Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, agejon είπε Δεν είναι αρκετό το διάβασμα, αν δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις! Σωστά. Ούτε διαβάζεις αυτά που παραθέτεις και ούτε καταλαβαίνεις.
agejon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Σωστά. Ούτε διαβάζεις αυτά που παραθέτεις και ούτε καταλαβαίνεις. Σε αυτό το θέμα είσαι άσχετος... επομένως μην παραπληροφορείς!!!! Δε έπρεπε να παραθέσω τίποτα... Οταν κάποιος αγοράζει ακριβό μηχάνημα πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, ώστε να είναι πάντα προετοιμασμένος αν πάει κάτι στραβά! Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα ... επομένως δε βλέπω το λόγο να επιμένεις και σίγουρα δε βοηθάς αυτόν που αντιμετωπίζει το πρόβλημα! Αν εσύ γουστάρεις επισκευή σε καινούργιο μηχάνημα είναι δικό σου πρόβλημα... η νομοθεσία σου δίνει τη δυνατότητα για πολλά περισσότερα από ότι υποστηρίζεις!
mrmak94 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, agejon είπε Αλλαγή άμεσα... μη δεχτείς επισκευή! Δε μπορούν να αρνηθούν... Περιμένω να μου πουν θέλει 1 εβδομάδα..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, mrmak94 είπε Περιμένω να μου πουν θέλει 1 εβδομάδα.. 1 βδομάδα γιατί; Για διάγνωση;
mrmak94 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, natural_sgf είπε 1 βδομάδα γιατί; Για διάγνωση; Κανονικά μου είπε ο Κωτσόβολος να το πάω στην Info Quest εγώ όμως δεν μπορώ να το πάω γιατί δουλευτούν 9 με 4 και δεν προλαβαίνω λόγω εργασίας. Επίσης τους είπα εφόσον το πήρα από εσας σε εσας τότε θα το γυρίσω να το πάτε εσείς δουλειά σας είναι. Έτσι το πηγα πίσω στον Κωτσόβολο και μου είπαν θέλουν 2 εργάσιμες ημέρες για να το στείλουν και γενικώς 1 εβδομάδα θα πάρει το όλο θέμα. Αν το πήγαινα όμως μόνος μου στην Info Quest τότε θα ήταν 2 εργάσιμες ημέρες για να το κάνουν διάγνωση.
Yiannis87 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα, τα booklet μέσα στο macbook σε τι γλώσσα είναι? Εγώ πήρα χθες καινούριο BTO 13" 2018 και είναι σε αγγλικά και πολωνικά (πληκτρολόγιο ελληνικό) -θυμάμαι από παλιότερα πως τα booklet τα έχουν στα ελληνικά αλλά ίσως παίζει θέμα το BTO. Τέλοσπαντων, το θέμα είναι πως ξεσφράγισα να το δω σήμερα και πριν καν το κάνω boot εντόπισα scratch στο lid. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Το παίρνεις, το πας πίσω άμεσα και απαιτείς αντικατάσταση ή επισκευή.
Yiannis87 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε αντικατάσταση κάνουν αντικατάσταση με κανιούριο σφραγισμένο ή αυτά που φέρνουν χωρίς κουτί τύπου refubrished? (αν και αυτό το σφραγισμένο που πήρα σαν refubrished ήρθε..) Δεν το έκανα καθόλυ σετάρισμα και στο check coverage εμφανίζεται να δηλώσω ημερομηνία αγοράς (είναι αγορασμένο χθες από κατάστημα του επίσημου ελληνικού εισαγωγέα) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Yiannis87
marmagia Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Τι εννοείς σαν refurbished ήρθε; Δε θα έπρεπε. Όλα τα MacBook ασχέτως ΒΤΟ η όχι έρχονται σε ένα λευκό κουτί με έναν υπολογιστή πάνω που ανοίγει όπως των iphone/ iPad (πια γιατί παλιά ήταν υπερπαραγωγή) και έξω από αυτό ένα καφετί κουτί με το οποίο έφτασε στο μαγαζί κ συνήθως το κρατάνε όταν στο βάζουν στην σακούλα
Yiannis87 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Σε κανονικό κουτί ήρθε. Απλά πίσω στη ζελατίνα δεν είχε την ελληνική ετικέτα με τις πληροφορίες στα ελληνικά που από όσο ξέρω έχουν τα απλά μοντέλα από προηγούμενη αγορά. Πρώτη φορά κάνω BTO. Όταν το ξεσφράγισα είδα τη γρατζουνιά οπότε η ερώτηση είναι αν γίνεται αντικατάσταση και αν μου φέρνουν καινούριο σφραγισμένο στην αντικατάσταση ή φέρνουν μόνο laptop τύπου service/refurbrished.
atheatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Σε κανονικό κουτί ήρθε. Απλά πίσω στη ζελατίνα δεν είχε την ελληνική ετικέτα με τις πληροφορίες στα ελληνικά που από όσο ξέρω έχουν τα απλά μοντέλα από προηγούμενη αγορά. Πρώτη φορά κάνω BTO. Όταν το ξεσφράγισα είδα τη γρατζουνιά οπότε η ερώτηση είναι αν γίνεται αντικατάσταση και αν μου φέρνουν καινούριο σφραγισμένο στην αντικατάσταση ή φέρνουν μόνο laptop τύπου service/refurbrished. Κάτσε πρώτα να δεχτούν να στο αντικαταστήσουν ,γιατί ανετα μπορούν να πουν ότι εσυ την έκανες την γρατζουνιά. Στην καλύτερη να σου αντικαταστήσουν την οθόνη. Γιατί για να ξανακάνουν BTO και να περάσουν το ελληνικό πληκτρολόγιο μετά θέλει δουλειά. Τα μοντέλα με ελληνικό πληκτρολόγιο κουτί είναι συγκεκριμένα και συνήθως τα BTO παίρνουν από μια άλλη χώρα και μετά βάζουν τα ελληνικά....
Yiannis87 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, atheatos είπε Κάτσε πρώτα να δεχτούν να στο αντικαταστήσουν ,γιατί ανετα μπορούν να πουν ότι εσυ την έκανες την γρατζουνιά. Στην καλύτερη να σου αντικαταστήσουν την οθόνη. Γιατί για να ξανακάνουν BTO και να περάσουν το ελληνικό πληκτρολόγιο μετά θέλει δουλειά. Τα μοντέλα με ελληνικό πληκτρολόγιο κουτί είναι συγκεκριμένα και συνήθως τα BTO παίρνουν από μια άλλη χώρα και μετά βάζουν τα ελληνικά.... Δηλαδή λες αυτό να "ανοίχτηκε" και καλά για να μπει το ελληνικό πληκτρολόγιο και για αυτό ίσως και η γρατζουνιά...? Καλά ότι παιζεί να πουν αυτό που λες δεν αντιλέγω. Αν είναι να αλλάξουν το top case συμφέρει ή μπορεί το όλο service τους να με βάλει σε άλλους μπελάδες (οπότε καλύτερη η απλή γρατζουνιά ας πούμε)? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Yiannis87
atheatos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Yiannis87 είπε Δηλαδή λες αυτό να "ανοίχτηκε" και καλά για να μπει το ελληνικό πληκτρολόγιο και για αυτό ίσως και η γρατζουνιά...? Καλά ότι παιζεί να πουν αυτό που λες δεν αντιλέγω. Αν είναι να αλλάξουν το top case συμφέρει ή μπορεί το όλο service τους να με βάλει σε άλλους μπελάδες (οπότε καλύτερη η απλή γρατζουνιά ας πούμε)? Ζητά αντικατάσταση όπως αναφέρθηκε και μετά θα δεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Yiannis87 είπε Αν είναι να αλλάξουν το top case συμφέρει ή μπορεί το όλο service τους να με βάλει σε άλλους μπελάδες (οπότε καλύτερη η απλή γρατζουνιά ας πούμε)? Θα σου αλλάξουν μόνο την οθόνη. Είναι πολύ απλή διαδικασία. Το ζήτημα είναι όντως να δεχτούν ότι έτσι σου ήρθε γιατί μπορούν όντως να πουν ότι το έκανες εσύ. Απλά εσύ επέμενε και ό,τι γίνει.
Yiannis87 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, natural_sgf είπε Θα σου αλλάξουν μόνο την οθόνη. Είναι πολύ απλή διαδικασία. Το ζήτημα είναι όντως να δεχτούν ότι έτσι σου ήρθε γιατί μπορούν όντως να πουν ότι το έκανες εσύ. Απλά εσύ επέμενε και ό,τι γίνει. Καλά ναι εννοείται αυτό.. Δεν μπήκε καν στο ρεύμα ούτε σεταρίστηκε. Εντοπίστηκε η γρατζουνιά σε 5 λεπτά και θα πάει για αλλαγή (μιλάμε για 2.5k)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα