6DC-4B51-B97F-76116CBA6FA2.jpeg

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, marmagia είπε

Το πήρα με πιστωτική. Επειδή έχω στείλει από πέρσι τα δικαιολογητικά μπορώ να δω από τώρα τς τιμές με την έκπτωση, κάτσε να το υπολογίσω αυτό που θες να δούμε ποσό βγαίνει 

ποιος σκληρός δίσκος σε ενδιαφέρει;

@mrmak94

σου επισυνάπτω τις τιμές και για τα δυο. Προφανώς το φθηνότερο έχει τον 256 δίσκο και το ακριβότερο τον 512. 

3FEF06AF-BA25-4AEE-9069-79FE099D8F77.jpeg

41A5CDF1-E6DC-4B51-B97F-76116CBA6FA2.jpeg

512gb είναι ο ιδανικός

Δημοσ.
Μόλις τώρα, marmagia είπε

Κ εγώ τέτοιες προσθήκες έκανα πέρσι και ακόμα ευχαριστιέμαι κάθε φορά με κάθε φορά που χρησιμοποιώ το μακ 

ναι απλά δεν ξέρω αν αξίζει να βάλω 16gb ram αντί για 8gb ram και core i7 αντί για core i5. Το θέλω για προγραμματισμό, επεξεργασία εικόνας και να μην παλιώσει στα 2 χρόνια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεξεργαστή δε θα έβαζα. Αλλά ram με χίλια! Σκέψου ότι με απλά πραγματάκια τύπου Mendeley, pdf expert word safari email 

εχω ελεύθερα κάπου στα 8-9gb

Για προγραμματισμό θες σαφώς παραπάνω 

αυτό πυ σκέφτομαι είναι ότι τα 16-17 μακ καλύπτονται από την ανάκληση για το πληκτρολόγιο. Τα νέα παρότι ακούστηκαν ψίθυροι περί προβλημάτων δεν καλύπτονται αφού δεν αναγνωρίζει βλάβη στα του 18 η απλ

κ είναι πανάκριβη επισκευή. Όποτε σκέψου κ κανένα AppleCare 

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

Επεξεργαστή δε θα έβαλα. Αλλά ram με χίλια! Σκέψου ότι με απλά πραγματάκια τύπου Mendeley, pdf expert word safari email 

εχω ελεύθερα κάπου στα 8-9gb

Για προγραμματισμό θες σαφώς παραπάνω 

Κατάλαβα.. η βλακεία είναι ότι στον Κωτσόβολο που κάνουν δόσεις χωρίς πιστωτική δεν κάνουν custom order αλλιώς θα το έπαιρνα από εκεί να τελειώνω :P

Δημοσ.
Στις 2/9/2018 στις 10:40 ΜΜ, natural_sgf είπε

Λογικά όλα τα μαγαζιά που είναι apple authorised resellers μπορούν να σου φέρουν custom build.

Θα σου έλεγα να δεις και λίγο αν σε συμφέρει να το φέρεις από γερμανία. π.χ. απο www.notebook.de

Υπολόγισε έξτρα 30 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα (με DHL).

notebook.de_mbp_13_2018_custom_build.png.84d6dd813ab3b733ccb0e8db6043a689.png

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για imac , θέλω να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο κατάστημα παρέχει εγγύηση αγοράς μέσω paypal όπως πχ γίνεται με ebay + paypal.

Επίσης αν το λειτουργικό είναι στα Γερμανικά .

Τέλος δεν είδα πουθενά επιλογή για Αγγλικό Keybord.

notebook.de.png

Δημοσ.
18 hours ago, marmagia said:

Στους premium resellers ( iSystem που ρώτησα), η έκπτωση πάει στην τιμή τού Basic. Τα extras δεν έχουν έκπτωση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, likoyrgos είπε

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για imac , θέλω να ρωτήσω αν το συγκεκριμένο κατάστημα παρέχει εγγύηση αγοράς μέσω paypal όπως πχ γίνεται με ebay + paypal.

Επίσης αν το λειτουργικό είναι στα Γερμανικά .

Τέλος δεν είδα πουθενά επιλογή για Αγγλικό Keybord.

notebook.de.png

Δεν έχω ιδέα για iMac και με τη πληκτρολόγιο στο φέρνουν. Πάρτους τηλέφωνο (μίλα τους αγγλικά) ή στείλτους mail με τις απορίες σου.

Το κατάστημα είναι έμπιστο 100% (έχει και φυσική παρουσία στη Γερμανία). Αγοράζω από κει εδώ και μια δεκαετία. Καλύτερες τιμές από Ελλάδα σε non-custom macbook pro.

Τη γλώσσα του λειτουργικού την επιλέγεις κατά την αρχική εγκατάσταση. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, CheOnWeb said:

Στους premium resellers ( iSystem που ρώτησα), η έκπτωση πάει στην τιμή τού Basic. Τα extras δεν έχουν έκπτωση. 

Έχεις δίκιο! Πέρσι εμένα μου είχε υπολογιστεί η εκπτωση ΜΕ τα έξτρα. Κάποια στιγμή μια βδομάδα μετά που πλήρωσα κ έκανα την παραγγελια βλέπω αλλαγή τιμης στο εκπαιδευτικό κατάστημα αλλά δεν έψαξα από που προκύπτει. Μου λένε ότι δεν επηρέαζε την δίκη μου παραγγελια και έτσι το αγνόησα.

βγαζει νόημα τώρα που το λες...

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, natural_sgf είπε

Δεν έχω ιδέα για iMac και με τη πληκτρολόγιο στο φέρνουν. Πάρτους τηλέφωνο (μίλα τους αγγλικά) ή στείλτους mail με τις απορίες σου.

Το κατάστημα είναι έμπιστο 100% (έχει και φυσική παρουσία στη Γερμανία). Αγοράζω από κει εδώ και μια δεκαετία. Καλύτερες τιμές από Ελλάδα σε non-custom macbook pro.

Τη γλώσσα του λειτουργικού την επιλέγεις κατά την αρχική εγκατάσταση. Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει προστασία αγοράς με πληρωμή Paypal?

Επεξ/σία από likoyrgos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...