Προς το περιεχόμενο

Macbook Pro Custom Order

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Yiannis87

Δε φαίνεται καθαρά στην εικόνα αυτό που περιγράφεις. Σου είναι εύκολο να βάλεις μια κόλλα χαρτί Α4 δίπλα για να κάνει αντίθεση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Yiannis87 είπε

Πιο πολύ τα γράφω λόγω κόστους του μηχανήματος και απλά για να ενημερώσω όποιον σκέφτεται το BTO.

όταν πήρα το 13" MBP wTB, και το παρατηρούσα σπιθαμή προς σπιθαμή όπως εσύ, βρήκα μια μικρή γρατσουνιά, ουτε μισό εκατοστό, στο πίσω μέρος. Εννοείται ότι για 1800 ευρω μηχάνημα δεν δικαιολογείται αλλά δεν είναι και deal breaker. Δεν ήταν BTO ομως το μηχάνημα, άρα δεν έχει σχέση αυτό.

όπως είπαν και τα παιδιά, κοίτα να το ευχαριστηθείς!

Επεξ/σία από onelonelystar
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά παρέλαβα ως αντικατάσταση ολοκαίνουργιο Macbook Pro και ευτυχώς είναι μια χαρά, δόξα τον Θεό.

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/9/2018 στις 10:40 ΜΜ, natural_sgf είπε

Λογικά όλα τα μαγαζιά που είναι apple authorised resellers μπορούν να σου φέρουν custom build.

Θα σου έλεγα να δεις και λίγο αν σε συμφέρει να το φέρεις από γερμανία. π.χ. απο www.notebook.de

Υπολόγισε έξτρα 30 ευρώ μεταφορικά για Ελλάδα (με DHL).

notebook.de_mbp_13_2018_custom_build.png.84d6dd813ab3b733ccb0e8db6043a689.png

natural_sgf, ειδα απο τα posts σου οτι οντως τα της αγορας (ελληνικης και ξενης), αναφορικα με την αγορα mac, τα εχεις ψαξει και τα ξερεις καλα.

Μου κανει εντυπωση ομως, εδω, και απο ψαγμενα ατομα, δεν εχει αναφερθει τιποτε για τον γνωστο ebay seller, electonic king.
Υπαρχει και σχετικο θεμα εδω
https://www.insomnia.gr/forums/topic/558267-ερωτήσεις-για-αγορά-macbook-pro-retina-απο-electronic-king/

Δεν τον γνωριζετε;

Το μονο που με προβληματιζει ειναι το brexit, μιας και ειναι στο uk ο seller, γι'αυτο και επειδη θελω εναλλακτικη εξωτερικου-εντος ΕΕ, θα εχω υποψη μου το notebook.de.
Ομως, στις τιμες ειναι χαοτικα καλυτερος, ειδικα για Ευρωπη, απο οτιδηποτε υπαρχει στην Ευρωπη! Εκτος συγκρισεως!
Κανονικα, ολοκαινουρια, 'αμερικανικα'(keyboard) macbooks/pro.

Και φυσικα, και τα built-to-order.

Εχει κανεις προσφατη εμπειρια απο τον seller?
Θα πεσει κλαμα μετα το brexit...ελπιζω να βρει καμια πατεντα ο τυπος, γιατι αξιζει τον κοπο.

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Το θέμα με αυτό. Τον τύπο είναι ότι ίσως να μην αξίζει την ψυχική υγεία κανενός η τιμή που προσφέρει. Το ζήτημα όταν κανείς μια τέτοια αγορά είναι να το ευχαριστηθείς και όχι να σου σπάσει τα νεύρα ο πωλητής

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mindreader είπε

natural_sgf, ειδα απο τα posts σου οτι οντως τα της αγορας (ελληνικης και ξενης), αναφορικα με την αγορα mac, τα εχεις ψαξει και τα ξερεις καλα.

Μου κανει εντυπωση ομως, εδω, και απο ψαγμενα ατομα, δεν εχει αναφερθει τιποτε για τον γνωστο ebay seller, electonic king.
Υπαρχει και σχετικο θεμα εδω
https://www.insomnia.gr/forums/topic/558267-ερωτήσεις-για-αγορά-macbook-pro-retina-απο-electronic-king/

Δεν τον γνωριζετε;

Το μονο που με προβληματιζει ειναι το brexit, μιας και ειναι στο uk ο seller, γι'αυτο και επειδη θελω εναλλακτικη εξωτερικου-εντος ΕΕ, θα εχω υποψη μου το notebook.de.
Ομως, στις τιμες ειναι χαοτικα καλυτερος, ειδικα για Ευρωπη, απο οτιδηποτε υπαρχει στην Ευρωπη! Εκτος συγκρισεως!
Κανονικα, ολοκαινουρια, 'αμερικανικα'(keyboard) macbooks/pro.

Και φυσικα, και τα built-to-order.

Εχει κανεις προσφατη εμπειρια απο τον seller?
Θα πεσει κλαμα μετα το brexit...ελπιζω να βρει καμια πατεντα ο τυπος, γιατι αξιζει τον κοπο.

Συνεχιζει και πουλάει αυτός; Κοίτα να δεις, δεν τον προτείνω καθώς μπορεί να τη πατήσεις και να σου στείλει λάθος μοντέλο. Διάβασε παλιότερα reviews του. Άσε που αυτό που κάνει είναι παράνομο γιατί τρέχει vat evasion scheme (εντάξει, για μερικους δεν είναι πρόβλημα, για άλλους ναι ομως).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Συνεχιζει και πουλάει αυτός; Κοίτα να δεις, δεν τον προτείνω καθώς μπορεί να τη πατήσεις και να σου στείλει λάθος μοντέλο. Διάβασε παλιότερα reviews του. Άσε που αυτό που κάνει είναι παράνομο γιατί τρέχει vat evasion scheme (εντάξει, για μερικους δεν είναι πρόβλημα, για άλλους ναι ομως).

Κοιτα, ebay+paypal  ειναι η εγγυηση για μενα. Με ebay+paypal, χαμενος δεν θα ειμαι, οτι και να γινει.

Ασε που παρα τα οσα λεγονται γι΄αυτον, ειναι 10+ χρονια στο ebay. Αν ηταν κανενας απατεωνας, θα το χε κλεισει το μαγαζι...

Για φοροαποφυγη μοιαζει η φαση οπως το κανει. Και ειναι και οντως 'περιεργος' στις επικοινωνιες του. Αλλα με ebay+paypal,  δεν φοβαμαι τιποτε!

Αλλα αγαπητε, το να παρει καποιος το ολοκαινουριο mac του, μεχρι και 1000 ευρω κατω, γιατι οι τιμες αμερικης δεν εχουν καμια σχεση με τις τιμες ευρωπης, δεν ειναι κατι που ευκολα μπορεις να αγνοησεις....

Τι να κανω πχ να γλυτωσω 100 ευρω, λεμε τωρα, απο notebook.de, απο τις αντιστοιχες τιμες Ελλαδας, οταν με τον electronic king ερχεται 1000 ευρω κατω στην τιμη, αν παρεις ακριβο mbp μοντελο...

Apple care που στην Ελλαδα το κοστολογουσαν 300 ευρω, το ειχα παρει απο αυτον 80 ευρω....τι να λεμε τωρα....

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mindreader είπε

Κοιτα, ebay+paypal  ειναι η εγγυηση για μενα. Με ebay+paypal, χαμενος δεν θα ειμαι, οτι και να γινει.

Ασε που παρα τα οσα λεγονται γι΄αυτον, ειναι 10+ χρονια στο ebay. Αν ηταν κανενας απατεωνας, θα το χε κλεισει το μαγαζι...

Για φοροαποφυγη μοιαζει η φαση οπως το κανει. Και ειναι και οντως 'περιεργος' στις επικοινωνιες του. Αλλα με ebay+paypal,  δεν φοβαμαι τιποτε!

Αλλα αγαπητε, το να παρει καποιος το ολοκαινουριο mac του, μεχρι και 1000 ευρω κατω, γιατι οι τιμες αμερικης δεν εχουν καμια σχεση με τις τιμες ευρωπης, δεν ειναι κατι που ευκολα μπορεις να αγνοησεις....

Τι να κανω πχ να γλυτωσω 100 ευρω, λεμε τωρα, απο notebook.de, απο τις αντιστοιχες τιμες Ελλαδας, οταν με τον electronic king ερχεται 1000 ευρω κατω στην τιμη, αν παρεις ακριβο mbp μοντελο...

Apple care που στην Ελλαδα το κοστολογουσαν 300 ευρω, το ειχα παρει απο αυτον 80 ευρω....τι να λεμε τωρα....

Ναι, δεν αντιλέγω. Είναι 'πειρασμος' και καλά έκανες και γλίτωσες τόσα χρήματα. Απλά θεωρώ δεν είναι για όλους.

Δημοσ.

Ο electronic king παλαιότερα ήταν based in Ireland. Οπότε δεν πλήρωνε κανείς φόρους τελωνείου. Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει όχι μόνο έχει μεταφερθεί US (συνεπώς + έξοδα τελωνείου) αλλά είχε κι αρκετά άσχημα reviews που παλαιότερα δεν είχε. Προσωπικά θα μου ήμουν λίγο σπεπτικός για αγορά από electronic king. Αλήθεια, υπάρχει ακόμα?

Δέχομαι όμως πως ebay + paypal είναι εγγύηση και δύσκολα φοβάσαι για κάτι. Παρόλ'αυτά, όλα χρειάζονται προσοχή. 

Αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία, ας την μοιραστεί μαζί μας :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mistr4l είπε

Ο electronic king παλαιότερα ήταν based in Ireland. Οπότε δεν πλήρωνε κανείς φόρους τελωνείου. Τελευταία φορά που είχα κοιτάξει όχι μόνο έχει μεταφερθεί US (συνεπώς + έξοδα τελωνείου) αλλά είχε κι αρκετά άσχημα reviews που παλαιότερα δεν είχε. Προσωπικά θα μου ήμουν λίγο σπεπτικός για αγορά από electronic king. Αλήθεια, υπάρχει ακόμα?

Δέχομαι όμως πως ebay + paypal είναι εγγύηση και δύσκολα φοβάσαι για κάτι. Παρόλ'αυτά, όλα χρειάζονται προσοχή. 

Αν κάποιος έχει πρόσφατη εμπειρία, ας την μοιραστεί μαζί μας :) 

Μαλλον εχει δικιο ο συμφορουμιτης, κι εσυ, πρεπει να εφυγε απο Uk, οποτε με τελωνειο, αντε γεια...ακυρο, δεν αξιζει πια....

Ως ευρωπαιοι πολιτες, πρεπει να πιουμε το πικρο ποτηρι των πανακριβων τιμων σε προιοντα apple...

Δεν ξερω αν υπαρχει αλλος ebay seller εντος EU, που να εχει οντως σημαντικα φτηνοτερες τιμες απο Ελλαδα, και να ειναι αξιοπιστος. Πρεπει να κανουμε διερευνηση. Και το λεω, γιατι συνηθως στο ebay, κονταροχτυπιουνται στις τιμες...

Επεξ/σία από mindreader
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

σημερα οηγα στο istorm θεσσαλονικης για να δω για macbook pro. Θελω να παρω το touchbar και εχω καταλήξει(νομιζω) πως θελω το 13αρι, 16gb ram και ολα τα αλλα οπως τα δινει. 

Η ερωτηση μου ειναι μηπως γνωριζει καποιος περι τιμης ή εκπτωσεων για καποιο αλλο καταστημα. 

Σας ευχαριστω😁

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 ώρες πριν, DimitrisMimis είπε

Καλησπερα παιδες,

σημερα οηγα στο istorm θεσσαλονικης για να δω για macbook pro. Θελω να παρω το touchbar και εχω καταλήξει(νομιζω) πως θελω το 13αρι, 16gb ram και ολα τα αλλα οπως τα δινει. 

Η ερωτηση μου ειναι μηπως γνωριζει καποιος περι τιμης ή εκπτωσεων για καποιο αλλο καταστημα. 

Σας ευχαριστω😁

Δοκιμασμένο μαγαζί.

https://www.notebook.de/apple-macbook-pro-13-intel-i5-230ghz16gb256gbtidspace-2018-p-123357?atyp=nb

Μοντέλο 13 pro 2018 touch bar - 16GB RAM - 256GB SSD (το οποίο δεν αλλάζει να ξέρεις).

Βάλε 30 ευρω έξοδα μεταφοράς για Ελλάδα (DHL) + 40 ευρώ για αλλαγή πληκτρολογίου από Γερμανικό σε UK/ US/ International έκδοση (ανάλογα τι σου αρέσει).

Δεν έχω κοιτάξει τιμές στο iStorm αλλά είμαι σίγουρος ότι σαν τιμή είναι πολύ καλύτερη αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...